Şimdi Ara

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.715
Cevap
28
Favori
112.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qonrul

parelel ithalat fiyatı değil mi hocam

Evet

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar elimde bi 10 adet kadar FLEX 2 var LG ye özel kampanya yapıldı. telefonun fiyatı 1590 TL almak isteyen irtibata geçsin.Bende 1-2 gün içersinde alacağım.Forumİstanbul LG shop Ürünler kutulu sıfır LG türkiye garantilidir.16 gb lik silver versiyonu mevcut sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEARTR -- 18 Eylül 2015; 21:02:01 >
  • Vatan mağaza satışı da 1599tl zaten.
  • 32 gb 3 gb ram ki urun yok mu hiç lg Türkiye garantili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

32 gb 3 gb ram ki urun yok mu hiç lg Türkiye garantili.

Kardes 3gb ram olanlar ddr3,2gb olanlar ddr4 diyorlar.2gb olan model var bende.fişek gibi maşallah.takılma,kasılma yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon benim de radarımda. Biraz daha fiyatı düşerse alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 19 Eylül 2015; 0:54:02 >
  • Ggden 3gb ramli diye aldigim 2gb cikti genpa garantili geri yollamayi dusunuyorum sizce ne yapayim?

• Link verde bi bakalim kardeş.satıcı ile görüşmedinmi almadan önce?

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Ggden 3gb ramli diye aldigim 2gb cikti genpa garantili geri yollamayi dusunuyorum sizce ne yapayim?

1450 1500e aldiysaniz bence o fiyata her halukarda iyi cihaz, sitelere baktigimda kiminde 3 gb yazdigini gordum ben de ama tutarsizlik vardi baslikta 2 yaziyor aciklama kisminda 3 gibi... Keske saticiyla iletisime gecseydiniz almadan, ha gectiyseniz ve yalan soylediyse durum farkli tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: ons

quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Ggden 3gb ramli diye aldigim 2gb cikti genpa garantili geri yollamayi dusunuyorum sizce ne yapayim?

1450 1500e aldiysaniz bence o fiyata her halukarda iyi cihaz, sitelere baktigimda kiminde 3 gb yazdigini gordum ben de ama tutarsizlik vardi baslikta 2 yaziyor aciklama kisminda 3 gibi... Keske saticiyla iletisime gecseydiniz almadan, ha gectiyseniz ve yalan soylediyse durum farkli tabii.

Satin alma oncesi konusmustum 3gb denildi bana telefonu alinca 2gb cikti tekrar sordum lg turkiyeden bu sekide bilgi aldik iade edebilirsin dedi

Kutu sifir acilmamis geldi bana acip baktim 2gb genpa garantili cihaz karar veremedim geri yollasam mi?

Internette de bayagi arastirdim 3gb ramli versiyon avrupaya cikmis turkiyede bulamadim

• Bende n11de aldim h955 adama sordum 3 gb ram 32 gb hafıza dedi ürün geldi ürün 16 gb 2 gb ram iade ettim yalan yanlış bilmeden satıyorlar simdi gh cepport saticisindan sipariş verdim en azindan 2 gb 32 gb hafızalı h959 avrupa modeli

• Cepport intelli garanti konusunda çok şaibeli ordan alınmaz

• ne yaptınız hocam iade ettiniz mi?etmediyseniz telefon nasıl, memnun musunuz?

• G2den gecilir mi?
    On.kamerasi nasil 2.1 kotu gibi geldi bana?

• Gecilir arkadaşım.on kamera vasatın biraz üstünde.g2 den iyi ama.arka kamera g3 ile aynı.ısınma cok az.5.1.1 itibari ile.
    Pil 5 bucuk saat ekran süresi aldım.
    Ses cok iyi.
    En önemli ekran full hd mukemmel otesi.kavisli olmasi bütün cihazlardan otomatik olarak ayiriyor zaten.g3 g2 m9 s5 kısacası bir sürü ust segment cihaz kullandım.bunun kadar mükemmeli hicbirisi değildi.2 gb ram doke saca yetiyor.antutu dan 55k alıyor.
    Vs.vs devam eder gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Gecilir arkadaşım.on kamera vasatın biraz üstünde.g2 den iyi ama.arka kamera g3 ile aynı.ısınma cok az.5.1.1 itibari ile.
    Pil 5 bucuk saat ekran süresi aldım.
    Ses cok iyi.
    En önemli ekran full hd mukemmel otesi.kavisli olmasi bütün cihazlardan otomatik olarak ayiriyor zaten.g3 g2 m9 s5 kısacası bir sürü ust segment cihaz kullandım.bunun kadar mükemmeli hicbirisi değildi.2 gb ram doke saca yetiyor.antutu dan 55k alıyor.
    Vs.vs devam eder gider.

Telefonda oyun oynamiyorum o yuzden ramin cok olmasi onemli degil. Kasmasin yeter, tek sıkıntı kamera. Ön arka iksiide onemli, g4 kamerasindaki performansi beklemiyorum ama g2den iyi olsun istiyorum

• G2 den iyi endiselenme.bi teknoloji magazasina gidip test et önce istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

Dün aldım, uzun zamandır kırmızısını arıyordum hatta ilk tanıtıldığından beri.
    İntel garantili -paralel ithalat- 32 rom 2 gb ram
    cihazı açınca üstü üste 4 güncelleme geldi.
    cihaz 5.1.1 oldu
    ilk şarjım dün akşamdı ve sabah işe giderken çıkardım.
    sabah 7,15 ve akşam 22,21 itibariyle %4 kaldı, ekran süresi 4 saat.
    Yani ilerleyen günlerde ekran 4.5 - 5 saate kadar gider bence...
    spotify, 3g wifi, oyun, konuşma, mail senkronizasyonu bolbol herşeyi yaptım.
    İçiniz rahat olsun pil çok güzel.
    Rahatsız edici bir ısınma hiç hissetmedim. Bir ara tır simulasyonu oynarken hafif bir ısınma oldu ama normal yani.
    Hiç takılmadı gayet akışkan, sesi zili ekranı herşeyi pırıl pırıl
    Kasa kalitesi de güzel
    Ben sırf renginden dolayı aldım. Çok hoş bir bordo kırmızı.

Arkadaşlar cihazın kötü bir yönünü görmedim.
    1475 e aldım. Daha fatura da kestirmedim satarım diye.
    Ama uzun süredir bir telefondan 1 günde soğumadım. Genelde hep bir eksiklik bulurum.
    Bundan önce favori telefonum s6 topaz blue idi ama o home düğmesi sallanmıyor mu deli etti beni...
    Neyse flex 2 bence süper bir tercih olur sizin için...
    Aklınızın bir köşesinde bulunsun...

Ek:

harika fotoğraf çekiyor. :)

Merhaba hocam. Hangi telefondan gectiniz kamerasi neye gore harika.

On kamera konusunda endiseliyim ben. G2den gececegim

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

G2 den iyi endiselenme.bi teknoloji magazasina gidip test et önce istersen.

Aynen oyls yapicam hocam. Tesekkurler

• Cihazi geri veremedim sd card takip kullanma karari aldim.
    Cihazi wifiye baglar baglamaz basta lg kendi uygulamalarini guncelledi.Sonra 60-70mb bir yazilim guncellemesi aldi aciklama yazmadigi icin ne olduğunu bilmiyorum.Sonra 80mb guncelleme daha aldi aciklamasinda smart clearing iyilestirildi , pil iyilestirildi yazdi.Simdi bir guncelleme daha var 450mb android 5.1 guncellemesi bunu henuz kurmadim cunku ilk deşarjı yaptım sarj ediyorum

Telefonun hizli ucuyor , 2gb lpddr4 ram fazlasiyla yetiyor

Arkadaki hoparloru cok iyi ses veriyor

Ekrani basta bana soluk geldi parlaklik en dusukte ve en yüksekte yine soluk gibi gorunuyor , çözümü ayarlarda ekranin nasil olacagini secmeniz icin bi boluk var;dusuk canli dogal

Telefonun kamerasi orta , z3 ile karsilastirdim z3 daha iyi

Sarji guncellemeden önce iyi gitmisti , yeni guncellemede deneyemedim.

Kullandikca konuya yazmaya calisirim

@ons

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.