Şimdi Ara

LG F1402FDS Kazan Sarsıntısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

Orijinalden alıntı: code7

bence beklemeyin lg artık beyaz eşya konusunda kendini kanıtlamış bir marka..servisi ve müşteri hizmetleriylede sıkıntınız olmaz geliriz derler en geç ertesi gün gelirler..siz modele karar verin bana pm atın..yardımcı olmaya çalısırım

Makinamı sectim f1443kds alıyorum. Evet gercekten çok iyi marka olduğunu düşünüyorum. Kafamda soru işaretleri vardı gercekten müşteri hizmetleriyle konuştuktan sonra rahatladım.suanki makinam hala çalışıyo ve maaşımı beklediğim için önümüzdeki ay almayı düşünüyorum. :)

kaça alacaksınız makinayı

Makinayı 1.800 tl alicam peşin.

• Evet servis ve müşteri hizmetleri konusunda lg kendini kanıtladı artık. Size de tavsiye ederim Özelllikle eski makineniz çalışıyorsa acele etmeyin derim. Çünkü çok güzel kampanyalar denk geliyor bazen. Örneğin 1479 modeli 1400 tl idi geçen ay bimeks'te. onu kaçırdığım için üzülmüştüm. :)

benim makineye gelecek olursam servis geldi ve 1000 devirde boş şekilde test ettiler ve sorun olmadı. Ben de bugün fırsatım vardı bir kaç şekilde test ettim. 1000 devirde 7 ve ya 8 kg da sorun olmadı. ama 7 kg 1400 devirde fena sarsıyor. bu durum normal mi hala ona karar veremedim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sambay

Evet servis ve müşteri hizmetleri konusunda lg kendini kanıtladı artık. Size de tavsiye ederim Özelllikle eski makineniz çalışıyorsa acele etmeyin derim. Çünkü çok güzel kampanyalar denk geliyor bazen. Örneğin 1479 modeli 1400 tl idi geçen ay bimeks'te. onu kaçırdığım için üzülmüştüm. :)

benim makineye gelecek olursam servis geldi ve 1000 devirde boş şekilde test ettiler ve sorun olmadı. Ben de bugün fırsatım vardı bir kaç şekilde test ettim. 1000 devirde 7 ve ya 8 kg da sorun olmadı. ama 7 kg 1400 devirde fena sarsıyor. bu durum normal mi hala ona karar veremedim. :)

sorun gene aynıysa normal degil.cok az sarsılır.servis masuz bosta calıstırmıs bide camasır koysaydı.bosta zaten sarsılmaz.(bu arada gs lileri trabzonsporlu olarak tebrik ederim)

• lg makineler 2 yıl garantili sanırım. peki garanti uzatma durumu nasıl? ne kadara kaç yıl uzatılıyor?
  • quote:

Evet servis ve müşteri hizmetleri konusunda lg kendini kanıtladı artık. Size de tavsiye ederim Özelllikle eski makineniz çalışıyorsa acele etmeyin derim. Çünkü çok güzel kampanyalar denk geliyor bazen. Örneğin 1479 modeli 1400 tl idi geçen ay bimeks'te. onu kaçırdığım için üzülmüştüm. :)

Suanda makina çalışıyor acele etmiyorum. Gecen ay yatas cift kisilik yorgan attım makinaya 40 derece 1000 devirde sıktirdim. Makina bittikten sonra 2. Postayı koyduğumda makina çalışmadı ışık falan yoktu. Korktum şimdilik makinayı bı kac ay erteledim evimiz müteahhitte verildi. Kıraya çıkacağım içen gidebildigi kadar gitsin. Makinaniza sevindim ama 1000 devirdede makina asırı saklandığı oluyo genelde büyük parçalarda oluyor. Bence aynı sorun tekrarladığı zaman servisi arayın.

• Arkadaşlar bende Lg F1443KDS 11 Kg 1400 Devir İNVERTER MOTOR Çamaşır Makinesi +AAA Enerji almayı düşünüyorum 1600 tl yorumlarınızı alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykra

Arkadaşlar bende Lg F1443KDS 11 Kg 1400 Devir İNVERTER MOTOR Çamaşır Makinesi +AAA Enerji almayı düşünüyorum 1600 tl yorumlarınızı alabilirmiyim?

Makina gercekten süper alanlar çok memnun. Bende bu makinadan alicam inşallah. Siz bu fiyatı nerden buldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende Lg F1443KDS 11 Kg 1400 Devir İNVERTER MOTOR Çamaşır Makinesi +AAA Enerji almayı düşünüyorum 1600 tl yorumlarınızı alabilirmiyim?

Makina gercekten süper alanlar çok memnun. Bende bu makinadan alicam inşallah. Siz bu fiyatı nerden buldunuz?

aynen nerden buldunuz link verebilirmisiniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

quote:

quote:

aynen nerden buldunuz link verebilirmisiniz ...

Beyazesyamerkezi.com'da gormuştum. Hiperucuzda beyaz olanı 1.990 olmuş sok oldum en ucuz oradaydı çünkü bide Avrupa bilişime bakın. Sanırım sizde bu makinadan alicaksiniz. :))

• quote:

şöyle söylim; kazan dış gövdeye vurmuyor, ama çok az tak tak sesi var. motordan ses gelmiyor. az önce 1400 devirde de denedim aynı. özellikle denge kontrolünden sonra sıkmaya başlarken yani devir alırken baya sarsılıyor kazan. dediğim gibi gövde teması yok ama rahat 1-1,5 cm sallanıyor. videoda belli oluyor zaten hızlı olduğu için çember çizermiş gibi. elimle tutup sallamaya kalktığımda ayaklarda boşluk yok gibi. ama su terazim yok şuan yarın onuda kontrol ederim. büyük ihtimal ondandır. mekanik bir şey olmasın da :)

Bak şimdi bende telaş oldum bende aynısından aldım fakat daha teslim almadım makinayı acaba bütün 1402 Ler aynı mı başka kullanan varmi bu modeli yorum yazarlarsa sevinirim
  • Arkadaşlar incelediğimde Lg nin yeni seri Çm lerinde 11 kg lık hariç hiçbirinin deterjan alma gözünü beğenmedim..Açtıktan sonra üfleyerek yerine geri oturtursunuz nerdeyse o derece incecik materyalden yapılmış.Çok dikkatimi çekti bu.Ama 11 kg lık olanda böyle değil.Bosch grubu gibi aynen...Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Arkadaşlar incelediğimde Lg nin yeni seri Çm lerinde 11 kg lık hariç hiçbirinin deterjan alma gözünü beğenmedim..Açtıktan sonra üfleyerek yerine geri oturtursunuz nerdeyse o derece incecik materyalden yapılmış.Çok dikkatimi çekti bu.Ama 11 kg lık olanda böyle değil.Bosch grubu gibi aynen...Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Bende 11 kg olandan almayı düşünüyorum. Ama henüz gidip inceleme imkanım olmadı. Emin olun arceligin ki kadar dandik olamaz. Şahsen bugün makinayı çektim ama çekerken deterjan çekmecesi elimde kalıyordu. Bı forumda deterjan gözünü bulaşık makinasına koyanlar olduğunu gördüm şaştım kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

dengesiz yük olduğunda daha fazla yapabilir. kullanım kılavuzunda yer alan talimatlara göre çamaşır koyarak yıkamayı bir deneyin bakalım.

Kesinlikle, dengesiz bir biçimde yüklenme var.. Kazan çarpsa gürültüden duramazsınız nerdeyse...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.