Şimdi Ara

LG Eigen GM735 ( ANA KONU ) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
6
Favori
525.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

bu telefona guzel bir rom istiyorum arkadaşlar. wm 6.5
    diğer forumlara baktım bakmasınada bek işlevsel bişeyler bulamadım. yani var ama birileri iyi yorumlar yazmamış.
    önereceğiniz rom varmı?

www.ctrlpda.com da ferfecir 6.5.3 rom mevcut oradan indirebilirsin...ben şu an da onu kullanıyorum.....
  • quote:

diğer forumlara baktım bakmasınada bek işlevsel bişeyler bulamadım. yani var ama birileri iyi yorumlar yazmamış.
    önereceğiniz rom varmı?

www.ctrlpda.com sitesinde wm6.5.3 rom mevcut oradan indirebilirsin...ferfecir6.5.3. romun adı gayet güzel ben şu anda kullanıyorum.
  • Bu Rom'ları telefona atabileceğimiz programı nerden bulabilirim?Dediğiniz siteye baktım,bir program indirdim ama telefonla bağlantı sağlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaZ0r

Evet vista

bildiğim kadarıyla mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanakin94

quote:

Evet vista

onuda yolu var

ctrlpda da biraz daha araştırın

bulursam linkini koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyarex

quote:

Orijinalden alıntı: ercanakin94

quote:

Evet vista

onuda yolu var

ctrlpda da biraz daha araştırın

bulursam linkini koyarım

hm tm. bulursan lütfen paylaş çünkü her güncelleme yaptığımda internet cafeye gitmek istemiyorum .S
  • quote:

Bu Rom'ları telefona atabileceğimiz programı nerden bulabilirim?Dediğiniz siteye baktım,bir program indirdim ama telefonla bağlantı sağlayamadım.

Lg nin sitesine gir oradan draverleri indir..2 tane usb dravver ondan sonrawww.ctrlpda.com a git oradan KDZ rom yükleme proğramı var...Onu indir...sonra..fer5 6.5.3 ü indir rar dan çıkart...sonra KDZ proğramını çalıştır..enabıl et...Makinayı kapat...ses azaltma+ses açma tuşlarıyla pover tuşuna bas...USB yi tak...sonrada yüklemeye başlayı tıkla ...bekle yükler telefon açılır kapanır..tamamdır..Güle güle kullan

• Ben bu telefonu kullanmayı beceremedim isteyen olursa satabilirim. Yaşasın yes-no telefonlar :))
  • Merhaba,

Elimdeki Gm 735 i takas ettim bir arkadaşla, fakat hiç karşılaşmadığım bir durumu aktardı bana satış sonrası:

İlk etapta normal bir kullanıma alışana kadar zorluk zannettim ama farklı olduğunu belirtiyor. Yani bastığı yerden farklı yere gidiyormuş dokunmatiği?

Bu kalibrasyonu ekran hizala ile yenileyememiş, hard format önerdim ve belleği sıfırlamasını? Bir yararı olur mu? Üstelik hiç karşılaşmadığım bir durum başka karşılaşan biri var mı bu durumla?

Çok çokta garantiden halledilir bir sorun oluştuysa. Gerçi takas aldığım cihazda da sonradan yes tuşu basmama sorunu oluştu şu an çalışmıyor.

Neyse cevabınızı bekliyorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chotanaq -- 11 Ekim 2010; 21:13:42 >
  • İLK ÖNE SELAMLAR ADMİNLER VE ARKADAŞLAR BEYLER BU EKRANI DÖNDÜRME PROGRAMI İNDİRME SİTESİ ÖLÜÜ BUNU GÜNCELLERMİSİNİZZ
  • herkese merhaba,

kulaklığımı kaybettiğimden dolayı hükümsüzdür.
    telefona kulaklık nereden alabilirim?
  • evet banada kulaklık gerekli nerden bulabiliriz?
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin ne olursunuz bu telefonu kıracagım artık kontörü kendi kendine yiyor GPRS nasıl kapatırım sürekli türksele baglanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gta Iv_

Arkadaşlar lütfen yardım edin ne olursunuz bu telefonu kıracagım artık kontörü kendi kendine yiyor GPRS nasıl kapatırım sürekli türksele baglanıyor

no data programı tek tuşla kapatabilirsin...www.ctrlpda.com detaylı bilgiyi bulabilirsin...
  • quote:

önereceğiniz rom varmı?

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=18880

Gönül rahatlığı ile kurabilirsin. çalışmayan her türlü uygulamanın ben arkasındayım. Kardeşime her yerden teşekkürler.
  • arkadaşlar ben format attım ama align screen diye bişey çıkıyor ne yapmam gerekiyo yardım edebilirmisiniz??
  • merhaba ben telefona format attım ama align screen diye bişey çıkıyo ne yapmam gerekiyo yardım eder miisiniz?
  • Valla sağlam telefon hakkını yememeli. 6 7 ay önce bi su birikintisine düştü telefon , yani bi gözden kayboldu suya girdi direk xD İlk düşüşte bi şok yaşadım sonra aldım telefonu xD Ama ne göreyim telefon kapanmamış bile ve ben servise bile gondermedım hala kullanıyorum xD İlk defa böyle şaşırdım elektronık bir cihaza xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

beyler benim efsane olan edge 3g h olayı hakkında bilgisi olan varmı
    task managerden hepsi kapalı
    şuan büyük E işareti var be içi dolu beyaz şeklinde
    yanındaki şebeke göstergeside küçük e var

Linki ölü.
  • bu telefona android 2.2 froyo yüklenebilir mi?

cevap bekliyorum pls..:)
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.