Bildirim
LG G2 - LG NEXUS 5 - GMD ELİTE - SONY XPERIA Z - HTC ONE SİZCE HANGİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nexus 5 bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlığa göre
1-G2-Nexus 5 arasında değişirdim kullanıma göre cevap verebilirim.
2-Xperia Z
edit: Bütçe nedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 9 Temmuz 2014; 3:34:33 > -
G2 -
lg g2 tabikide eğer ikinci el bulursan temiz, çiziksiz, az kullanılmış birde inceleme imkanın varsa incele telefonu problemi yoksa ikinci elde olabilir. -
Uzun kullanım nexus 5 olabilir -
bütçe : 1400 tl ama iyi performans istiyorum nexus 5 alırsam da 2 . el alcam çünkü 0 16 gb türkiyede yok 16 gb bana yetmez o yüzden g2 de alırsam 32 gb alcam -
-
bütçe 1400 tl siz ne önerirsiniz hocam -
Kullanıcım amacınız nasıl olacaktır hocam büyük ekran tercihiniz filan diye sorayım birde ama böyle bir sıralama yapayım ben
Z1 Compact
Nexus 5
G2 -
quote:
Orijinalden alıntı: -Company-
Sırasıyla:
G2 32gb
Z1 Compact
Nexus 5
Öneririm.
+1...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Sırasıyla:
G2 32gb
Z1 Compact
Nexus 5
Öneririm.
+1...
g flex sıralamaya girer mi -
Bence kesinlikle z1 compact yada xperia z almalisin. Cunku bu iki telefondanda sikayet edebilcegin hic bi sıkıntı olmaz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ntorenci
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Sırasıyla:
G2 32gb
Z1 Compact
Nexus 5
Öneririm.
+1...
g flex sıralamaya girer mi
donanım olarak girer tabiki.. -
Nexus 5 piyasası yok, xperia z artık bulmak cok zor. elite desen problem makinesi. En temizi g2 32 GB. sana linkte atiyorm. tüm işini görür bu telefon
https://www.indirimkartimda.com/ProductCategory.aspx?text=lg%20g2&araid= -
Nasil yok kardeşim insanlari yanlis bilgilendirme xperia z nin çamur gibi ekrani ve ses düşüklüğü sorun değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoburak -- 10 Temmuz 2014; 15:24:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X