Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ya benım web camın bana gösterdıgı görüntü net ama karsı tarafa biraz bulanık gösterıyo msn de.neden oldugunu bilen varmı?veya baska bir cözümü vamı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewend

eski versiyon messenger da sorunsuz çalışıyordu kamera son sürümde takılıo enteresan sürücü aynı

levend arkadasım sen web cam için güncelleme yapmak biliyon mu?
  • kimse takmıyo heralde:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknslh

arkadasım kamerayı lg insteling update programındamı yapalım?

O program güncel sürücüyü yükleyebiliyor.
  • Beyler, LG Intelligent Update CD'sinin içinde zaten laptop için gerekli olan tüm VISTA driverları mevcut.Programı çalıştırın ve LG Intelligent Update CD'sini takın.Program CD içeriğinde yer alan driver ve ara yüz programlarını size gösterecektir.Ordan istediğinizi kurabilirsiniz.

Buarada kurulum yaparken Fn + F10 tuşuna basarak kamerayı, Fn + F11 tuşuna basarak da bluetooth aracını etkin hale getirin.Aksi durumda bu aygıtlar için gerekli olan sürücü ve program uygulamalarını ilgili program görmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Beyler, LG Intelligent Update CD'sinin içinde zaten laptop için gerekli olan tüm VISTA driverları mevcut.Programı çalıştırın ve LG Intelligent Update CD'sini takın.Program CD içeriğinde yer alan driver ve ara yüz programlarını size gösterecektir.Ordan istediğinizi kurabilirsiniz.

Buarada kurulum yaparken Fn + F10 tuşuna basarak kamerayı, Fn + F11 tuşuna basarak da bluetooth aracını etkin hale getirin.Aksi durumda bu aygıtlar için gerekli olan sürücü ve program uygulamalarını ilgili program görmüyor.

dostum cok tskler ben bu aksam deniyim.ilgine tskler
  • sende olmazsan kimsenin bizi takacagı yoktu valla:)
  • quote:

quote:

eski versiyon messenger da sorunsuz çalışıyordu kamera son sürümde takılıo enteresan sürücü aynı

arkadasım senınkınde de takılıyomuydu? ve birde web cam cok bozuk gösreyıro karsı tarafa beni.neden bilgin varmı?bendeki görüntüsü net ama karsı tarafa cok kötü gösteriyo

arkadaşım kendi programıyla sorun yok çalışıo görüntü verio ama msn de yeni versiyonu kurunca sorun yapıo kitlio messengerı ayrıca tavsiyem biraz araştırmanız forumda sorduğunuz soruların %80 i daha önce cevaplanmış cevap alamayınca milete yüklenceğinize dönüp arkanıza bakmanız

• arkadaşlar bilgisayarın kapağını 90 derecelik bir konuma getirdinizmi yada kapağı açıp kapatırken boşluk varmı bir bakarmısınız...biraz kapağı öne doğru getirip bıraktığınızda sallanma yapıyormu...

Arkadaşlar sanırım ekranın takılı olduğu milde bir sorun var yarın servise göndereceğim bilgisayarımı umarım bir sorun çıkmaz..Durumdan sizi bilgilendiririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perçinel -- 25 Mayıs 2008; 23:22:31 >
  • Bilgisayarı sürekli farklı pozisyonlarda kullandığım için pek çok çıda kullandım ekranı ama dediğin gibi bi boşluk felan yok gayet sıkı duryo her açıda.
    quote:

Orjinalden alıntı: perçinel

arkadaşlar bilgisayarın kapağını 90 derecelik bir konuma getirdinizmi yada kapağı açıp kapatırken boşluk varmı bir bakarmısınız...biraz kapağı öne doğru getirip bıraktığınızda sallanma yapıyormu...

Arkadaşlar sanırım ekranın takılı olduğu milde bir sorun var yarın servise göndereceğim bilgisayarımı umarım bir sorun çıkmaz..Durumdan sizi bilgilendiririm...
  • quote:

quote:

quote:

arkadasım senınkınde de takılıyomuydu? ve birde web cam cok bozuk gösreyıro karsı tarafa beni.neden bilgin varmı?bendeki görüntüsü net ama karsı tarafa cok kötü gösteriyo

arkadaşım kendi programıyla sorun yok çalışıo görüntü verio ama msn de yeni versiyonu kurunca sorun yapıo kitlio messengerı ayrıca tavsiyem biraz araştırmanız forumda sorduğunuz soruların %80 i daha önce cevaplanmış cevap alamayınca milete yüklenceğinize dönüp arkanıza bakmanız

arkadasım bizim kimseye yüklendiğimiz yok,her gün 1.sayfadan baslayıp okuduguma adın gibi emin olabılırsın.sadece anlamadıgımız bir durum oldugunda tekrar sormak istiyoruz o kadar.burası bir forum degil mi;o yüzden herkes her bildigini paylasmak zorunda degil.isteyen istedigi bilgiyi paylasır veya paylasmaz.bilmem anlatabıldımmı?...

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadasım bizim kimseye yüklendiğimiz yok,her gün 1.sayfadan baslayıp okuduguma adın gibi emin olabılırsın.sadece anlamadıgımız bir durum oldugunda tekrar sormak istiyoruz o kadar.burası bir forum degil mi;o yüzden herkes her bildigini paylasmak zorunda degil.isteyen istedigi bilgiyi paylasır veya paylasmaz.bilmem anlatabıldımmı?...

okumaya devam ozaman

• beyler bayanlar bende LG E500-LA278T var kamera fazla kaliteli değil onu anladık da kamerayı açınca dakikada bir kararır gibi olup açılıyo ters ışık alıp otomatik kararır gibi ama ama ışıksız ortamdada aynı. sürücüde güncel diyo yapabileceğim bişey varmı yada sizdedemi aynı acaba. herşyinden memnunum ama şu cam işi bozuyor.alırken benzer cihaz vardı acer bir kamera koymuş adamlar 10 numara amma velakin diğer özellikler eksik diye almadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

beyler bayanlar bende LG E500-LA278T var kamera fazla kaliteli değil onu anladık da kamerayı açınca dakikada bir kararır gibi olup açılıyo ters ışık alıp otomatik kararır gibi ama ama ışıksız ortamdada aynı. sürücüde güncel diyo yapabileceğim bişey varmı yada sizdedemi aynı acaba. herşyinden memnunum ama şu cam işi bozuyor.alırken benzer cihaz vardı acer bir kamera koymuş adamlar 10 numara amma velakin diğer özellikler eksik diye almadım.

dostum ışıksız ortamlarda yani ışıgın yeterlı olmadıgı ortamlarda böyle oluyor.ama istersen sen ayarlarına bak yine de ışıklı ortamda ayarlarıyla oyna tam net olur bence.benimkide öyle oluyordu,ayarlarından yaptım

• quote:

Orjinalden alıntı: perçinel

arkadaşlar bilgisayarın kapağını 90 derecelik bir konuma getirdinizmi yada kapağı açıp kapatırken boşluk varmı bir bakarmısınız...biraz kapağı öne doğru getirip bıraktığınızda sallanma yapıyormu...

arkadasım o bütün notebook larda var bence çünkü esneme payı o.bende de var birazcık baska notebook lara da baktım onlarda da var.tabi bu benim nacizane görüşüm,aksini iddia eden cıkabılır.ben sadece senınle paylasmak istedim.
  • ha bunu da söleyeyim de bende de her açıda sıkı duruyo ama esneme var cok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknslh -- 27 Mayıs 2008; 13:37:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

beyler bayanlar bende LG E500-LA278T var kamera fazla kaliteli değil onu anladık da kamerayı açınca dakikada bir kararır gibi olup açılıyo ters ışık alıp otomatik kararır gibi ama ama ışıksız ortamdada aynı. sürücüde güncel diyo yapabileceğim bişey varmı yada sizdedemi aynı acaba. herşyinden memnunum ama şu cam işi bozuyor.alırken benzer cihaz vardı acer bir kamera koymuş adamlar 10 numara amma velakin diğer özellikler eksik diye almadım.

dotum ne yaptın hallettinmi sorununu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ben_

geçen ay aldığım lg notebookla ilgili şikayet listemdir.
    lütfen lg marka notebook almadan önce bu yazıyı dikkatle okuyun. lg e500 uapspt model notebookta basıma gelenler.
    bilgisayarımı ankara nova bilgisayardan aldım.
    özelliklerinden en çok dikkat çekeni ise ekran kartıydı.
    hem güncel tasarım programlarımda hemde media ve oyun konusunda performansını araştırdığım bir karttı. nvidia g-force 8600 m gs
    ürün özellikleri 128 bit memory bus 2500 ve üstü 3d mark06 puanı...
    bilgisayarımı incelerken gördüğümse 64 bit memory bus olması..
    konuyla ilgili boğaziçi bilgisayar(lg distribütörü) beni tecpro(lg yetkili servisi) ya sevketti. 13 gün bekletildikten sonra yetkililer bilgisayarımı incelemek için servise çağırdılar.
    10 gün sonra servisten geri aldım çünkü gerekli yazışmalar yapılırken serviste beklemesi manasızmış.
    aradan geçen günler boyunca tecpro servis müdüründen gelecek cevabı bekledim..
    sonunda onlar beni lg istanbul müdürlüğüne sevkettiler..
    bitmedi bu arada 1 ay geçmişti. lg istanbul müdürlüğü koreyle yazışma yaptığını ve beni o günün akşamında arıyacaklarını söylediler..
    6 günlük beklemenin sonunda koreyle benim yazışmamı istediler!!!
    koreyle gerekli yazısmaları benım deıl onların yapması gerektiğini belirttim ve beklemeye devam ettim..
    cevap 2 gün sonra geldi ve şok ediciydi..
    bu ürünlerin 64 bit olması doğalmış çünkü 64 bit anakart veri yoluna sahipmiş..ve en ilginç kısmı da 128 bit veri yolu henüz piyasaya bile girmemiş..
    şimdi lg yetkilileri bizleri bilinçsiz kullanıcı yerine koymaya çalışırken sizlere sunu belirtmek isterim..
    64 bit anakart veri yolu eski teknoloji mobil sistemlerde vardır. grafik yongaları 128 bit üretilirken 128 bit hafıza yolu olmayan anakartı hayal edip üretmezler..
    bitmedi malesef.
    geçenlerde laptopımda kullanılan kablosuz ağ bağdaştırıcısının her 15 dk sonunda bağlantıdan kopmasına şahit oldum..
    fanımdan gelen korkunç ses komşuları rahatsız ediyormuş...
    bugünse web cam sorunu yaşıyorum..
    servise götürmeye korkuyorum inanırmısınız..
    çünkü bu kez kaç ay beklerim bilmiyorum..
    ve nedense bu sorunları bir çok kullanıcının yaşadığını okudum...
    lg... hayat güzeldir sloganı yaparken benim hayatımı hiç güzel bir noktaya getirmedin...
    bunları yazmamın sebebi sorunum çözüleceğine olan inancım değil inanın..
    sadece siz tüketicilere LG markasını almadan önce bir kez daha düşünmenizi öneririm..
    saygılar,iyi çalışmalar...

dostum dilekçe verdınmı?veya bi gelişme varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Beyler, LG Intelligent Update CD'sinin içinde zaten laptop için gerekli olan tüm VISTA driverları mevcut.Programı çalıştırın ve LG Intelligent Update CD'sini takın.Program CD içeriğinde yer alan driver ve ara yüz programlarını size gösterecektir.Ordan istediğinizi kurabilirsiniz.

arkadasım cok tskler hallettım sorunumu.ilgine saygılar...
  • hknslh ..
    dostum ilgine teşekkür ederim dediğin gibi ayarlardan oldu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 28 Mayıs 2008; 21:00:46 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.