Şimdi Ara

Lg G2 - LG G Pro - Note 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugun telefon almayı planlıyorum. 3 cihaz arasında kaldım.
    aslına bakarsanız ilk tercihim G2 den yana fakat kullanılabilir alan olarak 10 gb kalması beni biraz düşündürdü, android telefon için yeterli olurmu olmazmı bilemiyorum yarın bir gün hafızada yer yok diye uygulama silmek kendimi kısıtlama durumunda kalırmıyım bilmiyorum.

Pro yuda sorgulamamın tek nedeni G2 ile ortalama aynı fiyatlarda olup işlemcisinin biraz geride kalması. hafıza kartı takılıyor olması ekranı ve malzeme kalitesi daha iyi gibi.

Note 2 yi araya renk olsun diye koydum kıyısından köşesinden düşünmüyor değilim fakat samsung un malzeme kalitesi malum ki performans olarakda biraz geride kalıyor sanırım.

siz olsanız hangi cihazı seçersiniz :)

• Note 2'yi bütçe amaçlı düşünüyorsanız ve 2. el olacaksa o listede olması mantıklı. Veya kalemle ilgili mecburi bir işiniz varsa da düşünülebilir. Bunun dışında G2 derim. Bütçe yetiyorsa 32Gb'lık G2 olabilir. 16Gb'lık versiyonunda kullanıcıya kalan alan 12Gb kadar olması lazım. G Pro'yu tavsiye etmem çünkü performans ve pil ömrü gibi konularda Note 2 ile eşdeğer olacak. Çünkü işlemcisi ve ekran kartı yeni nesil olmasına rağmen ekran çözünürlüğü Note 2'ye göre 2.25 kat daha fazla olduğu için (1080p>720p) yapması gereken iş sayısı da fazla. En basit bir menüde, web sayfasında gezerken bile bu böyle. Gözle görünür tek artısı ekranın daha iyi olması.
  • ikinci el telefon alma taraftarı değilim hele ki şu büyük ekranlı telefonlardan hayatta ikinci el almam. temiz olanları zaten sıfırına yakın fiyat çekiyor.

g2 nin 10 gb kullanılabilir alanı kalıyor, bana yetip yetmeyeceği konusunda şüpeliyim yoksa ilk tercihim benimde g2... 200-300 tl fazla verip 32 gb olanı almak istemiyorum.

bu pro içinde ekran çözünürlük olayının forumda bir arkadaş teknik detayını yazmıştı, performansı etkilemediğinden bahsetmişti.

ya sıf bu çelişkiler yüzünden hiç araştırmadan gibip doğrudan bilmediğim bi telefonu alıcam :) aslında hiç birinin arasında dağlar kadar fark yok hep bizim sağdan soldan ince eleyip sık dokuyup araştırmamız sonucunda kafamıza takmamızın sonucu. gözünü seviyim eski telefonların ya tipine bakıp alıyoduk yok işlemci yok kıl püsür yoktu :)
  • 10.6 kalıyor küçük bir düzeltme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung note 3 neo youtube
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.