Bildirim
//// LG DVD-RAM GSA-4163B & GSA-H10A ?????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GSA-H10A ben bu ürünü kullanıyorum.. Bi ara kapak açılmada sorun yaptı ama sonra çözüldü..Kısacası üründen memnunum -
@ pcengineer
LG GSA-4163B ve LG GSA-H10A incelemeleri. 4163B kullanicisiyim, stabil bir cihaz. dezavantaji DVD-R DL formati tanimli degil. fakat yeni H10 serisi cok basarili sonuclar elde ediyor. hatta H10A modeli crossflash ile H10N modeline donusturlebilir ve UDMA4, 12x DVD-RAM yazma ve Auto-Bitsetting ozellikleri kazandirilabilir (bu ozellikler Hitachi tarafindan cikarilan bellenim olan JJ11 ile kazandirilabilir ancak). yalniz crossflash islemi aletin garanti disi kalmasina neden olur. buna gore H10A'yi 4163B'ye tercih etmek mantikli gorunuyor. 4163B'den sonra 4167B uretildi ve 4163B'nin gelismisi gibiydi, PSU kaynakli olan problemi disinda. H10 serisi de bunlarin gelismisi olarak dusunulebilir. yalniz H10'u H20 serisiyle karistirmayalim, H10'da Renesas, H20'de Panasonic chipset kullanilmistir. iki cihazin da elinde olmasi buyuk bi firsat senin icin, eger yazdiin medyalari test edebilecek bi baska dvd yaziciya (BenQ/Philips, Lite-On, Plextor) sahipsen LG'lerde yazdiin medyalari diger cihazda test edip iki cihazi karsilastirmanda faydasi olur.
-
çok tesekkurler H10A yı aldım gitti saolun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X