Şimdi Ara

Lg g2 dokunmatik sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    valla kardeş bende casper via a3216 diye bi telefon aldım telefon 10 dk içinde ısınıyo ısınınca dokunmatik çalışmıyo bazen kafayı yiyo kendi kendine biyerlere basıyo
  • esrayn E kullanıcısına yanıt
    sonuç nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrayn

quote:

Orijinalden alıntı: udmaster

SELAMLAR, DOKUNMATİK PROBLEMİNDEN ÖTÜRÜ DEĞİŞİM İSTDİĞİM G2 Mİ,EN SONUNDA DEĞİŞTİDİLER,BİRAZ TEHDİT ETTİM TÜKETİCİ MAHKEMESİ FALAN AMA AÇIKÇASI DEĞDİ SIFIR CİHAZ GELDİ UMARIM AYNI SIKINTI OLMAZ! BU PROBLEMİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR HEMEN SERVİSE GÖNDERİN,İÇERİSİNE BİR VİDEO KOYUN DOKUNMATKLE İLGİLİ ÇOK ETKİLİ OLUYOR YOKSA YZILIM GÜNCELLENİR GELİR BEN DEĞİŞİMİ BAŞARDIM DARISI SİZE

Merhaba
    07.08.2014 itibari ile bizdeuygun.com dan almış olduğum 32 gb lg g2 nin ekranının bir bölümünün ALGILAMADIĞINI farkettim tabi bunu bi hafta geçince farkettim. quick memo yu kullanırken bir yerin çizilmediğini anlayınca aradım mağaza sahibini gönderin dediler..
    ayrıca yukarıdaki gibi ısınıyor oyunlarda takılmaması gerekrken takılıyor ve klavyenin sol alt tuşlarında zaman zaman sıkıntı oluyordu.. ürün sıfır normalde paralel ihracatla almanya üzerinden gelmiş. kore malı.. böyle yapmaması lazım. .
    iade talep ettim. yazılımsalsa hata düzeltip yollicaz değilse iade alırız dediler.. bakalım süreç nasıl ilerleyecek adım adım yazarım..

hocam aynı sorun bende de var. ekranın ortasında sol tarafta misket kadar bir yerde dokunmatik algılamıyor. internette gezerken sayfayı kaydırırken tıklama yapıyor. bazen de 1 tuşuna bastığımda 4 ü de algılıyor. cihazınız hangi firmanın garantisi altında. nasıl bir süreç işledi bilgi verir misin.

• quote:

Orijinalden alıntı: udmaster

SELAMLAR, DOKUNMATİK PROBLEMİNDEN ÖTÜRÜ DEĞİŞİM İSTDİĞİM G2 Mİ,EN SONUNDA DEĞİŞTİDİLER,BİRAZ TEHDİT ETTİM TÜKETİCİ MAHKEMESİ FALAN AMA AÇIKÇASI DEĞDİ SIFIR CİHAZ GELDİ UMARIM AYNI SIKINTI OLMAZ! BU PROBLEMİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR HEMEN SERVİSE GÖNDERİN,İÇERİSİNE BİR VİDEO KOYUN DOKUNMATKLE İLGİLİ ÇOK ETKİLİ OLUYOR YOKSA YZILIM GÜNCELLENİR GELİR BEN DEĞİŞİMİ BAŞARDIM DARISI SİZE

Hocam 1 senelik telefonumda oyun oynarken sol tarafin calismayip sag tarafin calistigina sahit oldum. 1 sene icinde pek umursamamistim ancak bugun cok rahatsiz etti. Benim telefonumu da lg turkiye bayiine gotursem degisim yaparlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lombargini kullanıcısına yanıt
    Dostum telefon isininca bende de dokunmatikte sikintilar oluyor. Servise goturdugunuzde sorunu hallettiler mi?

• GÜNCEL// servis yenisiyle mi değiştirdi? ekranı mı değiştridi arkadaşlar?
  • Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Telefonu alalı yaklaşık 2 ay oldu ama çok sinir bozucu. Servise veren arkadaşlar, kaç günde telefonunuz tamirden gelmişti?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: evdekielvis

Size tavsiye vereyim mi? Böyle saçma esprili şeyler tasarlamayın. Daha minimalist tasarımlar yapın. Mesela benim sevdiğim kaft diye bir marka var oradan örnek alabilirsiniz. Ama bunlar cidden hiç güzel değil. Bunları 18 yaşında biri olarak söylüyorum.

Hocam bu kaft taki tasarımlar çok güzel.ben genelde mavi den alırım tişörtleri ama kaftakilet çok hoşuma gitti.3-4 tane alıcam güzellerinden ama bedenleri nasıl hiç bilgim yok.180 boy 68 kiloyum. Siz aldınız mı siteden?
  • Merhabalar arkadaslar. Ana konu bulundugu ve faydali paylasimlar yapildigi icin sorunuma cozumu burada aramak istedim. Paralel ithalat bir G2 aldim. Yaklasik 1 ay kadar oldu. Cihazimda yasadigim sorunlari sizlere maddeler halinde yazmak isterim.

Cihazim duz bir zeminde iken cidt tiklama ile uyandirma calismiyor.

Cift tiklama ozelligi elime aldigimda bazen calismiyor.

Cift tiklama ile uyutma calismiyor.

Iscep, Vine , gibi bazi programlarda dokunmatikte takilmalar ve hissiyatsizlik yasaniyor.

Cihazim oyunlarda normalin disinda isiniyor, oyle ki ahize kismina gelen sol bas parmagim isidan dolayi uyusuyor.

Bu sorunlarima istinaden, ekran koruma camini cikartmayi, update farmware yapmayi, fabrika ayarlarina donmeyi denememe ragmen sorunlarimi giderecek bir sonuc alamadim.

Ek bir cihazim olmadigi icin servise gonderemiyorum.

Yorumlarinizi ve cozum onerilerinizi esirgemeyin lutfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.