Şimdi Ara

LG elmayı parçaladı! Transformers'ların başrolde olduğu tablet bilgisayar tanıtımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg elmayı parçalamış ama 1-2 hafta içinde ipad2 çıkacak hatta sonbaharada ipad 3 elma boğazında kalacak 3d işin cabası.Apple meydanı boş bırakmaz
  • Enee artık repini verdim emeğe saygı diye replikler gerçek olur burada.
  • neden apple hep diğer firmalar tarafından bi alt edilme çabasında
  • LG aslında elmanın reklamını yaptığının farkında değil herhalde....
  • süper olmuş reklam .

sadece LG değil tüm android işletim sistemli telefonlar kafayı apple a takmış durumda. tamam rakibidir ama bence baya bi takmışlar. :)

ama android çok güzel bir işletim sistemi gerçekten . yıllarca dandik işletim sistemleri kullandık özelliklede symbian serilerini :( sonra i-phone çıktı o da çok pahalıydı . Allah tan artık android var :) çok fazla paralar vermeden sahip olabiliyorsun .

Forever Android :)
  • cok uyduruk bi reklam olmus simdiki cizgi filimler bile bundan iyi ayrica direk appleye satasmasida eziklik abidesi .. yani ben apple hayrani falan degilim ama yillarca uydur kaydir seyler uretip satiyolar sona apple gibi bi firma cikip yeni fikirler yeni teknolijileri piyasaya suruyo bunu alip kopyaliyolar bi de ustune reklamlarinda satasiyolar enteresan
  • IOS .... bunu yenmeleri imkansız .
  • Yeşil arkaplanlı yazıyı görünce 8. saniyeye atladım. Bir an için "İsmail YK - Allah Belanı Versin" çalacakmış gibi hissettim.
  • lg elmayı anca rüyasında,burada olduğu gibi anca videoda parçalar.ne elciler geldi geçti epılın yanında...
  • Android gelecekte iOS'u geçecektir.Tablette fiyatına göre alınabilir benim hoşuma gitti.
  • Vestelin reklamlarındaki robot bile daha iyi toplanıyor tekrar robot oluyor
  • kosskoca LG nin hazırladığı videoya bak ne kadar TIRT !! anaokulu cocuğuna çizdirmişler sanki layerleri
  • fan reklamı gibi olmuş.
  • fan art olmasi siddetle muhtelem. fazla gaza gelmeyin.
    animasyon fazla basit ve hic bir yerinde lg gecmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici
    lg elmayı parçalamış ama 1-2 hafta içinde ipad2 çıkacak hatta sonbaharada ipad 3 elma boğazında kalacak 3d işin cabası.Apple meydanı boş bırakmaz

bir yakının appledamı çalışıyor ? Anlamadığım bir markayı neden desteklersin ? Lg bu ürünü çıkarmasa apple daha geç çıkarırdı belli hem rekabetten fiyatlar düşüyor ama siz ne anlarsınız...... Şuan lg reklamı tüketiciye yarar boşverin iyi kötü rekabet herzaman tüketici lehinedir........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel reklam hoşuma gitti belkide sadece fan yapımıda olabilir ama.
  • Bana da "fan-made" gibi geldi.
  • ELMAYI 2 KERE parçalıyor....

ipad gibi yavaş, yazılım güncellemeleriyle hız arttırmaya çalışılan bir cihaz bu kadar ciddi satış rakamlarına ulaşırken, çift çekirdekli tegra 2 taşıyan bir ürün piyasayı ele geçiremezse yazık olur
  • rakibin adı kullanılarak reklam yapmak çok saçma. ters tepki yaparak rakibin reklamı olunabilir. galaxy gibi kendi reklamını yapsa ya!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.