Şimdi Ara

Lg g2, note 3, S4 hangisini önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Note 3 ünde PPI değeri düşük geldi bana 386 PPI kullanmışlar telde g2 ye göre düşük bu pixel yoğunluğunu ve çözünürlüğü etkiler yani renk canlılığı açısından nasıldır?
  • Valla arkadasta note 3 var resrtlenmeler isinmalar bilmiyorum bende s4 kullandim note3 biraz daha buyugu o dandik exynos islemcinin bulundugu telefon alma derim fazla para vermeye gerek yok g2 al parads ssna kalir ben suanda g2 kullaniyorum zevkli bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu dediklerinin hic biri bende yok telefonu bosuna kotuleme her seride hatalar olur bunlarin hepsinin bi telefona denk gelme olasiligi yuksek seviyede sanssizlikla aciklanabilir

• paralel g2
  • haldir54 H kullanıcısına yanıt
    Kötüleme değilde forumda sürekli bu hataları okudukça hevesimi kaçırdı yoksa gayet güzel telefon özellik olarak çoğu telden iyi
  • S4 ü bastan ele ilk önce.

Bence g2 cunku turkieyedeki note 3 ler diger ulkelerdeki cihazlara gore daha dusuk(yanlissam duzeltin) ama yurt disindan getirteceksen note 3 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_wolf_1907

Note 3 ünde PPI değeri düşük geldi bana 386 PPI kullanmışlar telde g2 ye göre düşük bu pixel yoğunluğunu ve çözünürlüğü etkiler yani renk canlılığı açısından nasıldır?

Amoled ekran her zaman iyidir.Note 3 un ekran buyuk diye ppi dusuk yoksa ekran iyidir

Peki performans olarak s800 lü cihazlardan pek farkı varmı Türkiye satışlı note 3 lerin yurtdışında bu telefonun s800 lüsü satılıyor bizim ülkede farklı işlemciyle satılıyor aralarında çok fark varmı?
  • note 3 > g2 > s4 şeklinde sıralanır, ama bana kalırsa g2 al. note 3 biraz fazla büyük, ve fiyatı diğer saydıklarına göre çok daha fazla.
  • quote:

Peki performans olarak s800 lü cihazlardan pek farkı varmı Türkiye satışlı note 3 lerin yurtdışında bu telefonun s800 lüsü satılıyor bizim ülkede farklı işlemciyle satılıyor aralarında çok fark varmı?

Fark yok hatta artisi var oyunlar mali gpu lara daha cok optimize ediliyor mesela adreno 330 da gta san andreas full de kasiyor ama mali t-628 akici oynatiyorTek sorun exynos islemcilerin kaynak kodlari yok.

• Nintendo. kullanıcısına yanıt
    ileriye dönük bir telefon almak istiyorum ve uzun bir süre o telefonu kullanıcam bu yüzden litimitimi note 3 e kadar yükselttim samsungunda bana göre en sorunsuz serisi note serisi bu yüzden bunada yönlendim.
    çok bir bilgim yok bu konuda kaynak kodlarının olmaması ne gibi bir soruna yol açıyor?
  • quote:

çok bir bilgim yok bu konuda kaynak kodlarının olmaması ne gibi bir soruna yol açıyor?

Custom rom fazla olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

S4 ü bastan ele ilk önce.

Bence g2 cunku turkieyedeki note 3 ler diger ulkelerdeki cihazlara gore daha dusuk(yanlissam duzeltin) ama yurt disindan getirteceksen note 3 derim

4k video cekemiyor diye dusuk olmasi cok yanlis

• Benim bildigim ram ghz felan dusuk die biliodum tam bilginiz varsa aydinlatiniz :)

• Note 3

Diger ikisi rakip bile olamaz z2 yi de gidip test et ekran kalitesini gordukten sonra direk note 3 u alirsin zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Fark yok hatta artisi var oyunlar mali gpu lara daha cok optimize ediliyor mesela adreno 330 da gta san andreas full de kasiyor ama mali t-628 akici oynatiyorTek sorun exynos islemcilerin kaynak kodlari yok.

+ s800 45 dereceye kadar dayanirken octa 5 90 dereceye kadar dayaniyor buda daha uzun performans demek oyunlarda octa 5 daha iyi 4k video cekimi yok diye uzulme maks 10 dk kayit alabilirsin cihaz isindigindan kapatir , tamamen satis politikasi ilgi cekmek icin 4k bilgisayarda bile acamazsin 4k li videoyu

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Benim bildigim ram ghz felan dusuk die biliodum tam bilginiz varsa aydinlatiniz :)

Ramler ayni ikiside 3gb.S800 note 3 2.3 ghz Exynos note 3 1.9 ghz ama ikiside nerdeyse ayni puan aliyor antutuda bide exynos daha dusuk frekans hizinda calisiyor ve usteki arkadasin dedigi gibi s800 45 dereceye kadar dayaniyor exynos 5420 ise 90 dereceye kadar dayaniyor.4k video cekmek ise gereksiz ceksende nerede izleyecen?Bu ozelligi ovenlerin cogunda 4k tv/monitor yoktur

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin cok tesekkurler :) hayirli akşamlar :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.