Aynı noktada takılıyoruz. Hdd ve flash üzerinde fat32 formatlanmış (bölümlere ayırıp windows xp ile ve bilimum fat32 format programları ile formatladım.) Hdd ve flash denedim. Servisi destekliyor dedi. Ama problem görmesi değil, ürün gördüğü dosyayı çalıştırmıyor. Ve bu problemi çözemediğimden dolayı geri iade ettim.
Saygılar
senin içinde hayırlısı olsun diyeyim. elektronik her zaman şans işi. ben hdd denemedim ama flash belleklerde sorun yaşamadım. gayette hızlı çalışıyor. bu arada ben bir önceki mesajı sana yanıt olsun diye yazmadım. sakın yanlış anlaşılmasın. bazı arkadaş altyazıları görmek istiyordu. birde bizden sonra almak isteyenlere +/- fikir versin istedim. bende de sevgiler...
Merhabalar, forumda dolaşırken sizin lg marka dvd hakkındaki güzel yazınıza rastladım. Ben de lg marka DV492H model cihazı aldım ve kullanmaya başladım.
size sorucağım soru aslında şuydu. cihazı kullanırken yanında bir usb flash disk almayı düşünüyorum, sizce 4 ila 8 gb'lik bir disk ideal midir, yalnızca bilgisayarda indirdiğim filmleri flash belleğe atıp, belleği de dvd'ye takmayı düşünüyorum.
Ayrıca cihazın HDMI girişi hakkında bilginiz var mı, bu girişi tv, ps3 vs gibi cihaz bağlantılarında kullanabiliyoruz lakin, bilgisayar ile bir bağlantı sağlayamaz mıyız?
Çok teşekkürler iyi akşamlar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme