Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5652. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.146
Cevap
482
Favori
3.851.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56505651565256535654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonu iki sene evvel android 5.0.2 ye güncellemiştim, güncellemeden 6 sonra wifi ve bluetooth açılmama sorunu başlamıştı, bu yüzden yeni telefon satın almıştım.
    Bir ay kadar evvel bir telefoncu arkadaşta camı kırık bir lg g2 buldum, 50 liraya satın aldım. Anakartını söküp benim cihazın anakartının yerine takınca telefon sorunsuz çalışmaya başladı. Anakart 4.4.2 kit kat yüklü ve gayet stabil çalışıyor..
    Şimdi yeni telefonu bıraktım 20 gündür LG2 yi tekrar kullanmaya başladım, gerçekten zamanının en iyi telefonu ve 6 sene sonra bile hâlâ sorunsuz kullanılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Benim telefonu iki sene evvel android 5.0.2 ye güncellemiştim, güncellemeden 6 sonra wifi ve bluetooth açılmama sorunu başlamıştı, bu yüzden yeni telefon satın almıştım.
    Bir ay kadar evvel bir telefoncu arkadaşta camı kırık bir lg g2 buldum, 50 liraya satın aldım. Anakartını söküp benim cihazın anakartının yerine takınca telefon sorunsuz çalışmaya başladı. Anakart 4.4.2 kit kat yüklü ve gayet stabil çalışıyor..
    Şimdi yeni telefonu bıraktım 20 gündür LG2 yi tekrar kullanmaya başladım, gerçekten zamanının en iyi telefonu ve 6 sene sonra bile hâlâ sorunsuz kullanılabiliyor.
    Bende suan LG G2 kullanıyorum ve sorunsuz sıkıntısız ama LineageOS rom üzerinden kullanıyorum. Tek sorunum batarya problemi idi onuda yeni batarya alarak hallettim bakalım batarya performansı nasıl olacak
  • Deji batarya mı satın aldınız? Ben Deji batarya alıp eski bataryayı değiştirdim, 4,5 saat ekran süresi oluyor, fena sayılmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Deji batarya mı satın aldınız? Ben Deji batarya alıp eski bataryayı değiştirdim, 4,5 saat ekran süresi oluyor, fena sayılmaz..
    Evet deji batarya aldım ama yeni olmasından kaynaklı sanırım şuan performansından memnun kalamadım. 3 saat ekran süresi alıyorum
  • Lineage'i yüksek performans modunda kullanıyorsanız uzun ekran süresi almanız zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Genzo Wakabayaşi

Evet deji batarya aldım ama yeni olmasından kaynaklı sanırım şuan performansından memnun kalamadım. 3 saat ekran süresi alıyorum

Alıntıları Göster
    Deji batarya, orjinal bataryasına göre biraz ince, acaba gerçekten 3000 mAh mi? Umarım 4-5 ay sonra ekran süresi düşmez..
    Hepsiburada yorumlarının çoğu iyi ama, hep ilk izlenim memnuniyetleri sanırım..

• frux kullanıcısına yanıt
    Benim batarya hala aynı 3 saat ekran suresi alıyorum. Bakalım hala aynı devam edecek mi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    değildir, seneler önce de değildi. 1900mah max. klasik sahtelerden olması lazım. dejimax vardı 2~3 sene önce belkide sonuncuyu almışımdır 3000mah e yakın muadiliydi. deji yazan hafif ve o çıkıntı pil katmanı yerine plastik plaka koyup kandırıyorlar, o yüzden orjinalinden hafif çıkıyor. firmaya sahte bu deyince dejimax var gerçek 3000mah deyip göndermişti. velhasıl pilin sahtesi bile iş görsün diye satılıyor, alternatifi de yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • codred kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların iPhone telefonlarına 7-8 defa dejı batarya değiştirmiştim, hepsi iyi çıktı..
    Şimdikilerde o çıkıntı yok, daha ince.. Merak edip ölçtüm, 2640 mAh çıktı...
    Deji daha çok yüksek amperli iPhone bataryalara önem veriyor. iPhone için satın alanlar çok memnun..
    Eskiden Hepsiburada da orj lg2 batarya satan bir satıcı vardı, o bataryalar iyidi..
    Aslında Redmi 5 plus kullanıyorum, ama Lg2 telefonumu da arada nostalji olsun diye kullanıyorum..

lg 2640 çıktıysa gayet yeterli. keşke tartıp kaç gr bi baksaydın. en net o belli ediyor aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genzo Wakabayaşi

Benim batarya hala aynı 3 saat ekran suresi alıyorum. Bakalım hala aynı devam edecek mi.
    ‘Hibernation manager’ uygulaması yükleyin. Bu uygulamayı tesadüfen buldum. Deji batarya özellikle bekleme modunda fazla batarya harcıyor. Bu uygulama ile ekranı kapattıktan sonra bir çok uygulamanın çalışmasını durdurabiliyorsunuz.
    Ayrıca rootlu telefonlarda daha başarılıymış, root da kullanmak için geliştiriciye 3.99₺ bağış yapmak gerekiyor.
    Benim telefon rootsuz, ama batarya bekleme süresi bayağı uzadı. Örneğin face twitter gibi uygulamaları bekleme modunda kapatınca bayağı farketti.. Bizim telefonlar için biçilmiş kaftan bir uygulama.. Mutlaka test edin..

• gençler orjinal veya o seviyede kaliteli g2 bataryası arıyorum.
    yorumlar, veriler, üretim tarihi v.s. hiç iyi bulamadım.
    fiyat olarak limit yok, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Deji batarya ile hibernation manager uygulamasını yükledikten sonra, günlük 10 saat kullanımla 4,5 saat ekran süresini rahat çıkartıyor.
    G2 den ekran alıntılarını ekleyemedim. iPad ile ekleyeceğim.

• g2'yi hala benim gibi kullanan kaldı mı bilmiyorum ama android 9 için şu rom baya iyiymiş lineage pie dan daha stabil;

https://forum.xda-developers.com/t/rom-9-0-0_r46-aospextended-rom-v6-7-official.3843049/

• pqrst P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2014 yılında aldığım G2 halen çalışır durumda konuya uzun zamandır uğramamıştım. 2017 Kasım, Efsane Cuma’ya kadar kullandım. O haftadır halen iPhone 8 ile yoluma devam ediyorum. Bir yandan da android özlemi çekiyorum.

Orijinal son güncellemesine kadar android altyapısına sahip telefonuma güncel ROM atmak isterim bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Bugüne kadar halen root işlemi de yapmış değilim. Rootsuz kolay kurulum yapmak isterim.

• CocoR3ch kullanıcısına yanıt

Rootlamadan atamazsiniz rom. Çok basit rom-root kurmak ilk basta karmasik gibi gelebilir.

Şu makale araciligiyla root ve recovery yi hallederseniz ozelden rom kurmaniza yardimci olurum.

Edit:makalenin en altinda tek islemde hem root hem recovery kurulumunun yolu anlatiliyor.

https://www.lgdestek.net/lg-g2-root-ve-recovery-yuklemek-188/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pqrst -- 5 Kasım 2020; 23:6:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pqrst

Güzel paylaşımlar yapıyorsun dostum çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim.☺️

Halen daha kullanıyorum. Android 10 a geçmek istiyorum. Ama fena kurulu düzenim var. Dirty flash yapmıyorum sakta gelmeyeyim diye

• 
Sayfa: önceki 56505651565256535654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.