Şimdi Ara

LG G2 ANDROID 6 ROM PAYLAŞIM ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: meshood

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meshood

Ben o kadar twrp yaptım daha hiç bahsettiğin gibi bir duruma tanık olmadım. Yapabileceğin tek şey ya herro ya merro demek. Zaten telefonu satsan 400 anca ediyor korkacak bi durum yok.

Gözü karartacaz artık , telefonumu sevdiğim için gözümde degerli piyasada yeni çıkan telefonlara bakiyorumda g2 nin bunlardan tek eksigi kamerasi onun dışında 10 numara cihaz.Bu arada hem cm13 hemde bliss rom kullandınız sanırım hangisini tavsiye edersiniz görsellik, pil ömrü olarak

Cm13 çok aşırı boş bi rom özelliği bu zaten. Bliss daha işlevsel. Peşinen belirtmek gerek görsellik arama boşuna temalarla kısmen olabilir. Ben çoğu 6.0 romu denedim. Bliss+lambda kernel tek geçerim. Ses-kamera-performans-pil gayet iyi. Tek eksik görsellik o da olmayıversin

Görsellik dedigime bakmayin nexuslardaki gibi stok android olsun yeter bana , lg arayuzunden daha çok hosuma gidiyor.Bir de sunu sorayim twrp flashlamak için autorec programını mi kullaniyorsunuz

Evet hocam ben onu kullandim. Arayuz zaten bahsettiginiz gibi nexustan alinti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda kurdum bliss rom 6.4'ü , arayüzü, hafifliği , animasyonları çok hoş.Özelliştirme ayarları tam istediğim gibi çok kapsamlı.Şimdilik bir sıkıntı yok internette okuduğum yavaş şarj sorunuda çözülmüş her zamanki gibi 2 saatte tam doldu.Bir tek google launcher ı beğenmedim onuda zaten novayla değiştirdim.Birde ekran görüntüsü atayım yardımlar için çok teşekkürler.
     LG G2 ANDROID 6 ROM PAYLAŞIM ANA KONU

• quote:

Sonunda kurdum bliss rom 6.4'ü , arayüzü, hafifliği , animasyonları çok hoş.Özelliştirme ayarları tam istediğim gibi çok kapsamlı.Şimdilik bir sıkıntı yok internette okuduğum yavaş şarj sorunuda çözülmüş her zamanki gibi 2 saatte tam doldu.Bir tek google launcher ı beğenmedim onuda zaten novayla değiştirdim.Birde ekran görüntüsü atayım yardımlar için çok teşekkürler.

Full sarj sonrası pil performansını paylaşır mısınız

• quote:

Sonunda kurdum bliss rom 6.4'ü , arayüzü, hafifliği , animasyonları çok hoş.Özelliştirme ayarları tam istediğim gibi çok kapsamlı.Şimdilik bir sıkıntı yok internette okuduğum yavaş şarj sorunuda çözülmüş her zamanki gibi 2 saatte tam doldu.Bir tek google launcher ı beğenmedim onuda zaten novayla değiştirdim.Birde ekran görüntüsü atayım yardımlar için çok teşekkürler.

Hocam hayırlı olsun. Ben daha iyi romla karşılaşmadım xda.da konusu olan bütün 6.0 romları kurup denedim en temizi bu bence. Ben nokia 1020nin yanlış hatırlamıyorsam, 2.0 ma.lik şarj aletiyle 1s15dk.da alıyorum 100de100 oranını. Lambda kernel şart tabi hızlı şarj için.

• @Emirhanbuyruk Dostum full şarj ile %100'den %7'ye tam 5 saat ekran süresi aldım.%100 - %75 arası parlaklık sonda ve 4g açıkken , %75-%7 arasıda%30-40 civarı parlaklık ve wifi ilekullandım.Rom ile gelen kernel var harici birşey flashlamadım.

@meshood Teşekkürler, bu romda hangi kamera programını kullanıyorsunuz google kamera epey dandik, internette araştırdığım kadarıyla snapdragon kamerayı tavsiye ediyorlar çalışıyor mu denediniz mi?
  • Hort gibi olacak ama

Android 7 var

https://youtu.be/oLAPJRam2sI

8 de geliştirme de

https://youtu.be/WZxwpqNIEBo

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.