Şimdi Ara

LG G2 Gold ve Kırmızı Renkleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlgin için teşekkür ederim dostum ama gold siparişi verdim, telefonun elime geçmesini bekliyorum. Ne olursa olsun, herkeste olandan farklı olanı seçmenin ayrıcalığını hissediyorum. Umarım cihazlarımızı sıkıntısız uzun süre kullanırız.
  • https://m.facebook.com/groups/515845625209304

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Dragon_10

İlgin için teşekkür ederim dostum ama gold siparişi verdim, telefonun elime geçmesini bekliyorum. Ne olursa olsun, herkeste olandan farklı olanı seçmenin ayrıcalığını hissediyorum. Umarım cihazlarımızı sıkıntısız uzun süre kullanırız.

Ne diyeyim hayırlı olsun hocam.. :)

• Bende altın renk var arkadaşımda siyah. Yanyana koyunca altın renk daha güzel duruyor. Siyah alacağınıza altın renk alın ancak mümkünse kırmızı alın. Ben kırmızı bulamadığım için altın renk aldım ancak kılıfa koyunca hepsi aynı

• byozan35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bugün kırmızı lg g2 aldım ve o plastiğin içindeki kırmızı ışık benim telefonumda da var ben internetten araştırdığımda ışık sızması hatası diye birçok yorum gördüm. siz uzun zamandır kullanıyorsunuz galiba herhangi bir şikayetiniz var mı bu ışıklar hakkında ??
  • mustyq M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bugün kırmızı renk g2 aldım ancak bu çerçevedeki ışık kafamı bulandırdı. aynı ışık sizin telefonda da var mı ??
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Hocam o bütün kırmızı G2 lerde var. Benim için sıkıntı yaratmıyor ama seni bilemem tabi. Yan tarafa yapılan kırmızı kaplamanın katmanı ince olduğu için maalesef böyle bir durum var.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam aslında benim içinde sorun yoktu ama internette araştırınca bu olaya ışık sızması yorumlarının yapıldığını ve garantiye gönderilmesi gerektiğini filan okudum o yüzden aklım karışmıştı ama dediğim gibi benim içinde sakıncası yok çünkü kırmızı renk gerçekten çok yakışıyor telefona :)

Size bi soru daha sormak istiyorum acaba telefonun kırmızı renkli arka kısmında boya soyulması gibi bi sıkıntı var mı? internette gold renklerde olduğu söyleniyor ama bizim kırmızılarda da oluyor mu merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 19 Ağustos 2014; 13:17:44 >
    Öncelikle ışık sızması olayindan dolayı garantiyle felan uğraşmaya değmez. Ki garantiye yollasan ne yapacaklar sanki.Hiç bir çözümü yok maalesef fabrika çıkışlı olan bir durum. Zaten ışıksız ortamda belli oluyor bence ayrı bir hava katiyor :)
    (Yani hiç kafaya takma)

Kırmızı özellikle g2 de çok güzel duruyor. Ama değişikliği sevdigimden acaba gold mu alsam diyorum,bilemiyorum..

Soyulma konusuna gelirsek: telefonu 3 aydir kullaniyorum. Ne kılıf var ne ekran koruyucu. Çok şükür tek bir çizik dahi yok. Ama bu birazda benden kaynaklanıyor. Çünkü ben her eşyama gözüm gibi bakarım. Mesela telefonu hic bir zaman sert bir zemin (masa, sehpa, tahta, demir vb.) üzerine asla koymam. Hele de kılıfsız kullaniyorsam. Mutlaka yumusak biseyin üzerine koyarım. O çizenler telefonu biraz hor görenler. Dikkatli veya kılıf ile kullanirsan hicbir sıkıntı olmaz..

Kılıf ile de kullanacaksan ince bir kılıfla kullan. Zira o telefonun güzelliği kayboluyor. Ben buldum bir tane istersen linkini atabilirim.

Biraz uzattım lafı kusura bakma :)

Hava katma olayına kesinlikle katılıyorum hocam ışıksız ortamlarda sanki özellikle o ışıklar çerçeveye konmuş gibi duruyor gerçekten kafaya takmıyorum zaten :)

hocam ben bu kırmızıyı almaya karar vermeden önce media markt ta hem kırmızıya hem golda baktım ancak kırmızı daha havalı duruyor. eşim de kırmızıyı çok beğenmişti gold sanki biraz donuk duruyor demişti bende o yüzden kırmızı aldım ama tabiki tercih sizin..

Ben de zaten kılıf veya kapak gibi şeyler kullanmayı düşünmüyorum. kılıf kullanırsam telefonun havasının kaybolacığını tahmin ettim zaten sizin gibi telefonumu tabletimi bilgisayarımı hep özenli kullanırım ama ne olur ne olmaz diye ekran koruyucu taktırdım ben :)

tekrar teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için :)
    Rica ederim ne demek hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Hocam bende bugün kırmızı lg g2 aldım ve o plastiğin içindeki kırmızı ışık benim telefonumda da var ben internetten araştırdığımda ışık sızması hatası diye birçok yorum gördüm. siz uzun zamandır kullanıyorsunuz galiba herhangi bir şikayetiniz var mı bu ışıklar hakkında ??

yok hocam ne şikayeti telefona hava katıyor kasada bi açıklık olsssa aradan beyaz ışık çıksa tamam da telefonun tasarımında olan bişey gayet güzel duruyor
  • byozan35 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam ben de ışık sızması olayını kasa birleşim veya ekran-kasa birleşim yerlerinden sızan beyaz ışık olarak biliyorum ama bazı yorumlarda bu telefonda hata var servise gitmesi gerekli gibi şeyler okuyunca aklım karışmıştı ama kullanmaya devam ediyorum telefonumu..
  • tecno_man kullanıcısına yanıt
    Arkası çok iğrenç geldi bana. :) spigen al daha iyi.

• birisi de telefonun resmini paylaşmamış ama alıyorum şansa artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.