Şimdi Ara

LG G2 internette aşırı ısınıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3-4 ay önce aldığım lg g2 telefonum bos halde 49-50 derece internete girdiğim anda hızlı bir şekilde 70 dereceleri geçiyor. Pek normal değil sanırım telefon kliksada alınma paralel ithalat güncellemesini yaptım acaba ondanmı böyle durumla karşılaşan veya çözümünü bilen var mı? oyun oynasam yanacak heralde telefon

• Bradir 70 derece sakamasin o tel en fazla 45 olur 70 derecde telefonu elinde tutmanda bir yetenek ne ile olcdun :)
  • Dikkat et telefon yanardağ gibi patlar
  • fabrika ayarlarina dondurdum 10 derece dustu ama halayuksek gibi anlamadim ama hadi hayirlisi su an 65 derecelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEZALANDIRICI08

fabrika ayarlarina dondurdum 10 derece dustu ama halayuksek gibi anlamadim ama hadi hayirlisi su an 65 derecelerde

Bahsettigin sıcaklıklar cok uçuk rakamlar yani benim cihaz 29 derece beklemede tarayıcı ve online müzik ile 36 falan oluyor. Cidden eldede hissediliyormu bu sıcaklık ki eli yakması lazım yoksa kullandıgınız bi aracı programın yanlış gösterme ihtimali falan olabilirmi?

• Ellede hissedile biliyor ondan programi kurdum 37 38 derecelerdeydi mesaji yazarken 60 cikti program yalnis gosterse bike elle hissedilebiliyor program onerisi alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEZALANDIRICI08 -- 10 Eylül 2014; 9:13:47 >
  • Su an 72 derece oldu ben bise anlamadim bu isten hadi hayirlisi yaptigimda mesaj yazmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.