Şimdi Ara

LG F1091QDP 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lg camasir makinasinda ilk defa direct drive kullanan ve yapan firmadir. Damla kazan ozelligi lg ye aittir. Six motion ozelligi gene lg tarafindan kullanilan bir ozelliktir. Insanlarin lafina kanmayin. Aldiginiz model yerine 1092qdp tercih etseydiniz keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Lg camasir makinasinda ilk defa direct drive kullanan ve yapan firmadir. Damla kazan ozelligi lg ye aittir. Six motion ozelligi gene lg tarafindan kullanilan bir ozelliktir. Insanlarin lafina kanmayin. Aldiginiz model yerine 1092qdp tercih etseydiniz keske

1092 ile arasındaki fark nedir kine ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Lg camasir makinasinda ilk defa direct drive kullanan ve yapan firmadir. Damla kazan ozelligi lg ye aittir. Six motion ozelligi gene lg tarafindan kullanilan bir ozelliktir. Insanlarin lafina kanmayin. Aldiginiz model yerine 1092qdp tercih etseydiniz keske

dijital gösterge ve program sayısı farkı başka bir fark yok aralarında 100 tl fiyat farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

quote:

quote:

dijital gösterge ve program sayısı farkı başka bir fark yok aralarında 100 tl fiyat farkı var

e değermikine !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

quote:

quote:

e değermikine !

Bence deger ama tamamen tercih meselesi

• 1091 modelini bizim lg bayilerine sordum onlar sakin alma 1092qdp al dediler. Onermediler yani malesef lg beyaz esyada bilgim sinirli ama dostlarim lafina guvenirim

• quote:

1091 modelini bizim lg bayilerine sordum onlar sakin alma 1092qdp al dediler. Onermediler yani malesef lg beyaz esyada bilgim sinirli ama dostlarim lafina guvenirim

bizim serviste 1091 için çok iyi demişti :)
  • LG nin direct drive teknolojisi çamaşırların kazanda dengelenmesini beğenmez ise sıkma yapmıyor. Çamaşırlar katlı ve düzenli istiflenmeliymiş. Yani kirlileri katlayacağız (bir de ütüleyelim o halde) ve makinaya itina ile yerleştirecekmişiz. Bu direct drive teknoloji bence ürünleri ayıplı ürün haline sokuyor. LG electronics Türkiye ise satıştan sonra ortada yok.
  • Ben de LG'nin kurutmalı F1480RDS5 modelini aldım. Öncelikle hızlıal.com'dan bir alma girişmimiz oldu ama acaip mağdur olduk. yanlış makine gönderdiler. doğrusunu bi türlü gönderemediler. 45 günde parayı zor geri aldım. Asla ve asla bu siteden alışveriş yapmayın. Rezillik yaşama ihtimaliniz yüksek. sonra hepsiburadada bu makinanın 1999 liraya düştüğünü gördüm. zira mediamrkt darty vs gibi yerlerde 2300 civarıydı. ama internetten almak istemedim. doğru gittim bayiye. suadiyedeki LG bayisi.(güvener ticaret). liste fiyatı 2400 civarıydı. hepsiburadadaki fiyatı söyledim. Tamam biz de o fiyata veririz dediler. Aldım geldim. 1999 TL. 3 ay erteleme artı 10 taksit . Daha da pazarlık yapabilen varsa daha ucuza da alınabilir. hatta peşinde 1880 TL dediler.
    Kıascası bayiden almak en iyisi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmar

LG nin direct drive teknolojisi çamaşırların kazanda dengelenmesini beğenmez ise sıkma yapmıyor. Çamaşırlar katlı ve düzenli istiflenmeliymiş. Yani kirlileri katlayacağız (bir de ütüleyelim o halde) ve makinaya itina ile yerleştirecekmişiz. Bu direct drive teknoloji bence ürünleri ayıplı ürün haline sokuyor. LG electronics Türkiye ise satıştan sonra ortada yok.

lg zede arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ayrı çamaşırları aynı parça mesela pantolonlar ayrı havlular ayrı t shortlar ayrı yıkadınızmı ?
  • arkadaşlar çamaşır makinası çalışırken elektrikler gitti baştan başlatmak zorunda kaldık.eski makinada kaldı yerden devam ediyordu.yoksa bir ayarmı yapmamız gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomyetgin

arkadaşlar çamaşır makinası çalışırken elektrikler gitti baştan başlatmak zorunda kaldık.eski makinada kaldı yerden devam ediyordu.yoksa bir ayarmı yapmamız gerekir

devam etmiyorsa yapacak birşey yok programlamayla alakalı sizlik bir durum değil maalesef
  • Şimdiye kadar elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları ile tanıdığınız SüpürgeMarket firması olarak çamaşır makinelerinizin içerisinin temizliği için harika bir kampanya başlattık... Electrolux markası altında üretilen ve son derece olumlu yorum ve geri dönüşler aldığımız çamaşır makinesi temizleyicisi kısa süre için 24 TL yerine sadece 18 TL.

LG F1091QDP 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.