Bildirim
LG G2 MİNİ Almalımıyım ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaEmre98
LG G2 Mini fiyatı şuanda 920 tl bu fiyata daha iyi bir telefon varmı ? benim için önemli olan yerleri kamerası ve ilerde kasma donma yapmaması.
g2 mınıden daha ucuza ama hem ıslemcı hızı hemde gpu olarak xperıa sp daha guclu bakmanı onerırım,kasa olarakta saglam ayrıca bataryada 2370 ıle gayet ıyı spde,100 lıra cıvarıda cebıne kalır. -
Nexus 4
Moto g
Lg L90
S4 mini
Xperia sp
Gm discovery
Bunlara da göz atin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınmaz.
O fiyata Xperia Sp çok daha iyi cihaz tavsiye ederim. -
Şuan pahalı. G2 1200 kere bulunabiliyorken G2 miniye 999 vermek olmaz.
alınmaz pahalı hocam o fiyata -
Bencede alınmaz Sony sp daha iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef o fiyata çöp.
Bütçene göre xperia sp bakılabilir. -
Beyler cevaplar için teşekürler öncelikle xperia sp yi elimle inceleme fırsatı buldum fakat kamerası vasat özellikle ön kamera bu yüzden xperia sp yi eledim şimdi diğer önerdiğiniz telefonlara bakıyorum hepinize teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaEmre98 -- 26 Temmuz 2014; 5:26:46 > -
quote:
Beyler cevaplar için teşekürler öncelikle xperia sp yi elimle inceleme fırsatı buldum fakat kamerası vasat özellikle ön kamera bu yüzden xperia sp yi eledim şimdi diğer önerdiğiniz telefonlara bakıyorum hepinize teşekkürler.
Moto G ve T50'nin ön kamerası iyi,kamera içinse T50 derim 5 Mp ön kamera var. -
xperia sp
quote:
xperıa M2 yede gozatabılırsın kamerası tatmın ederse oda guzel o butcede g2mınıye altrenatıf..900 kusurlerde fiyatı.. -
Beyler lg g2 mini almaktan vazgeçtim şuanda nexus 4 galaxy s4 mini sony xperia M2 arasında kaldım sizce hangisi ? -
-
quote:
Beyler lg g2 mini almaktan vazgeçtim şuanda nexus 4 galaxy s4 mini sony xperia M2 arasında kaldım sizce hangisi ?
Ucu arasinda nexus 4 daha guclu ama batarya ve kamera ayrica sd kart olmamasi yuzunden ben iclerinde M2 yi terxih ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Beyler lg g2 mini almaktan vazgeçtim şuanda nexus 4 galaxy s4 mini sony xperia M2 arasında kaldım sizce hangisi ?
Ucu arasinda nexus 4 daha guclu ama batarya ve kamera ayrica sd kart olmamasi yuzunden ben iclerinde M2 yi terxih ederim.
nexus 4 ün kamerası kötümü ? -
quote:
quote:
quote:
nexus 4 ün kamerası kötümü ?
O parada kotu G2 ve z1compact gore bariz kotu ozellikle zoom yapinca
quote:
quote:
xperıa M2 yede gozatabılırsın kamerası tatmın ederse oda guzel o butcede g2mınıye altrenatıf..900 kusurlerde fiyatı..
Hocam benim akrabam da aldı M2'yi. Kamerası çok kötü yani. Ön kamera VGA gibi çekiyor. Arka kamerada işte 5 MP gibi çekiyor. Yani kamera konusunda sınıfta kalmış M2
-
Sony Xperia SP al. 100 TL cebinde kalsın.
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- iphone 14 alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X