Şimdi Ara

Lg G2 mi ? Lg G3 mü ? Lg Kullanıcılarının dikkatine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: General.

1200tl ye G2 almak varken neden G3'e 2000tl verecenki aynı şeyi yapacaksın sonuçta yazık vallahi aradaki paraya.

Neden mercedes yada bmw alirlar ki cek altina fiat sonucta ayni isi gorucek..

Bu harcamalar lux harcamalardir. Neden o alinir yok buda ayni isi görür degil.
    Daha iyi kamera daha iyi ses cikisi daha iyi malzeme kalitesi görece daha iyi ekran.

Bende de g2 var ama neden g3 alirsiniz demem kimseye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Kimsenin tercihlerini sorgulamıyorum sorgulamamda sadece bugün G3'ü inceledim saydığın artıları göremediğim için aradaki fiyat farkına değmeyeciğini düşünüyorum.

• quote:

Kimsenin tercihlerini sorgulamıyorum sorgulamamda sadece bugün G3'ü inceledim saydığın artıları göremediğim için aradaki fiyat farkına değmeyeciğini düşünüyorum.

Bir elimde g2 bir elimde g3 bende test ettim ve bu yorumlarim ona gore..

Kesinlikle 32 lik g2 yerine 16 lik g3 tercih eedilmeli.

Fiyat farkinin da değdiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Saygı duyuyorum zevk meselesi senin için değer benim için değmez herkes aynı fikirde olmayabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Saygı duyuyorum zevk meselesi senin için değer benim için değmez herkes aynı fikirde olmayabilir.

Suan g2 mi satip g3 almam ama 0 telefon alacak olsam tercihim g3 olurdu..

1500 lere 32 lik g2 var 1700 e g3 16 lik arada 200 250 tl lik bir fark varken deymeme gibi bir durum yok yani.

• G2 ve G3 te sony nin imx135 lensi var. isin garibi iki lenste ayni olmasina ragmen g3 kamerada g2 yi eziyor. lazer autofocus gercekten ise yariyor olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanku42

G2 ve G3 te sony nin imx135 lensi var. isin garibi iki lenste ayni olmasina ragmen g3 kamerada g2 yi eziyor. lazer autofocus gercekten ise yariyor olmali

eziyor derken gerçekten arada bu kadar uçurum var mı? ben çok az daha iyi diye biliyorum g3 için..
  • 5 aydır G2 kullanıyorum çok memnumum internet performansı tartısılmaz derecede hızlı G3 e bakarsak daha hızlı olabılır ama aradakı farkı hıssedemezsınız bıle..Ama şunu belırteyım video kayıt ettıkten sonra tekrar kameraya dönmesi 2-3 sanıye suruyor bu açıdan bı kasma yaşanıyor..Ne olursa olsun sonuçta bunlar amiral gemisi ürünler ve en fazla ne kadar fark olabılır butun ozellıklerı hemen hemen bırbırıne yakın eğer g3 tercıh edılecekse Quad hd 5'5 erkan ıcın tercıh edılmelı dıyorum. kısacası g2 yi bırakıpta g3 e gecmem çok fark oldugunu düşünmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİNKELAM -- 23 Temmuz 2014; 19:45:55 >
  • dexterous26 D kullanıcısına yanıt
    Olmaz.neden dersen G2 ve G3 ün bataryası aynı yanı ikiside 3000 mAh..ancak g3 de QUAD HD ekrana geçildiği için bataryayı daha çabuk tüketecektir.ayrıca 5'5 olması da cabası yanı bu ozellıkler bataryayı daha cabuk tüketir..acıkcası g3 ün g2 kadar batarya performansı saglayacagını düşünmuyorum..G3 için 3200 mAh olmasını beklerdım
  • 3 gb ram 32 gb g3 almayacaksan o cihazı boşver, G2 32 gb olanı almanı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3ü 1400tl fiyata satanlar ne derece güvenilir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.