Şimdi Ara

LG EKRANA SU KAÇTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar.Bugün telefonumun içine su kaçtı ve nasıl oldu ne zaman oldu anlayamadım.Dışardan bakıldığında sol alt tarafta küçük bi kısmın su olduğu gözüküyor.Telefoncuya gittim ekranın değişeceğini söyledi.250 tl gibi bir fiyat söyledi.Bunun başka bi çözüm yolu yok mu?Yardım ederseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.05 -- 24 Ekim 2016; 20:53:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.05

Arkadaşlar iyi forumlar.Bugün telefonumun içine su kaçtı ve nasıl oldu ne zaman oldu anlayamadım.Dışardan bakıldığında sol alt tarafta küçük bi kısmın su olduğu gözüküyor.Telefoncuya gittim ekranın değişeceğini söyledi.250 tl gibi bir fiyat söyledi.Bunun başka bi çözüm yolu yok mu?Yardım ederseniz sevinirim...

İş işten geçmiş dostum yaptırmaktan başka çare yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsm istanbul

lg g3 mü

Hocam siz bakıyor musunuz peki.?

• gsm istanbul kullanıcısına yanıt
    g4
  • Arkadaşlar telefonu yaklaşık 40 saat pirinç içerisinde beklettim.Bugün sabah çıkarttım.Islaklık gitmiş telefonda hiçbir sıkıntı yok.Sadece çok dikkatli bakılınca hafif iz gözüküyor o kadar. Teşekkürler..
  • quote:

Arkadaşlar telefonu yaklaşık 40 saat pirinç içerisinde beklettim.Bugün sabah çıkarttım.Islaklık gitmiş telefonda hiçbir sıkıntı yok.Sadece çok dikkatli bakılınca hafif iz gözüküyor o kadar. Teşekkürler..

İnternetten çözüm yollarını denemişsiniz az kalsın parayla yaptıracakmışsınız geçmiş olsun.

• Aynen hocam.Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynen hocam.Teşekkür ederim.

Önemli değil hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.