Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam sağol.. Asus ve Samsung'un 7 inç tabletlerinden daha kaliteli olduğu kesin..
    7 inç tablette batarya performansı çok önemli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilif. lg nin kendi orjinal kilifi stan oluyor ve baya kaliteli..

• frux kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya berformansından çok çok memnun kalırsın sabah şarjdan çektim gün içinde ara ara internette dolaştım face twitter boombeach filan derken 2 saat ekran süresi almışım şuan şarj yüzde 96

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Hocam batarya berformansından çok çok memnun kalırsın sabah şarjdan çektim gün içinde ara ara internette dolaştım face twitter boombeach filan derken 2 saat ekran süresi almışım şuan şarj yüzde 96

O zaman iPad gibi süper batarya performansı var..
    Benim ilk seri iPad mini var, onun da batarya 10 saat rahat gidiyor (ios 6.1.3 yüklü)
    Eski android tabletim de eskidi, bir tane yenisini alayım dedim. Lg G pad tam istediğim gibi.. Arada sırada donma yapmıyorsa, süper
    Teşekkürler...

Bendede g pad ten ayrı bir tane mini retina var onun şarjida cok iyi gidiyor g pad ondan bir tık daha iyi şarj konusunda kasma donma vs. olmadı aldığım günden beri mutlu mesut geçiniyoruz

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Sizin G Pad hangi renk?
    Beyaz ve siyah renk varmış..
    Test standında olan beyazdı arkası mat..
    Acaba kir falan tutar mı?
    Her iki rengin kılıfıda gri renk ise, siyah mı daha iyi olur? Karar veremiyorum..

Bende siyah hastalığı var hocam elektronik cihazlarım tablet tel. vs. hep siyah alırım arkası beyaz olanı inceledim hoşuma gitmedi ben kılıfsız kullanıyorum şuanda kılıfı sadece film izlerken stand niyetine kullanıyorum

Tamamdır.. Telefon ve iPad beyaz, bu da siyah olsun bari.. Teşekkürler

• Arkadaşlar güncel olarak nerde var en uygun nereden alabiliriz

• intiveydemila kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim kadarıyla sadece vatanda var

• Tab 8.4 pro aldim yaklasik 3 saatte biten pil performansi sonrasi iade ettim tab s 8.4 alcaktim sonra bi tablete bu kadar paraya ne gerek var diyerekten vatana gidip 349 tl ye aldim ve son derece memnunum , batarya cok iyi gidecek gibi simdiden kendini belli etti ayrica tek bir uygulama ile aninda root ettim bilgisayar kullanmadan: )

• 3 saat mi ciddimisin hocam şarj konusunda sıkıntın olmaz hocam merak etme

Tableti gece kapatmadan bırakınca, bataryada azalma oluyor mu? iPad'te biliyorsunuz, hiç eksilme olmaz..
    Bekleme süresinde batarya kolay düşmüyorsa, çok iyi..
    Henüz işlerden fırsat bulup da tableti satın alamadım.. yarın işim çıkmazsa vatan'a gideceğim..

Benim tablette bekleme konumunda şarj harcamıyor. Gece yatarken 79 ile bırakıyorsam sabahta aynı şarjda kullanmaya başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 29 Kasım 2014; 23:28:28 >
  • Aynen aksam nasıl bırakıyorsam sabahda o sekılde alıyorum, sarj konusunu kafanıza takmayın hocam bu tablette ....
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim..

Buyur hocam son 2.5 günlük batarya durumu ekran parlaklığı gündüz 50 gece 40 wifi tablet kullanımının yüzde 90 ında açık. Şarjdan çekildikten sonra hiç kapatılmadı

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

• Benim cihazda benzer sonuclar veriyor sarj kullanımı harika :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Buyur hocam son 2.5 günlük batarya durumu ekran parlaklığı gündüz 50 gece 40 wifi tablet kullanımının yüzde 90 ında açık. Şarjdan çekildikten sonra hiç kapatılmadı

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

Batarya performansı mükemmel gerçekten.. Batarya performansı olarak iPad mini`nin, android tabletlerde ki tek alternatifi bence..
    Ekran görüntüleri için teşekkürler..

• kalip kullanıcısına yanıt
    Sesin tek taraftan gelmesinin nedeni büyük olasıkla bir taraf mikrofon lg sanırsam estetik amaçlı böyle tasarım yapıyor. G2 de de böyle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.