Şimdi Ara

LG G2 , Sony Xperia Z1 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1500 TL var. Aslında direk LG G2 alıcaktım ama Ekran'da sarı leke ve bazı sorunlar varmış.Bu sorunlar gerçekten var mı ? Bu iki telefondan hangisini önerirseniz ?

• Sony'nin ekranı fabrika çıkışlı sarı zaten. En azından G2'nin tasarımı, Sony'nin çok önünde. Son olarak G2'de sorun illa çıkmıyor zaten ben 1 aydır G2 kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaşamadım...

Ben kesinlikle G2 öneriyorum. Hele o Xperia serisinin çerçevesi yok mu😑 Son kararın ne olacak merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlamlık ve kamera açısından z1 ekran açısından g2
  • Ekran ile çerçeveleri sorun etmiyeceksen z1 al.Ama g2 ile aralarinda fiyat farkida var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıkısı arasında kalıp G2 aldım aylardır memnunum,ıkısıde uzmez guzel cıhazlar ama G2 fp olması ve ekran kalıtesının kullanımdakı keyfı sebebı ıle cazıp bence.
  • Xochiquetzal.. X kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler arkadaşım 1400 TL'ye HTC One M8 satıyor G3 32 GB alıcak. Ben M8'i alıyımı ne dersiniz yoksa G2'yimi alıyım ?
    HTC One M8 distribütör garantili ve sorunsuz, hatasız ise o fiyata kaçmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Amerika'dan aldı garantisi yok ama sorunsuz sizce alınır mı ?
    Garanti kısmı sıkıntılı. Gene de fiyat iyi. Gözün kesiyorsa alabilirsin. Yalnız ileride bir arıza falan çıkarsa telefonu kaldır at, tamir masrafı çok olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xochiquetzal..

quote:

uluslararası garanti olması lazım ? garantisi yoksa alınmaz benim görüşümce sonuçta elektronik alet alıyoruz içinde bişey bozulur garantisi yok para verirsin yani garantinin ücretsiz yapcagı bişeye para vermek var bi de garantisiz alma bence ve de benim görüşümde z1 sağlamlık olarak sony kalitesi vazgeçilmez ama tek sorun sony de samsunga döndü 6 aydabir cihaz çıkartıyo z1 2013 eylülde çıktı 2014 eylüle geldik z3 çıkıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

quote:

Orijinalden alıntı: Xochiquetzal..

quote:

uluslararası garanti olması lazım ? garantisi yoksa alınmaz benim görüşümce sonuçta elektronik alet alıyoruz içinde bişey bozulur garantisi yok para verirsin yani garantinin ücretsiz yapcagı bişeye para vermek var bi de garantisiz alma bence ve de benim görüşümde z1 sağlamlık olarak sony kalitesi vazgeçilmez ama tek sorun sony de samsunga döndü 6 aydabir cihaz çıkartıyo z1 2013 eylülde çıktı 2014 eylüle geldik z3 çıkıyo

Arkadaşım çini ustası 6 ay Türkiye 6 ay Amerika yapıyor sıkıntı çıkarsa telefonu ona verip yaptırabilirim ama benim kafamı kurcalayan şey kamerası sizce kamerası tatmin edermi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.