Şimdi Ara

LG G2 ile LG G3 arasında tereddüt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni çıkan telefonların çoğu büyük neredeyse.5 inch altı telefon kalmadı.
  • 5.2 vs 5.5 çok fark yok Samsung almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Yeni çıkan telefonların çoğu büyük neredeyse.5 inch altı telefon kalmadı.

Tasarımı da hoşuma gitmiyo. Tamam sen keyfine bak. Ne de olsa benim düşüncelerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

5.2 vs 5.5 çok fark yok Samsung almam

İlla lg alcam diyosan g2 al o zaman. g3 gereksiz arasında çok far yok
  • Herkezin zevki farklı.Bende köşeli telefonları seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Herkezin zevki farklı.Bende köşeli telefonları seviyorum.

aynen

• Lg g2 alinmaz teknik olarak g2nin bire biri olan lg g3 A ckti. Dis kasa ayni g3 icinde 5.2' fhd ekran 2 gb ram s800 ozwlliklwri bataryasi cikiyor. Lg g2ye en son 4.4.4 verir bu yuzden diyoruk ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

Lg g2 alinmaz teknik olarak g2nin bire biri olan lg g3 A ckti. Dis kasa ayni g3 icinde 5.2' fhd ekran 2 gb ram s800 ozwlliklwri bataryasi cikiyor. Lg g2ye en son 4.4.4 verir bu yuzden diyoruk ben.

Önemli olan Türkiye de satılıp satılmaması, Korde çıkmış buraya gelecek mi gelecekse ne zaman gelir ? !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

quote:

Lg g2 alinmaz teknik olarak g2nin bire biri olan lg g3 A ckti. Dis kasa ayni g3 icinde 5.2' fhd ekran 2 gb ram s800 ozwlliklwri bataryasi cikiyor. Lg g2ye en son 4.4.4 verir bu yuzden diyoruk ben.

Önemli olan Türkiye de satılıp satılmaması, Korde çıkmış buraya gelecek mi gelecekse ne zaman gelir ? !!

Avrupaya cikarmak uzerw tasarlanmisnes zamanlinturkiyeyede gwlie. Fiyati lg g2ile es deger olacakmis. Lg g2 kalkiyor artik bubtel varken lg g2ye android L verilirse g3A nin onunkesilir o yuzden vermezler diye yorumlaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

quote:

Türkiyeye gelirse süper olur, çok satar hem tasarım hemde g2 deki eksiklikleri muhtemelen kapatmalarıyla...
  • Neredeyse hiçbir özellik farkı yok

• Kardes sen zaten g3 e hic heveslenmemissin. Zaten 1200 lira paran varmis, belki 1 2 kisi g3 overse sagdan soldan bulustururum ayagina konu acmissin, baktin herkes kotuledi cihazi hemen g2 ye kaymissin. Birak bu isleri, arkanda g3 kullanici isleri

• quote:

Orijinalden alıntı: My pen is big

Kardes sen zaten g3 e hic heveslenmemissin. Zaten 1200 lira paran varmis, belki 1 2 kisi g3 overse sagdan soldan bulustururum ayagina konu acmissin, baktin herkes kotuledi cihazi hemen g2 ye kaymissin. Birak bu isleri, arkanda g3 kullanici isleri

Ben 1200 param var demedim biraz okusaydın keşke. Sadece dedim daha üstün bir model değil ama kullanıcı yorumlarına bakayım ona göre alayım dedim sonuçta zengin değiliz almışken bir kere

• quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

quote:

Orijinalden alıntı: My pen is big

Kardes sen zaten g3 e hic heveslenmemissin. Zaten 1200 lira paran varmis, belki 1 2 kisi g3 overse sagdan soldan bulustururum ayagina konu acmissin, baktin herkes kotuledi cihazi hemen g2 ye kaymissin. Birak bu isleri, arkanda g3 kullanici isleri

Ben 1200 param var demedim biraz okusaydın keşke. Sadece dedim daha üstün bir model değil ama kullanıcı yorumlarına bakayım ona göre alayım dedim sonuçta zengin değiliz almışken bir kere

Oyle herkesin yorumuna guven olmaz. Almisken en iyisini almak en mantiklisi o zaman. Fark yok demeyin. Lg nin gozunde g3 1 sene daha onde. Insanlarimiz yenilige acik degil zaten. 2k ekran diye bir suru laga luga yapiliyor. Catir catir ekran ulan. 5.5 saat ekran sureside aliyorum. Cok sukur isinmiyor da. Neyin derdi bu milletin ki anlamiyorum. Bi telefon alma donemindeysen git tercih ettigin firmanin amiral gemisini al. Rommus mummus cart curt. O zaman herkes ideos x5 alsin kardesim. Telefon android 1.8 ile geldi suan 4.4 kitkat kullaniyor. O isi gececeksin bi kere. Zuğurt tesellisi oluyor o.

• My pen is big kullanıcısına yanıt
    Olabilir
  • G3 un isinma ve batarya tuketimi konularina girmeden once sunu iyi dusunmej gerekli;
    1800 lira verip 2GB ram li mi yoksa
    2000 lira verip 3 gb ram li model mi almali.

• 1080p kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben 1800 değil 32gb modele 1250 vericem lg garantisi altında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.