Şimdi Ara

LG G2 16GB Yada Başka Bir Öneri Acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hafta sonuna acil telefon almam lazım ama LG G2 nin 32 Gb malum stoklarda bırakmadılar(!) 16GB alsam zararım nekadar büyük olur. Foto ve videoları pc yada taşıyıcı

belleklere attığımızı farz edersek. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

NOT: Farklı Modellere de açığım !!! Bütçe 1500 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywedat -- 1 Kasım 2013; 10:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bywedat

Arkadaşlar hafta sonuna acil telefon almam lazım ama LG G2 nin 32 Gb malum stoklarda bırakmadılar(!) 16GB alsam zararım nekadar büyük olur. Foto ve videoları pc yada taşıyıcı

NOT: Farklı Modellere de açığım !!!

200 lira kazancin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

quote:

Arkadaşlar hafta sonuna acil telefon almam lazım ama LG G2 nin 32 Gb malum stoklarda bırakmadılar(!) 16GB alsam zararım nekadar büyük olur. Foto ve videoları pc yada taşıyıcı

200 lira kazancin olur

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

quote:

200 lira kazancin olur

+1

Alıntıları Göster
    :) çok iyi açıkladın eyvallah :). Hafta sonuna acil tel almam lazım ve pişman olmak istemiyorum 1500 civarı ne almalıyım cevaplarınız çok önemli benim için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

:) çok iyi açıkladın eyvallah :). Hafta sonuna acil tel almam lazım ve pişman olmak istemiyorum 1500 civarı ne almalıyım cevaplarınız çok önemli benim için şimdiden teşekkür ederim
    Lg g pro bence alınabilir bir telefon oda full hd 13mp sistemsel özelliklerin dışındaki özelliklerin neredeyse hepsi aynı boyut dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

Lg g pro bence alınabilir bir telefon oda full hd 13mp sistemsel özelliklerin dışındaki özelliklerin neredeyse hepsi aynı boyut dışında

LG pro tablete kaçıyor ama biraz sanki optimus alsam daha mantıklı geliyor. Çok büyük olmaması daha uygun benim için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adam john

LG pro tablete kaçıyor ama biraz sanki optimus alsam daha mantıklı geliyor. Çok büyük olmaması daha uygun benim için.

Alıntıları Göster
    evet boyut önemli ama kullanmaya başlayınca normal geliyor her telefon için böyle yanı bu konuda sıkıntıyı en fazla 1 hafta yaşarsın ama karar sizin ne alırsanız hayırlı olsun şimdiden

• 16 gb olanı alın cok acilse
  • keşke 32gb olsaydı. ama LG G2 al bence çok fazla zarar olmaz sanırım.Ama LG g2 inceleme fırsatım oldu. çok iyi telefon kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrea Pirlo

keşke 32gb olsaydı. ama LG G2 al bence çok fazla zarar olmaz sanırım.Ama LG g2 inceleme fırsatım oldu. çok iyi telefon kesinlikle tavsiye ederim
    32 yakın zamanda gelirde,acilmis ozaman al 16 lıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the jackal

acaba çok sürermi ki gelmesi bekliyim 1 hafta daha olmadı Lg optimus yada karar verdiğim başka birtane alırım
  • quote:

quote:

acaba çok sürermi ki gelmesi bekliyim 1 hafta daha olmadı Lg optimus yada karar verdiğim başka birtane alırım

Alıntıları Göster
    haftaya gelir muhtemelen,imkanınız varsa biraz daha bekleyin bence
  • quote:

haftaya gelir muhtemelen,imkanınız varsa biraz daha bekleyin bence
    Sanırım bi hafta daha bekleyebilirim . Teşekkürler
  • quote:

Sanırım bi hafta daha bekleyebilirim . Teşekkürler
    32 gb olanı Teknosa da mevcut.

http://www.teknosa.com/urunler/125071103/lg-802-g2-32gb-white-akilli-telefon?term=Lg%20G2
  • Futuré kullanıcısına yanıt
    Evet o benimde dikkatimi çekti de yalnızca sanırsam İstanbul Cevahir AVM'de var ulaşımda da biraz sıkıntı olduğundan zor. İnşallah piyasada yerini alır 1 hafta içerisnde
  • 16 yetio bana:) ama siz film oyundu falan yetmez 32 de yetmez sınırı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirlantacocuk

16 yetio bana:) ama siz film oyundu falan yetmez 32 de yetmez sınırı yok
    videoları çok kaliteli çektiği için çok yer kaplıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Futuré

Evet o aşikar da resim videolar haricinde nekadar yerim kalır o çok merak ettiğim konu. Diğer uygulamalarıda yüklerken nekadar alanım olcak o çok sıkıntı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Futuré

Evet o aşikar da resim videolar haricinde nekadar yerim kalır o çok merak ettiğim konu. Diğer uygulamalarıda yüklerken nekadar alanım olcak o çok sıkıntı

Ben sana şöyle belirtiyim 32 gb kullanıyorum. Telefonun bana verdiği 24.80 GB. Demek oluyor ki 7.2 GB telefonun kendi bilgileri içeriyor. 16 aldığını farzedersek tahminen 9 gb gibi bir yerin kalıyor. Yerinde olsam 200 lira daha verip 32 olanını alırım.

• bence 16gb sana yetmez , 32gb nin tekrar gelmesini bekleyemezsen htc one al derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.