Şimdi Ara

LG G2 Android 4.4 KitKat güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada ios a güncelleme geldi yakında tek tek dökülmeye başlar güncellemeler. Mobile World fuarı sonrası başladı gelişmeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avxsfx

bu arada ios a güncelleme geldi yakında tek tek dökülmeye başlar güncellemeler. Mobile World fuarı sonrası başladı gelişmeler.

7.1 geldimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selenga_68 S kullanıcısına yanıt
    geldi şimdi kurdum baya bir hızlanma var. g2 im için bekliyorum kitkat artık.
  • Telefonda hangi ülkenin romunun yüklü olduğunu nasıl anlayabiliriz?
  • obsy64 O kullanıcısına yanıt
    Yazılım bilgileri bölümünde program versiyonu diye bir bölüm var oradan "numara-TUR-xx" gibi birşey var burada tur yazan yer ulke kodudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Duran

quote:

Orijinalden alıntı: okantekin78

Mart'ın sonuna kadar gelsin o da yeter. Lg bu güncelleme konularında çok geri, daha çok çalışmaları lazım.

Soylediginize cok fazla katilmiyorum LG mobil sektorunde daha cok yeni buna rahmen neredeyse samsungla ayni zamanda cikaracak guncellemeyi. Bence ilerleyen zamanlarda daha da iyi olacak.

An itibarıyle Nisan sonuna yaklaşmış bulunmamıza rağmen Lg sadece bir kaç ülkeye güncelleme çıkardı ki bunlardan sadece birine 32 gb lık sürüm için güncelleme geldi. Hoş ben kurdum bu güncellemeyi ama atla deve de değil kendisi. Bu kadar bekleyip böylesi geç ve zayıf bir güncelleme yayınlaması LG'nin zaafiyetidir. Lg, Samsung, HTC telefonlarının bütün amiral gemilerini kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki bu büyük bir eksikliktir, benim açımdan bu açıktır, nettir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.