Şimdi Ara

LG G2 quick window nerde bulurum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
12.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84810325
    Son 2 adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 5 Aralık 2013; 21:53:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende beyaz renk var. Sadece 1 gün kullandım. Herhangi bir problemi yok. 50 TL ye bırakabilirim. İstanbulda oturuyorum. Elden satın alacak arkadaşlar gelebilir.
  •  LG G2 quick window nerde bulurum

Arkadaşlar ben kızılayda argolddan aldm telefonu 1600'e

kılfıta orj yannda geldi. Quickwindow normalde 90 tlye satıyorlar burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleTyson -- 6 Aralık 2013; 20:50:20 >
  • Arkadaşlar Bence 100,120 tl kılıfa para vereceginize avm lerde 30 tl ye kılıf alabilirsiniz ben denettim sahtedede yinede çalıştırıyor ama çalıştırmayan vardır illaki siz telefonunuzu götürün denetin
    Ben Bundan almayı düşünüyorum:http://www.pdateknoloji.com/lg-d802-g2-kasali-kapakli-orjinal-flip-cover-kilif-acik-mavi-renk_44605.html
    Bunlardan da alabilirsiniz:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-optimus-g2-kilif-quick-view-2film-100227601
    Yani arkadaşlar sahteninde iyisi kötüsü var siz gidip görün ole alın

• Kenarı mıknatıslı Orjinal Nillkin LG G2 QuickWindow Kılıf, ben aldım memnunum arkadaşlar... ve sadece 42.5 TL fiyatı.

LG G2 QuickWindow Kılıf Satın Al
  • Başka başlıklara da yazdım ama burada sorayım.

Bu lg g2'nin original quick window kılıfında mıknatıs var mı yok mu? Bazı başlıklarda mıknatıs olmadığından dolayı küçücük bir kımıldamada kapak açılıyor kayıyor yazmışlar. Dolayısıyla tam olarak kapanamıyormuş. Doğru mu?

Eğer öyleyse diğer üretimlere baktım onlarda mıknatıs var ancak o da eminim telefona bir zarar veriyordur çünkü direkt olarak ekranla temas ediyor.

Original kullanmış olanlar cevap verse çok memnun olurum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

Başka başlıklara da yazdım ama burada sorayım.

Bu lg g2'nin original quick window kılıfında mıknatıs var mı yok mu? Bazı başlıklarda mıknatıs olmadığından dolayı küçücük bir kımıldamada kapak açılıyor kayıyor yazmışlar. Dolayısıyla tam olarak kapanamıyormuş. Doğru mu?

Eğer öyleyse diğer üretimlere baktım onlarda mıknatıs var ancak o da eminim telefona bir zarar veriyordur çünkü direkt olarak ekranla temas ediyor.

bu konuya bende cevap arıyorum bilen eden olursa banada pm atabilirmisin ?
  • kılıfı alan arkadaşlara bir sorum olacak acaba kılıfı ters kapattıklarında yani kamera tarafına dogru kılıfı kapattıklarında ekran kapanıyor mu yıne ben sorun yasadım da
  • Voia lg g2 kabindan kardesime almistim konyada bi telefoncudan 30 tl ye.Quickwindow sorunsuz calisiyor bu markada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jibbs

quote:

Orijinalden alıntı: shario

Başka başlıklara da yazdım ama burada sorayım.

bu konuya bende cevap arıyorum bilen eden olursa banada pm atabilirmisin ?

Yok Mıknatıs Yok Benim Arkadaşım Aldı Mıknatıs Yok Telefona Yapışmıyo

• mustafaunalll M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var, kapağı arkaya çevirince quick window bazen devreye giriyor, mıknatıs fazla güçlü sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.