Şimdi Ara

★ [LG G2 KİTKAT'TAN JELLY BEAN'E DÖNÜŞ] ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
12
Favori
22.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu cihaz kendini açıp kapatıyor durmadan nedennnn 10f hollanda romu yükledim
  • Arkadaş 6.adımı geçtikten sonra 7.adımdaki pencere açılmıyor bende.Neden böyle oluyor ?
  • Arkadaşlar Merhaba, Recovery yükledim Recovery çalıştırdım yeniden başladı Açıldı Backup yaptım, Telefonu Resetledım Öylece Kaldı. Yeniden Başlatıyorum üstte mavı yeşil mor ışıklar yanıyor ekran siyah öylece bekliyor. Power Tusuyla kapatıyorum Açılışta Ses yükseltme ve Power tuşuyla Başlatıyorum Download mode giriyor. Firmware Update Yazıyor üstte.

Altta % 0 Yazıyor ve En Altta Kırmızı Yazıyla Rooted Yazıyor Öylece Bekliyor. Ne yapmam Lazım ? Her Açılıp Kapattıgımda USB kablo pcye baglıyken Donanım Baglandı Çıkarıldı Tepkisini de Alıyorum. Yardımcı Olacaklara Şimdiden Teşekkürler.
  • Ya ben jb ye dönmeyi başardım ama güncelleme merkezinde de böyle diyor acaba yanlış bişey mi yaptım yani ilerde kıt kata dönecek olsam otg ile yapamaz miyim?
     ★ [LG G2 KİTKAT'TAN JELLY BEAN'E DÖNÜŞ] ★ ★ [LG G2 KİTKAT'TAN JELLY BEAN'E DÖNÜŞ] ★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo3825

Ya ben jb ye dönmeyi başardım ama güncelleme merkezinde de böyle diyor acaba yanlış bişey mi yaptım yani ilerde kıt kata dönecek olsam otg ile yapamaz miyim?
     ★ [LG G2 KİTKAT'TAN JELLY BEAN'E DÖNÜŞ] ★ ★ [LG G2 KİTKAT'TAN JELLY BEAN'E DÖNÜŞ] ★

çözümünü bulan varmı ?

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara bağlayarak pc suitte guncellemeyi kontrol edin

• s.a lg g2 32gb telefon aldım 3 gün önce. 2 defa şarj ettim. yaklaşık 5,5 saat ekran süresi alıyorum telimde. kitkat yüklü. jelly bean yüklü olan tellerde daha fazla ekran süreleri aldıklarını öğrendim. hocam sizce aldığım ekran süresi normal mi yoksa jelly beane dönsem bende daha fazla ekran süresi alırmıyım?
  • lmoderator L kullanıcısına yanıt
    Batarya performansınız normal. Kitkatta kalmanizi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: lmoderator

s.a lg g2 32gb telefon aldım 3 gün önce. 2 defa şarj ettim. yaklaşık 5,5 saat ekran süresi alıyorum telimde. kitkat yüklü. jelly bean yüklü olan tellerde daha fazla ekran süreleri aldıklarını öğrendim. hocam sizce aldığım ekran süresi normal mi yoksa jelly beane dönsem bende daha fazla ekran süresi alırmıyım?

Çok fark yok hocam kitkat iyidir 5.5 saat te iyi bir değer

• Cevaplariniz icin teşekkür ederim. Magazadan snapdragon islemciler icin batteryguru programini yukledim, 5,5 saat civarinda giden sarjim simdi nerdeyse iki katina cikti. %20lik bir sarjla 2 saati aşan ekran suresi aliyorum artik. Kitkatta kalmaya karar verdim. Teşekkürler tekrar.

• Arkadaşlar bende 32GB lık versiyonunu kullanıyorum bende şuan JB 4.2.2 yüklü root falan yapmadım garanti dışı kalmasın diye , şimdi KK güncellemesi yapıp JB ye dönmek istersem root atmam gerekiyormu versiyon düşürmek için? Malum şarj daha az gidiyor diye bi efsane dolaşıyor ortalıklarda
  • şimdi 4.2 ye döndükten sonra yazılım güncellemeden 4.4 kitkatı görecek mi?
  • yüzde 49 da kalıyor cihazımı aveadan aldım 20c 802tr şuan 4.4 kitkat ben bunu 4.2 ye çevirmek istiyorum
  • pegasus315269 kullanıcısına yanıt
    http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/os_upgrade_check.jsp?esn=

bu adrese imei numaranızı yazın gelen ekrandan 10c nin linkini alıp onu indirin kdz dosyası olarak onu kullanın
  • Dönmek istiyorum aslında ama bir yandan da Android L gelecek

• Kardeş çok sağol. G2 kullanmıyorum fakat anlattığın yöntemle l9 model telefonumu orjinal haline döndürmeyi başardım çok sağol :)
  • Emeginize saglik tesekkur ederim. ileride dusunursem konuya girip deneyecegim

• merhaba. ben cloudy g3 2.1 romu kullanıyorum. 2.2'ye güncellemek istiyorum ama güncellediğimde tüm programlarım vs. gider mi acaba? cwm'de nasıl yapacağım bunu. yapılışını biliyorum ama güncelleme için wipe system,data,cache yapacakmıyım yoksa sadece install mi yapmalıyım. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmoderator

merhaba. ben cloudy g3 2.1 romu kullanıyorum. 2.2'ye güncellemek istiyorum ama güncellediğimde tüm programlarım vs. gider mi acaba? cwm'de nasıl yapacağım bunu. yapılışını biliyorum ama güncelleme için wipe system,data,cache yapacakmıyım yoksa sadece install mi yapmalıyım. ?

Neden buradan soruyorsunuz konunun başlığının soruyla uzaktan yakından alakası yok bence

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.