Şimdi Ara

★ LG G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
15.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de başvuruda bulundum, teşekkurler haber verdiğiniz için. Umarım gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ynshc

Arkadaşlar Lg Türkiye 2222 kişiye kılıf vereceğini söylüyor. 1817 tane kalmış, acele edin.

Senden Öğreniyorum

Hemen basvurdum.turkcellden 49 liraya almistim ama neyse yedekte kalsin.bu arada adamlar gercekten niyeti bozdu(lg) bu fiyata birde kilif jesti.helal olsun.

bu işten bişey anlamadım ben. bende turkcellden kontratlı telefon aldım. sordugumda kılıf yok dediler. online olarakta yok. ama 49 liraya aldım demişsin. ben nerden bulabilirim? birde lg turkiye kılıf nasıl dagıtıyor pek anlamadım. başvuru falan nasıl.

http://sendenogreniyorum.com/sub6.html

Yukaridaki linke tikla.adimlari takip et.o kadar.

Bu arada bayiden bayiye degisiyor.benim aldigim bayi de1 siyah 2 beyaz vardi.ben siyah aldim.siz bence hediye kilifi bir sure bekleyin.olmazsa kilif bulunur zaten.

Imei giriyorum.sonra form doldurma sayfasi cikiyor. Oraya bisey yazamiyorum. Telden giriyorum. Bu arads lgturkiye ile werdiginlinkin ne alakasi var anlsmis degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ynshc

Arkadaşlar Lg Türkiye 2222 kişiye kılıf vereceğini söylüyor. 1817 tane kalmış, acele edin.

Senden Öğreniyorum

Hemen basvurdum.turkcellden 49 liraya almistim ama neyse yedekte kalsin.bu arada adamlar gercekten niyeti bozdu(lg) bu fiyata birde kilif jesti.helal olsun.

bu işten bişey anlamadım ben. bende turkcellden kontratlı telefon aldım. sordugumda kılıf yok dediler. online olarakta yok. ama 49 liraya aldım demişsin. ben nerden bulabilirim? birde lg turkiye kılıf nasıl dagıtıyor pek anlamadım. başvuru falan nasıl.

http://sendenogreniyorum.com/sub6.html

Yukaridaki linke tikla.adimlari takip et.o kadar.

Bu arada bayiden bayiye degisiyor.benim aldigim bayi de1 siyah 2 beyaz vardi.ben siyah aldim.siz bence hediye kilifi bir sure bekleyin.olmazsa kilif bulunur zaten.

Imei giriyorum.sonra form doldurma sayfasi cikiyor. Oraya bisey yazamiyorum. Telden giriyorum. Bu arads lgturkiye ile werdiginlinkin ne alakasi var anlsmis degilim

ne demek ne alakası var.anlamadın mı dostum adamlar sadece g2 ye özel web sayfası hazırlamış hatta ben telefonumdan doldurdum formu bir sorun olmadı.senin bilgilerinde bir yanlışlık olabilir.veya imei numaran kayıtlı olmayabilir veya anlık olarak sayfada bir sorun olmuş olabiliraşagıdaki linkten imei ni bir sorgulat istersen.

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

• quote:

Orijinalden alıntı: mutludurmaz

quote:

Orijinalden alıntı: hitman97

arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım. severek aldım telefonu. size bi sorum olacak. telefonda iki hoparlör yok sadece sağ taraftan ses çıkıyo. aldığım yere götürdüm telefonu soltaraf mikrofonun olduğu yer dediler içime yatmadı onlarda başka bi lg g2 çıkardılar o da benimki gibiydi. ama tanıtım videolarında alt tarafta hoparlörler var diyolar gene kafama takıldı beyler sizinkilerde mi böyle bana elinizle hoparlörleri kapatıp deneyip cevap yazarmısınız

ben de şimdi denedim, tek hoparlörden ses çıkıyor

öyledir herhalde.çünkü hoparler için başka bir delik yok telefonda

• tanerq kullanıcısına yanıt
    ya ben o kadar bekledimki sıkıldım düşünün s3 kafamdaydı,fiyatına göre üstün telefon ama annem diyo s4 2000 tl den düştü,eger lg daha iyiyse neden ucuz?cevap veremedim
  • Arkadaşlar yanılgıya düşmeyin.Telefonda fiziksel olarak iki hoparlör görünüyor ancak 1 tanesi dışarı ses için diğeri mikrofon için.Herhangi bir rpoblem yok.Biraz araştırırsanız kullanıcı kitapçıklarında tüm özellikleri mevcut.Diğer taraftan benide 32gb olarak ekleyebilirsiniz.
  • Dun aksam 8 de batikentteki teknosadan nihayet aldim...bunuda g2 imden gonderiyorum yaz abi fuatx 32gb beyaz

• G2'nin ses kalitesi nasıl arkadaşlar ? Samsung cihazları gibi duyulamayacak kısıklık da sesi mi var ? Ayrıca fiyat vs. çok iyi diyorsunuz ama bu bile çok nasıl çok diye karşı çıkanınız olacak diğer telleri kıyaslıyacaksınız fakat ben öyle bir kıyaslamaya girerek kurmuyorum bu cümleyi.Olması gerekeni söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatX

Dun aksam 8 de batikentteki teknosadan nihayet aldim...bunuda g2 imden gonderiyorum yaz abi fuatx 32gb beyaz

Ben 3 gun once aldim. O gundr mesaj attim. Hala eklemedi. Guvenlik arastirmasi falan yapiyo heralde

• Lg nin dagittigi kiliflar gelirmi. Gelirse ne zaman gelir. Bi fikri olan varmi.

• Yazın beni de 32gb beyaz, 2 gün önce teknosa da n aldım. Kılıf olayını formu doldururu doldurmaz arayıp LG ye sordum, bütün formlar dolduktan sonra dağıtıma başlanacakmış. hergün açıp kaç kişi kalmış diye bakıyorum kafayı yiyeceğim böyle giderse:)
    Bir de arkadaşlar, office dosyalarını açan bir progrm lazım bana, ama sadece görüntülemek değil editlemek de istiyorum. Var mı önerebileceğiniz beleş program veya kaçak apk;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Yazın beni de 32gb beyaz, 2 gün önce teknosa da n aldım. Kılıf olayını formu doldururu doldurmaz arayıp LG ye sordum, bütün formlar dolduktan sonra dağıtıma başlanacakmış. hergün açıp kaç kişi kalmış diye bakıyorum kafayı yiyeceğim böyle giderse:)
    Bir de arkadaşlar, office dosyalarını açan bir progrm lazım bana, ama sadece görüntülemek değil editlemek de istiyorum. Var mı önerebileceğiniz beleş program veya kaçak apk;)

King office kullaniyorum.ingilizce ama super.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Yazın beni de 32gb beyaz, 2 gün önce teknosa da n aldım. Kılıf olayını formu doldururu doldurmaz arayıp LG ye sordum, bütün formlar dolduktan sonra dağıtıma başlanacakmış. hergün açıp kaç kişi kalmış diye bakıyorum kafayı yiyeceğim böyle giderse:)

King office kullaniyorum.ingilizce ama super.

ben quickoffice kullanıyorum. quickoffice.apk diye aratırsan 5.7 sürümü mevcut

• Benide kaydedin 32 gb lik modelini aldim yaklasik olarak 6 gundur kullaniyorum gayet guzel bi cihaz..

• Merhaba arkadaslar android kullanmadim daha once bu sebeple bir sourm var, bildigim kadariyla os update leri cihazlara gec ya da hic gelmeyebiliyor android platformunda. Android in saf halini her update ciktiginda yukleme sansimiz var mdiir, nasi, yapilir ve bu tum telefon bellegini application ve kisisel ayarlar dahil hersey her updat de silmek anlamina mi gelir? Tsk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide kaydedin 32 gb lik modelini aldim yaklasik olarak 6 gundur kullaniyorum gayet guzel bi cihaz.

• Sesi nasıl.. ???
  • Kulaklik ve hoparlor de ciddi duzeltmeler var bence cok guzel [DHTUBE=]

• Ben hala kilifi alamadim teknosadan bi hafta icinde gelir haber veririz dediler fakat bi haberyok, forumda bi arkadas form doldurdum demis ben herhangi bi form doldurmadim. Bilgisi olan varsa bana bilgi verebilirse cok mutlu olurum

• Seo35 S kullanıcısına yanıt
    aga bugun arkadasla telefonları karsılastırdık kendisi biraz sony taraftarıdır. z ile karsılastırdık ... z eline su dökemez sony braiva fln hikaye ... adamlar z de basmışlar mavi ile beyazı... full hd video karsılastırdık onda her renkte mavi+beyaz var hafiften ... parlaklık kıyaslanmaz bile... fiyat performans olarak en iyi bu telefon amiraller arasında... ses normal... ne çok ne fazla...
    z1 de de aynı terane ... adamlar 20.7mgb kameraayı koyup göz boyuyor... işlemci fln vs...
    not: 2-3 Ay sony z1 i, lg g2 yi note 3 ü takip etttim... ister benim gibi uzun uzun araştır sonra lg g2 al yada direk bana güven niyetin varsa git al

ha param çoook diyorsan git yurt dışına birtane note 3 al snapdragon 800 lü türkiyedeki en iyi telefona sahip ol ( ülkemizdekiler lg g2 den daha kötü )

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.