Şimdi Ara

LG G2 Mİ NEXUS 5 Mİ HANGİSİ? NEDEN? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dikkat ettiyseniz bana laf atan 2 kışıde lg fanı lg amblemi sahıp profıllerınde buda mı tesadüf:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranist

dikkat ettiyseniz bana laf atan 2 kışıde lg fanı lg amblemi sahıp profıllerınde buda mı tesadüf:D

Ulan ruh hastasi iki cihazda lg zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jointofjah

quote:

Orijinalden alıntı: baranist

dikkat ettiyseniz bana laf atan 2 kışıde lg fanı lg amblemi sahıp profıllerınde buda mı tesadüf:D

Ulan ruh hastasi iki cihazda lg zaten

konu cıhazla deil stabiliteyle alakalıydı o kavga sen sımdı bılmedgın etmedıgın konuya atlamış oldun lg g2 ve nexus 5 arasında stabıletısıyle alakalı bı kavgaydı sende atladın bılıp bılmeden sımdı lutfen uzatmada dahada küçülme
  • G2 güncelleme hariç Nexus 5 ten üstün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 5 çok övülüyor ve tavsiye ediliyor özellikleri bakımından lakin G2 kullanan kullanmayan herkesin taktirini kazanmış bir cihaz ben olsam G2 alırdım
  • Ben aldım hocam 3 ay önce memnunum arkadaşım aldı 1 hafta olacak neredeyse o da memnun arkadaşlar demiş zaten arada ki fiyat farkını pil ömrüne veriyorsun gerçekten de pili çok iyi gidiyor sabahtan beri oyun face twitter whatsapp instagram ve mesaşlaşıyorum şarjı %17'de sabah 12 de çektim şarjdan ama sen bilirsin tabi aralarında öyle pek fark yok bende ilk GOLD'a gittiğimde ikisi arasında kaldım ama G2 aldım tabi senin tercihin bence almadan önce özelliklerine bak dene öyle al
  • Arada biraz fiyat farkı var tabi. İki telefonu da çok detaylı olmasa da inceledim. G2 batarya kamera ve multimedya özellikleri bakımından geçer not aldı benden, öte yandan nexus 5 ise daha sade arayüz ve bunun getirdiği az da olsa performans açısından önde görünüyor. Fiyat farkı gözüne çok gelmesin 3-4-5 senelerden bahsediyorsan. Bence G2 almalısın derim. Eğer ikisinden birinde çıkarılabilir batarya olsaydı hiç düşünmeden onu önerirdim ama malesef.

Ayrıca yukarda tartışan 19 yaşındaki arkadaşımızın kanı biraz fazla kaynıyor sanırım, mazur görün. Tartışmanın konusu ve gereksizliğini görünce yüzümde bir tebessüm oluştu ondan belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGentum#47 -- 3 Mart 2014; 1:24:35 >
  • baranist denen kişiyle tartışmaya gerek yok beyler adam okuma özürlü, konuyu istediği gibi okuyup her şeye lg fanı diyebiliyor sadece. Takılmayın he diyip geçin.
  • Tam aradığım konu arkadaşlar birkaç sorum var, sorularımdan sonra 2 cihazdan birini sipariş ediyorum kesin. Hem soran arkadaşa da yardımı olur.

Xperia Z1 compact bekliyordum ama fiyati 1999TL gözüküyor, o yüzden vazgeçtim.

1- Nexus 5'in pil ömrü G2'ye göre daha kötü fakat diğer telefonlar arasında nasıldır? Iphone 5 gibi ya da 5s gibi çok mu çabuk bitiyor?
    2- Telefonda önem verdiğim olaylardan birisi kamera. Kamera performansı çok mı farklı Nexus 5 ile G2 arasında? Hani dağlar kadar fark yoksa Nexus5 almak isterim fakat çekilen fotolara baktım, HDR ile çekilenler bi nebze kabul edilebilir gibi. Diğerleri kötü çıkmış. G2'nin kamerası nasıldır? Daha doğrusu, Nexus5'in fotoğraf kalitesi ne kadar kötüdür?
    3- Tasarım olarak Nexus5'in yanına yaklaşamıyor G2. Ama kılıfla kullanırım zaten iki telefonu da. Onu dert etmiyorum pek ama öneriniz varsa dinlerim.
    4- Son olarak, Nexus5 yazılım olarak gayet önde ama G2'ye kitkat geliyor yakın zamanda. kitkatlı G2 bu yazılımsal açığı kapamaz mı sizce de?

Teşekkür ederim şimdiden.

• G2 nin pek dezavantajı yok gözümde bi kasası nexus 5 kadar sağlam değil bir de arkadaki tuş sorun ama onada alışırım
  • Dün aldım bimeksten 32 gb LG G2. +5 yıl garanti de yaptırdım. Nexus 5 e pek ısınamadım acıkcası. Bu daha uzun süre götürür.
    Hiç bir eksiği yok. Süper hızlı bir telefon.Ayrıca görenler hemen incelemek istiyor. Baya ünlü bir cihaz.

Ben de incelemeye devam ediyorum.

Durumu olanlar 200-300 için başka telefonu düşünmesinler bence.Ama androidten sıkıldıysanız o başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi light in th dark -- 3 Mart 2014; 20:13:56 >
  • ilk android cihazım sizce ios mu almalıyım?
  • windows phone falan nasıl acaba nokia casper ın telefonları ?
  • fiyatlarını bilmiyorum ama yakınsa lg g2 al nexus 5 te kulaklık yok vb yok bence g2
  • quote:

Orijinalden alıntı: light in th dark

Dün aldım bimeksten 32 gb LG G2. +5 yıl garanti de yaptırdım. Nexus 5 e pek ısınamadım acıkcası. Bu daha uzun süre götürür.
    Hiç bir eksiği yok. Süper hızlı bir telefon.Ayrıca görenler hemen incelemek istiyor. Baya ünlü bir cihaz.

Durumu olanlar 200-300 için başka telefonu düşünmesinler bence.Ama androidten sıkıldıysanız o başka.

Hocam kaç liraya aldınız ve ürünün Garantisi "LG TÜRKİYE"mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

Dün aldım bimeksten 32 gb LG G2. +5 yıl garanti de yaptırdım. Nexus 5 e pek ısınamadım acıkcası. Bu daha uzun süre götürür.

1600 telefon ve192 tl de 5 yil bimeks garanti için verdim. Ben uzun süre kullanırım aldıklarımı .
    1000 tl sponsor desteğim vardı bana 800 ye geldi
    Normal garantisi 2 yıl başarı elektronik.

Telefona kılıf bulamadım . Tek sıkıntım bu.
    Batarya sabah dolu idi. An itibari ile yoğun kullanımdan sonra %50 kaldı.nerdeyse bütün gün wi fi açıktı.
    Mesajı da g2 den yazdım.

• teknolojix 16 gb lik telefona 1370 tl fiyat çekti sizce nasıl?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

1600 telefon ve192 tl de 5 yil bimeks garanti için verdim. Ben uzun süre kullanırım aldıklarımı .
    1000 tl sponsor desteğim vardı bana 800 ye geldi
    Normal garantisi 2 yıl başarı elektronik.

Telefona kılıf bulamadım . Tek sıkıntım bu.
    Batarya sabah dolu idi. An itibari ile yoğun kullanımdan sonra %50 kaldı.nerdeyse bütün gün wi fi açıktı.
    Mesajı da g2 den yazdım.

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.Bimeksteki 32 gbların garantisini merak ediyordum demekki distribütör garantili imiş tekrar çok sağol hocam Kılıflarıda Aliexpress gibi yurtdışı sitelerinden ucuz bi şekilde getirte bilirsiniz hocam.Buradan Gidebilirsiniz LG G2 Kılıflarına :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.