Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.androidfilehost.com/?fid=95864024717071062

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sağolun bu arşivde yoktu indirelim. Sorunu halletim şöyle : Kitkata döndüm fakat Unfortunately Settings Has Stopped hatası veriyordu . Hard reset atınca düzeldi.

Şimdi Lp stocka dönmemin sebebi ise şuydu chatin hocam haberdar. Zira aynı sorun kendisi de yaşamakta. 2Gden 3gye geçtiğinizde hız 0.30 mbpslerde. apn varsayılana dön dediğimizde hız artıyor. yine 2g 3 g geçişi yapıldığında hız düşüyor. Şimdi stock LP kurdum ve uygulama güncellemesi olarak LG 4gyi verdi biliyorsunuz. O güncellemeyi indirmedim şarj bitmeden yaptığım testte bu sorunu yaşamadım.
  • Beyler ben lolipop dan kitkata donecem de kitkat romun kdz linki atar mısınız bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: fare315

Beyler ben lolipop dan kitkata donecem de kitkat romun kdz linki atar mısınız bulamadım

İlk sayfada gerekli bilgi ve çok sayıda kitkat linki var

• 16 GBye düşmüş bu seferde fix işlemlerini yapıyorum şu an
    LG flash toolda ilk çıkan pencerede ülke kore dil ise boş görünmesi gerek bende ikisi de kore görülüyor
  • Fixi denedim ardından flash tool ile stock lp kurdum yine 16gb olarak geldi. Nerde yanlis yaptım acaba

• Hocam buldum da bunlar arasında en stabil olan sizce hangisi? Ve benim cihaz d802Tr bu romlarda d802 yazıyor fark eder mi

• İşlemleri jb 32 gb ta yapın yükseldiğini gördük ten sonra lollipop a geçin

• fare315 F kullanıcısına yanıt
    Flash tool la geçişlerde sıkıntı olabiliyor. Bence kendi cihazınız için olan romları deneyin en stabiline siz karar verin çünkü her cihazda farklı olabiliyor

• http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36

Bu siteden 6UR / TÜRKİYE V20C LGD802TR romu buldum bunu indirmeyi planlıyorum 6UR 16gb için değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: fare315

http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36

Bu siteden 6UR / TÜRKİYE V20C LGD802TR romu buldum bunu indirmeyi planlıyorum 6UR 16gb için değil mi

6ur 16 gbtır

• lg f320s e rom atmak nasil? yada romu mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: byince

lg f320s e rom atmak nasil? yada romu mevcut mu?

Yöntem ilk mesajda anlatılanla aynı yazılım olarak aşağıdaki adreste kore altında bulabilirsiniz

http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36

• Romu yukledim kitkati ozlemisim :D ve kitkat lolipopdan her türlü daha iyi

• G2 m de Cloudy 3.3 ve 2.2 yükleyebiliyorum açılıyor ancak telefonu satacağım için Stock Rom a dönmeye çalışıyorum.

Telefon paralel ve Taiwan malı biliyorum. Taiwan Lolipop ve Kitkatı deniyorum flash toolda kdz yi seçiyorum falan sonra LG mobile Support tool açılıyor buraya kadar her şey normal , bundan sonra LG Mobile Support Tool da böyle bir hata çıkıyor.

Stock yapamadım gitti şu telefonu yardımcı olabilirmisiniz ?

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]
     [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

• Bugub lg g2 -=- CloudyG2 [LP] -=- rom yüklemek istedim wipeleri falan yaptım ama bir yerde sorun oldu sanırım telefon logoda takılı kaldı download modundan yüklem kdz yüklemesi yapayım dedim oda %49 da takıldı şimdi de hiç hareket yok neden olabilir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat07

Bugub lg g2 -=- CloudyG2 [LP] -=- rom yüklemek istedim wipeleri falan yaptım ama bir yerde sorun oldu sanırım telefon logoda takılı kaldı download modundan yüklem kdz yüklemesi yapayım dedim oda %49 da takıldı şimdi de hiç hareket yok neden olabilir sizce?

KDZ yüklerken CSE Flash'ı seçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: serhat07

Bugub lg g2 -=- CloudyG2 [LP] -=- rom yüklemek istedim wipeleri falan yaptım ama bir yerde sorun oldu sanırım telefon logoda takılı kaldı download modundan yüklem kdz yüklemesi yapayım dedim oda %49 da takıldı şimdi de hiç hareket yok neden olabilir sizce?

KDZ yüklerken CSE Flash'ı seçin.

B2CAppSetup bunun sayesinde oldu valla 2.5 saat sürdü ama şimdi acılacak inş
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benim telefonum LG G2 D800 32GB AT&T 5.0.2 android sürümü yüklü, sorum şu : Telefonum wifi hotspot bağlantısı kurmaya çalıştığımda (Mobil erişim alanı işlevinin etkinleşmesini engelleyen geçici bir ağ problemi var) hatası alıyorum, sorunu buraya yazmamın sebebi telefonum bu uygulamayı kilitlemiş yani root dahi yapamıyorum rot uygulaması yapınca spueruser dosyası failed hatası veriyor ve rot olmuyor, nolur bu konuda bana yardımcı olun, bu arada telefon yurt dışı telefonu ilk aldığımda bağlantı kuruyordum sonra ime mesajı geldi başka ime atıldı ve o tarihrten sonra internet paylaşımı yapamıyorum ve hatta bluetooth bile izin vermiyor, benim anladığım kadarı ile root yapmayı başarabilirsem sorun hallolacak yardım lütfen şimdiden teşkkürederim...
  • Lütfen yardım edin kitkat kdz var yüklüyorum telefon yeniden başlıyor önceden yaptığım status bar vardı o stock a döndü birtek hiç bir ayarım sıfırlanmadı nasıl sıfırdan bütün ayarları silerek stock kdz yi kurabilirim
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.