Şimdi Ara

LG G2 Mobil Veri Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
20.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güç tasarrufu modunu açtıysanız kendisi kapıyor olabilir. Yada her hangi bir batarya programı kullanıyorsanız.
  • bende guc tasarruf modundan kaynaklandigini dusunuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aynı sorun bendede var g2 yi yeni aldım aksam 9 dan sonra şarj full de olsa internete bağlanamıyorum ayarları falan kaç kere yapıldı denemediğim şey kalmadı ama hala aynı. Hattı başka telefona takınca bağlanıyor sorunsuz. Hattım kesilerek takıldı ondan olabilirmi ? Yada 4.4.2 yi yükledim ondanmıdır 4.2.2 de yoktu zannedersem bu sorun.

• bozoankara B kullanıcısına yanıt
    Çok garip ama benim sorun hiç bir şey yapmadan çözüldü. Ben hattını değiştirmeni öneririm yine de. Benim sıkıntı geçmese ben hattı değiştircektim. Bende oluşan sorun 4.2.2 de vardı 4.4.2ye güncelledim geçmedi. Güncelleme ile alakalı değildir.
  • Arkadaşlar bu sorunlar sim den kaynklanıyor, kesilmiş simlerde oluyor 5 10 tl ye yeni sim alın bu kadar basit.

• Gülüyorum özür dünya para verip eve televizyon alıp olum bu çalışmıyor diyenler gibisiniz oysa televizyon fişe takılı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Gülüyorum özür dünya para verip eve televizyon alıp olum bu çalışmıyor diyenler gibisiniz oysa televizyon fişe takılı değil

Biraz (!) alakasız örnek olmuş ama bu kadar eminsen teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

quote:

Orijinalden alıntı: NedenLannn

LG G2 alalı yaklaşık 1 ay oldu. Telefon mobil veriye bağlanmıyor. İnternet paketim var mobil veriyi aktif hale getiriyorum açılıyor ama internete bağlanmıyor. Herhangi bi senkronizasyonu da yapmıyor. 2 3 saat geçiyor kendiliğinden geliyor. Bu sorun başka insanlarda da var sanırsam.
    Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama sorun devam ediyor.

HOCAM AYNI SORUN BENDE DE OLDU 4.4 E GÜNCELLEYİNCE. AMA SORUNU ÇÖZDÜM. SEN NE DURUMDASIN NE YAPTIN? İSTERSEN SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ ANLATIRIM

merhaba aynı sorun bende de var..4.4 güncelleyince başladı .. nasıl çözüldüğünü anlatabilir misiniz..

• mrdrms M kullanıcısına yanıt
    Adamin dibisin yaptim oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.