Şimdi Ara

LG E2250V-PN Kulaklık Girişi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    monitorun kulaklık girişine hoparlor taktım ama ses gelmiyor cd sini falan yükledim işe yaramadı başka birşey mi yüklemem gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4ul_ -- 29 Ocak 2011; 2:48:50 >

• Monitör bilgisayar kasana hangi bağlantı ile bağlı. Direk Hdmi kablo ile bağlandıysa ses alman lazım. Yok Hdmi bağlantı yapmadım yada yaptım ama DVI dönüştürücü de kullandım dersen gine ses alamazsın. Monitörün kulaklık girişinden ses alabilmen için bilgisayar kasanın direk hdmi bağlantı ile bağla olması lazım.

Birde birden fazla bağlantı kablosu gerektiren Hoparlör kullandıysan gine ses alamayabilirsin.
  • teşekkür ederim dvi ile bağlı ondan alamıyorum ses :)
  • Önemli değil arkadaşım. Bende zamanında Bilgisayarımı Vestel Marka LCD TV bağlamıştım ve senin gibi ses alamamıştım. Sonra öğrendim DVI ses aktarımı yapma özelliği olmayan bir bağlantı olduğunu.
  • Monitörün bir de ses kablosu olması gerekir, onu PC ile monitör arasına bağlarsanız monitörden ses alabilirsiniz.
  • Onu yapamaz. Monitörde DVI, Hdmi ve Analog bağlantılar dışında bir tek kulaklık girişi var. Başka bir bağlantı yeri yok. O sebeple Kasa ile Monitör arasında ses kablosu ile bağlantı yapamaz.
  • Bilmiyordum, o durumda HDMI dışında ses alamaz doğal olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG E2260S-PN MONİTÖR NASIL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de aynı monitörüm var HDMI ile bağlayınca kulaklık girişinden ses alabildim fakat ses kartıma bağlı 5.1 ses sistemimden ses gelmemeye başladı. Bunun bi ayarı falan mı var acaba?
    HDMI ile bağlayınca 5.1'i de duymak istiyorum.
  • PC'nin ses ayarlarından default değeri ses kartı olarak seçin sorun düzelir.

Doğal olarak aynı anda hem anakart hem de HDMI'dan ses alınamıyor.
  • O ayarı nasıl yapabilirim? windows 7 kullanıyorum o tarz bişey olması gerektiğini düşündüm fakat biraz baktım bulamadım.

Düzenleme: Tamamdır hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname__ -- 30 Ocak 2011; 16:23:36 >
  • Ekranın sağ alt tarafındaki hoparlör butonuna sağ tıklayın

Kayıttan yürütme Aygıtları'nı açın

Anakartın ses kartını seçin (Ör: bendeki Realtek High Definition Audio) ve "Varsayılan Yap" tuşuna basın.

Hepsi bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.