Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Hocam videoyu indirip telefonda deneme fırsatı buldunuz mu?

Evet indirip telefona attım. Kendi video oynatıcısı ile izledim. Klibin birçok yerinde ağır çekim tekniği uygulanmış. Özellikle top ile oynanan ve hayvanların koşma sahnelerinde. Mesela topu göğüslerine alıp yumuşatırken yada vole vururken falan. Bunun haricinde videoda bir anormallik hissetmedim.
    Hiçbir mod uygulanmamış, sadece root yapılmış kendi orjinal romumu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 2 Ocak 2015; 15:24:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan g2 ye 1100 tl ye g3 e 1400 tl ye ulaşılabiliyor. Fakat g3'ün çok ısındığı vs söyleniyor. Şuan g2 almak mı g3 almak mı mantıklı olur 300tlye değecek fark var mı?

Diğer inceleme videoları eski olduğu için arada 1000 lira fark var vs deniliyor bu yüzden bugün tekrar düşünmeyi gerektiriyor konu fark 300tlye düşmüş iken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Şuan g2 ye 1100 tl ye g3 e 1400 tl ye ulaşılabiliyor. Fakat g3'ün çok ısındığı vs söyleniyor. Şuan g2 almak mı g3 almak mı mantıklı olur 300tlye değecek fark var mı?

Diğer inceleme videoları eski olduğu için arada 1000 lira fark var vs deniliyor bu yüzden bugün tekrar düşünmeyi gerektiriyor konu fark 300tlye düşmüş iken.

Not bilgi olarak vereyim;
    eğer paralel ithatal almayı düşünürsen, n11'de 32GB 1080 lira.
    222 liralık indirim kuponunu da 110 liraya alırsan, sana 950 civarı bir paraya gelir. Aklında olsun :-)

Ben de aynı ikilemdeyim zira, paralel ithatal /yurtdışı / 2. el arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Şuan g2 ye 1100 tl ye g3 e 1400 tl ye ulaşılabiliyor. Fakat g3'ün çok ısındığı vs söyleniyor. Şuan g2 almak mı g3 almak mı mantıklı olur 300tlye değecek fark var mı?

Not bilgi olarak vereyim;
    eğer paralel ithatal almayı düşünürsen, n11'de 32GB 1080 lira.
    222 liralık indirim kuponunu da 110 liraya alırsan, sana 950 civarı bir paraya gelir. Aklında olsun :-)

Ben de aynı ikilemdeyim zira, paralel ithatal /yurtdışı / 2. el arasında kaldım.

İndirim kuponunu nasıl alacağım başkasının hesabını falan mı kullanacağım?

• 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Forumda çek-takas bölümü var, orada satıyorlar.

Kupon olarak veya hesap olarak satıyorlar. Ayrıntısını ben de bilmiyorum ama satanlarla konuşabilirsin
  • Gece video çekimi o kadar başarısız ki anlatamam. Odaklamıyor ya telefon resmen odaklama yapmıyor fps yerlerde sürünüyor. Flash açıp sadece ışık vuran yeri odaklatabiliyorsunuz. Flashsız gece çekimi berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert535 -- 3 Ocak 2015; 20:41:10 >
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    mtp den ben büyük film dosyalarını atarken çok sorun yaşıyorum devamlı kopyalanıyor penceresi kafayı yiyor donuyor kitleniyor kalıyor
    restart atmak zorunda kalıyorum 500 mblık dosyalarda genelde bu sorunu yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster58

mtp den ben büyük film dosyalarını atarken çok sorun yaşıyorum devamlı kopyalanıyor penceresi kafayı yiyor donuyor kitleniyor kalıyor
    restart atmak zorunda kalıyorum 500 mblık dosyalarda genelde bu sorunu yaşıyorum

MTP'nin salaklıklarından bir tanesi bu zaten.
    Wireless Storage'i deneyin.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. lg g2 aldım bugun fakat müzikçaları kapatamadım:) yada kapattığımı zannediyorum ama arka plan da çalışıyor sanki. yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler.
  • toros48 kullanıcısına yanıt
    şarkıyı durdur menü düğmesine doğru bas cıkanlarda müzik player görünüyorsa ordan sağa doğru iterek kapat daha sonra bildirim cubuğunu aç orda görünüyorsa ordakinide sağa doğru iterek kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster58 -- 5 Ocak 2015; 12:30:42 >
  • Arkadslar google ayarlarında güvenlik kisminda calinmaya karsi telefonu tamamen silme ve kitleme butonu var aktif ettim fakat tel gitti diyelim nerden bu islemi gerceklestiricem acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 7 Ocak 2015; 17:22:35 >
  • Arkadaşlar L2 lerde navigasyon olayını nasıl çözdünüz. Çünki benim telefonumda yok vede çok ihtiyacım oldu.Yardım ederseniz çok sevinirim.
  • Merhaba,lg g2 imde ayarlarda olan bulut secenegi gitti yani dropbox kullanamiyorum,telefonu sifirlamadan bunu nasil geri getiririm?

• quote:

Orijinalden alıntı: gardıropfuat

Merhaba,lg g2 imde ayarlarda olan bulut secenegi gitti yani dropbox kullanamiyorum,telefonu sifirlamadan bunu nasil geri getiririm?

Gitti derken?
    Eğer hesap ayarlarından bahsediyorsanız uygulamayı marketten yeniden yükleyebilirsiniz. Hesaplara seçenek olarak gelecektir.

@yakamoz0618

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz0618

Arkadaşlar L2 lerde navigasyon olayını nasıl çözdünüz. Çünki benim telefonumda yok vede çok ihtiyacım oldu.Yardım ederseniz çok sevinirim.

Yandex navigasyon oldukça başarılı ve Avea herhangi bir ücret almadan uygulamanın internet bağlantısını sağlıyor.

@ibosivas58
    Google play'i pc'den açın. Sağ taraftaki çark işaretine tıklayıp Android Cihaz Yöneticisi'ne girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 8 Ocak 2015; 12:22:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Googleolay pc icin link var mi ?

• Lg g2 32gb yi şuan sıfır kutusunda 825 tl ye alıyorum inşallah alıp denedikten sonra burada paylasacagım linki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Lg g2 32gb yi şuan sıfır kutusunda 825 tl ye alıyorum inşallah alıp denedikten sonra burada paylasacagım linki

2.el olmadan bu fiyata herhangi bir mağazadan almanız imkansız. Çok dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibosivas58

Googleolay pc icin link var mi ?

Google'a girin ve Play yazın.

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Sıfi jelatinleri üzerinde geliyor kapıda ödemelı kontrollü olacak zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.