Şimdi Ara

[LG-G2] UNROOT (ROOT KALDIRMA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
11
Favori
6.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: superdestek

teşekkür ederim çok sağol. Nasıl yağtığımı da pek anlamış değilim ama, sadece yukardaki verilen linkden 10c'ye dönderdim, sonra lg tools ile 20c ye yükselttim. tekrardan KDZ 30c lollipop indirip LG Tools ile yükledim bu kadar. Rootdan kurtulmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

Bu arada stock lollipop olarak hangisini önerirsin? ben daha önce ispanya ve birleşik arap emirliklerini kullandım ama pek sevmedim. Şarjı uzun giden, stabil hangisi var?

Sorduğum herkes aynı sorunların hepsinde olduğunu söyledi yani tr garantili ise telefonun tr romunda kalsın eğer başka bir ülkenin ise o ülkenin kdz sini flashla birde hard reset atmayı unutma bayağı bi telefonu rahatlatıyor batarya açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Telefon garantilimi değilmi bilmiyorum...ikinci el olarak almıştım. satan arkadaş garantisi var demişti. ama fatura yok. Fatura olmadan da garantiye gönderemem galiba.

Bataryası ölü gibime geliyor, ortalama 1 yıllık telefon , aceba orjinal sıfır bataryamı taktırsam diyorum faydası olurmu? millete bakıyorum 6 saat ekran süresi alan var, benim telefon lollipopda en fazla 3 saat süre alıyor. Sence yeni batarya taktırsammı?
  • quote:

Telefon garantilimi değilmi bilmiyorum...ikinci el olarak almıştım. satan arkadaş garantisi var demişti. ama fatura yok. Fatura olmadan da garantiye gönderemem galiba.

Bataryası ölü gibime geliyor, ortalama 1 yıllık telefon , aceba orjinal sıfır bataryamı taktırsam diyorum faydası olurmu? millete bakıyorum 6 saat ekran süresi alan var, benim telefon lollipopda en fazla 3 saat süre alıyor. Sence yeni batarya taktırsammı?

İmei veya bazı başka numaralardan cihazın garantisinin olup olmadığını anlayabiliyorlardır diye biliyorum bence servise gidip konuşun bu konu hakkında.

Anladım kardeşim tamam teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Peki batarya değiştirme olayına ne diyorsun???
  • quote:

Anladım kardeşim tamam teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Peki batarya değiştirme olayına ne diyorsun???

Batarya değiştirmek garanti kapsamında eski telefonum htc one v idi 2 kere batarya değiştirdim 2 sinde de batarya bir anda %100 den %90 lara düşüyor dedim birşey demeden değiştirdiler.

Tam anlatamadım, garanti kapsamında değilde, normal telefoncuya gidip orjinal batarya alıp değiştirtsem diyorum, faydası olurmu ? yani başkaları gibi bende 6 saat civarı ekran süresi alırmıyım ?
  • quote:

Tam anlatamadım, garanti kapsamında değilde, normal telefoncuya gidip orjinal batarya alıp değiştirtsem diyorum, faydası olurmu ? yani başkaları gibi bende 6 saat civarı ekran süresi alırmıyım ?

Orjinal olursa neden olmasın.

• quote:

Batarya bitmemiştir o işletim sistemiyle alakalı benim cihaz 1 buçuk yıllık ama 6 saat alabiliyorum en azından 5 saate yakın ekran süresi aliyorum.bunda kullanımda etkili ama temiz bir custom rom kurarsanız daha uzun batarya omru alacağınız kesin

:) anladım, piyasada 70 tl civarında bataryalar var orjinal diyorlarda inşallah öyledir. yoksa 40-50 arasıda var.
  • Peki Dark deep arkadaşım, o zaman can alıcı soru geliyor...Hangi ROM önerirsin? custom rom deme çünkü cihazımı yeni ROOTdan kurtardım, root lu kullanmak istemiyorum çünkü telefonumda bankaların proğramlarını aktif şekilde kullandığım için risk taşıyor. Stok rom olarak tavsiye edersen en uzun batarya ömrünü hangisinde alırım sence?
  • quote:

Peki Dark deep arkadaşım, o zaman can alıcı soru geliyor...Hangi ROM önerirsin? custom rom deme çünkü cihazımı yeni ROOTdan kurtardım, root lu kullanmak istemiyorum çünkü telefonumda bankaların proğramlarını aktif şekilde kullandığım için risk taşıyor. Stok rom olarak tavsiye edersen en uzun batarya ömrünü hangisinde alırım sence?

Jb ve kit-kat lollipop a göre çok daha iyi pil omru sunuyor mesela 10f hollanda romu zamanında çok popülerdi

• Tamam kardeşim eyvallah. en kısa zamanda 10F hollanda yazılımı deniycem ama bulabilirsem tabiki Rom dosyasını :)
  • ILK ÖNCE UNROOTER NEREDEN INIYOR GOOGLE PLAYDE BULAMADIM BEN
  • crminino C kullanıcısına yanıt
    Linkler var ilk mesajda uygumala isimleri üzerine tıklayın yönlendirme yapar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.