Şimdi Ara

LG G2 mi SAMSUNG A5 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar G2'yi almak üzereyim fiyat 1200 fakat G3 16 GB 1400...200 lira daha fazla verip G3 almak daha mı mantıklı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 28 Mart 2015; 16:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Arkadaşlar G2'yi almak üzereyim fiyat 1200 fakat G3 16 GB 1400...200 lira daha fazla verip G3 almak daha mı mantıklı ?

G2 eskidi artik. Yakinda iki nesil eski cihaz olacak. 5.0 dan sonra guncelleme almayacak. Ayrica kronik sorunlu bir cihaz. Forumda aratirsan pek cok kronik sorunu oldugunu goreceksin.
    Ayrica G3 ayni fiyata satilirken G2nin esamesi okunmaz. Yine diger guclu alternatifler icin Meizu Mx4 ve Htc E8 ede bakmanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica G2 32 gbi insanlar gecen sene bu donemlerde bile 900 1000 e aldilar. Su donemde yaslanmis G2 kesinlikle 1200 etmez. O fiyata 16 gblik G3 var,1300 civarinada 32 gblik G3.

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    G2 siparişini verdim hocam kliksadan. 980'e falan geliyor. İnşallah pişman olmam
  • quote:

G2 siparişini verdim hocam kliksadan. 980'e falan geliyor. İnşallah pişman olmam

Pişman olmazsınız güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

quote:

Pişman olmazsınız güle güle kullanın

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battalbey Küftesi

quote:

Fiyat olarak G2'den pahalı olsada özelliklerde geçemiyor.

Nasıl özelliklerde geçemiyor ?

Hangi özellikte geçemiyor ?

Bu iki cihaz arasında günlük kullanımda hiç bir performans farkı yaşamazsınız. Hatta yeni gelecek güncellemeler ile desire 820 dahada iyi olacaktır.

Şöyle ki :

G2 2.2X4 = 8.8 Ghz Krait Mimarili. D820 ise 1.5X4+1x4= 10 Ghz Cortex A53 çekirdekli.

G2 32Bit , D820 64 bit. Lollipop ile D820 performans artışı yaşayacaktır.

G2 Adreno 330 ,, 1080P , D820 Adreno 405 ,, 720P. Performans farkı yok. Çünkü 405 ,, 320'ye yakın bir performansa sahip.

Ram miktarları aynıdır.

Şimdi G2'nin pek bir avantajı kalmadı fakat D820'de :

Boom Sound.

HTC'nin mükemmel ses yongası ve ses yazılımı ile mükemmel kulaklık ses deneyimi.

+Ön kamera G2 den daha iyi.

Yine de karar SİZİN.

htc desire 820 antutudan 27000 anca aliyor g2 40000e vuruyor yapmayin etmeyin yazik gunahtir.

• LG G2 üzmez sizi

• Aldım hocam çok memnunum
  • Günlük kullanımda Pek fark olmaz
    Aşırı performans gerektiren durumlarda g2 one geçer.
    Tasarım, şıklık, malzeme kalitesi a5 de çok önde
    pil g2 de daha iyi
    kamera a5te daha iyi

Tercih sizin ben a5 alırdım

Edit: İyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 22 Nisan 2015; 9:54:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a5 görüntü olrk hoşuma gidiyo hafifliği inceliği ekran boyutu benmde tam istediğim gibi metalik olmasıda ayrı bi hoşlk ama ne yazıkki fiyat işte tek sorun o a3 alayım diyorm oda performns olrk çok iyi değil
    fiyat pahalı gerçekten açıkçası bende lgg2 ve a5 arasnda kaldm
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Bence G2'nin tasarımı daha iyi hocam. Bu arada teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdtkaya

Arkadaşım bende bu 2 cihaz arasında cok kararsızdım lg cıkalı neredeyse 1,5 yıl oldu samsung a5 ise cok yeni bir cihaz ve sık duruyor bu yüzden gittim a5 aldım performans ara yüz ekran parlaklıgı falan gayet tatmin ediyor ayrıca göze cok tanıdık gelmeyen bi telefon ve seviyorsunuz ancak alırken benm dikkat etmediğim nokta modeli çift simli modelini almısım ve 4g si yok malum bu aralar 4g ye hazırlanıyorlar alırken dual sim modelini alma onun haricinde cok sık ve kullanıslı bir cihaz.

dual sim li olan ın bi dezavantaj oluşturuyomu
    benim 2 hat kullanıorm da 4g ikisindede mi yok fark varmı acaba çift hat ve diğeri arasında tek hat daha iyisi onu düşünecm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battalbey Küftesi

quote:

Fiyat olarak G2'den pahalı olsada özelliklerde geçemiyor.

Nasıl özelliklerde geçemiyor ?

Hangi özellikte geçemiyor ?

Bu iki cihaz arasında günlük kullanımda hiç bir performans farkı yaşamazsınız. Hatta yeni gelecek güncellemeler ile desire 820 dahada iyi olacaktır.

Şöyle ki :

G2 2.2X4 = 8.8 Ghz Krait Mimarili. D820 ise 1.5X4+1x4= 10 Ghz Cortex A53 çekirdekli.

G2 32Bit , D820 64 bit. Lollipop ile D820 performans artışı yaşayacaktır.

G2 Adreno 330 ,, 1080P , D820 Adreno 405 ,, 720P. Performans farkı yok. Çünkü 405 ,, 320'ye yakın bir performansa sahip.

Ram miktarları aynıdır.

Şimdi G2'nin pek bir avantajı kalmadı fakat D820'de :

Boom Sound.

HTC'nin mükemmel ses yongası ve ses yazılımı ile mükemmel kulaklık ses deneyimi.

+Ön kamera G2 den daha iyi.

Yine de karar SİZİN.

Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen ya 820 ile g2 nasıl kıyaslayabiliyorsun en başında o çöp ekranınla g2 i yanyana koy bi bak

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Arkadaş trollemek istemiş herhalde
    benim için oyun önemli değil; ancak KMERA ÇOK ÖNEMLİ. A5 in kamerasının LG G2 nin kamerasından daha iyi olduğundan emin misiniz? Kararımı kamera etk,ileyecek çünkü, yoksa tasarım olarak A5 i çok daha beğeniyorum ben.
    Şu anda Metro da LG G2 1050TL
    A5 ise 1200TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 21 Mayıs 2015; 20:02:39 >
  • HTC E8, Desire 820 veya Xperia Z3C düşünebilirsin. Büyük olsun diyorsan Z2. Ama Z2 alırsan rezil de olabilirsin vezir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

benim için oyun önemli değil; ancak KMERA ÇOK ÖNEMLİ. A5 in kamerasının LG G2 nin kamerasından daha iyi olduğundan emin misiniz? Kararımı kamera etk,ileyecek çünkü, yoksa tasarım olarak A5 i çok daha beğeniyorum ben.
    Şu anda Metro da LG G2 1050TL
    A5 ise 1200TL

A5i paralel ithalatta 1000 lira civarında bulabilirseniz.

Kameraya gelirsek daha iyi bi kameraya sahip. Özellikle ön kamera

yalnız asıl önemli olan arka kamera benim için. Siz ön kameraya göre mi değerlendirdiniz? Arka kameraları hiç deneyip kıyasladınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

yalnız asıl önemli olan arka kamera benim için. Siz ön kameraya göre mi değerlendirdiniz? Arka kameraları hiç deneyip kıyasladınız mı?

Arka kamera olarak aralarında uçurum yoktur. A5 i dışarda kullanmadım, incelediğim yerlerde çok güzel ışıklandırma vardı. G2 yi dışarda kullandım. Gün ışığında. A5 daha iyiydi ama ışık ne kadar etkiler bilemem.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.