Şimdi Ara

LG G2 Android 5.0 Lollipop Türkiye güncellemesi ne zaman gelecek?*Güncelleme Geldi! Çözümler Burada* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
6.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar pc suite uzerinden lolipop guncellemesi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc suit üzerinden güncelleme geldi arkadaşlar telefon teknosa alınma
  • Telefonun sarji uzadı fakat tel.yavaşladı yav.. Normalde 500-700 mb arası t
    Ram boşluğu olurdu suan 300-400 mb boşluk kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 26 Nisan 2015; 1:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Gelmicek sadece koreye ozel kalcak gelseydi simdiye coktan alirdi

• bende pc suit üzerinden güncelleme bulamıyor. Bir hata mı yapıyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle PC Suite programını indiremeyen arkadaşlar için link paylaşıyorumhttp://www.lg.com/tr/destek/pc-suite buraya tıklayıp uygulamayı indirin. Telefonu USB kablo ile bağlayın ve üst menüde "Telefon" sekmesinden "Telefon Yazılım Güncelleme" seçeneğini seçerek güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.

Ben biraz önce denedim cihazım paralel ithalat ancak ekran görüntüsünde de göreceğiniz üzere güncelleme gelmemiş görünüyor :( varmı bir fikri olan?
     LG G2 Android 5.0 Lollipop Türkiye güncellemesi ne zaman gelecek?*Güncelleme Geldi! Çözümler Burada*

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Telefonun sarji uzadı fakat tel.yavaşladı yav.. Normalde 500-700 mb arası t
    Ram boşluğu olurdu suan 300-400 mb boşluk kalıyor

Arkadasim telefonun program versiyonu neydi?

Mesela benim iki cihazim var

D80220c-AME-XX
    D80220c-SEA-XX

Sonu TUR-XX olan var EUR-XX olan var. Sanirim bunlar mevcut yuklu olan rom'un hangi ulkeye ait oldugunu gosteriyormus.

Bu konuda bilgisi olan varsa aciklayabilir mi?
     LG G2 Android 5.0 Lollipop Türkiye güncellemesi ne zaman gelecek?*Güncelleme Geldi! Çözümler Burada*

• mayısın 3 ü oldu hala güncelleme yok ortada
  • agent_22 A kullanıcısına yanıt
    v30b-TUR-xx
  • Merhaba Arkadaşlar,

Topladığım bilgiler aşağıdaki gibi,

D80220c-AME-XX => Afrika-Middle East => 5.0.2 Henüz gelmedi Haziran başında gelecek.
    D80220c-SEA-XX => Singapur => 5.0.2 Güncellemesi PC Suite üzerinden yüklenebiliyor.
    D80220c-EUR-XX => Almanya => 5.0.2 Güncellemesi PC Suite üzerinden yüklenebiliyor.
    D80220c-TUR-XX => Turkiye => 5.0.2 Güncellemesi Nisan sonunda PC Suite üzerinden yayınlandı ancak geri çekildi. Mayıs sonunda tekrar gelecek.

Henüz OTA üzerinden güncelleme alan cihaz yok. PC Suite üzerinden yükleyebilirsiniz. :)
  • Arkadaşlar D80220c-AME-XX için güncelleme geldi. PC Suite üzerinden yükleyebilirsiniz... :)
  • Arkadaslar benim g2 paralel ithalat pc suitten güncelleme kontrolü yaptigimda en son sürümü kullaniyorsunuz diyor. Ne yapmam gerekiyor sizce beklemeye devammi ediyim yoksa yapmam gereken baska birseymi var?
  • spy_2004 kullanıcısına yanıt
    Tekrar dene muhtemelen gelmiştir.
  • lutfen yardim edin pc suite uzerinden guncelleme yaptim, quick memo da crop(makas) özelliği yok ya da var ama ben bilmiyorum yardim edebilir misiniz?

• Biraz gec oldu ama :) bu ozellik var..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.