Şimdi Ara

Lg g2 v10g yazilim (tavsiyedir)(16gb ve 32gb) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
5
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32gb yükleyen yok mu arkadaşlar bi cevap lütfen, hiç mi yükleyen yok.... oluyomu 32gb için de , bir cevap lütfen
  • Rom linkini konuya ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende isin ustalarindan yardim bekliyorum 32gb icin yuklenebilir mi bu rom diye?

• Bise solimmi :)samsungda room root cmw uptader script filan cok.iyi bilirim bu teli alali 2 ay oluo ve Lg hakkinda hic bi fikrim yok yavas yavas ogreniom.bem.romu indirdim 32gb.icinmi.16gb icinmi bakmadim.bile.kurdum.gitti risk herseye deger arkadaslar:) 16 32 gb romlar.farkli olsa ayrica yazarlar bemce.romun firmware yerinde vardir.bu yer sonucta custom rom.degil 2gb lik rom kuracaksiniz risk alirim herseyi.goze alirim.diosaniz.bence 32gblik tele.bunu kurun rom.kendi ayarlicaktir hafizasini tahminim.bu...yinede kesinlikle sorumluluk sizin benimkisi bi fikir....

Ben.bilmeden yukledim 1600 tllik cihazi.riske attim sizde 32gb kullanionuz 1800 tllik cihazi riske.atin hic.birsey keyfimden onemli.degil

HAYATTA RISKDE BULUNMAZSANIZ.BISEY.KAZANAMAZSINIZ

• 10g ye geçsem cihaz garanti dışı kalır mı? Pc suite üzerinden İngiltereye 4.4 gelirse güncelleyebilir miyim? Birde imei ile sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 21 Şubat 2014; 18:44:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaglarr

Arkadaslar gercekten ozur dilerim bi anlik dalginlik cunku pc basina oturdugumda aklimda usa united(amerika) vardi malum Lg firmwares sitesinde liste halinde cok rom var 10g ariyordum birden 10g yi united kingdomu sandim simdi farkettim unitedler ayni olunca..tekrardan ozur dilerim..

Sombie günceleme gelecek ilk ülkelerden biri hayırlı olsun hocam. Anlamadim ?

Yani İngiltere 10G'yi mi indireceğiz. Ben onu indirdim çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link ekledim konuya bak bi indirdigib dosyayla aynimi benim verdigim rom ayniysa tamam sorun yok

arkadasim.imei problemi yasamadim..
    Cihaz garanti.disi olurmu sorusturdum kimisi kalir.dio.kimisi kalmaz dio cokda onemli.degil tr 10c yazilimi atarsan garantiye girer..
    Guncelleme alirmi.kimisi almaz.dio.kimiside ingiltere romu yuklemissin ilk guncelleme alacak ulkelerden biri.ingiltere.sende alirsin dio karar senin.bise.diemem

• Bunu yukleyince garanti kalkmıyor de mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim tam bilgi edinemedim..garantiden cikiosa bile tr10c yazilim atinca garantiye tekrar girer

• bende yuklemek için linke tıkladım direk indirmeye başladı.doğru romu indiriyor değilmi.

birde ek olarak yeni rom atınca hiçbirşey silinmiyor dimi.fotoğraflar falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep41 -- 21 Şubat 2014; 20:48:33 >
  • Inen romun dosya adina bakarmisin
    D80210G_00.kdz yazmali boyle yaziosa dogru...benim.uygulamalarim bile silinmedi :) cwmden hic bi.islem yapmadan yukledim romu hersey duruyordu.yukleme bitince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaglarr -- 21 Şubat 2014; 20:55:45 >
  • quote:

Inen romun dosya adina bakarmisin
    D80210G_00.kdz yazmali boyle yaziosa dogru...benim.uygulamalarim bile silinmedi :) cwmden hic bi.islem yapmadan yukledim romu hersey duruyordu.yukleme bitince

aynen öyle yazıyor kardeşim.ben senin verdiğin linke tıkladım direk indirmeye başladı.bakalım iniyor bende kurucam.değişim iyidir yaa.
  • Tamam dogru o zaman yukleme insAllah sorunsuz sekilde.olur..yukleme yapinca olumlu yada olumsuz izlenimlerini yazarsan rom hakkinda sevinirim..kolay gelsin

• quote:

Tamam dogru o zaman yukleme insAllah sorunsuz sekilde.olur..yukleme yapinca olumlu yada olumsuz izlenimlerini yazarsan rom hakkinda sevinirim..kolay gelsin

sağol kardeşim.bakalım kazasız belasız yüklersem burada izlenimlerimi paylaşırım.
  • quote:

Arkadasim tam bilgi edinemedim..garantiden cikiosa bile tr10c yazilim atinca garantiye tekrar girer

Hocam ben yapmadan önce Turkey ROM'unu da yedekte tutmak istiyorum. Link var mı.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaglarr A kullanıcısına yanıt
    Nasil rom atilir ,buraya maddeler halinde yazmaniz mumkun mu yapmak grrekenleri...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükleyen arkadaşlar yaklaşıkne kadar sürede yüklediniz.
  • Tam hatirlamiyorum ama 15 dakika belki daha fazla

Rom yuklemek isteyen arkadas.forumda var lg teknik konu basligi altinda orda denilenleri yapin

• Smile75 kullanıcısına yanıt
    Buyur tr 10c romu
    http://adf.ly/bbkFU

• acaglarr A kullanıcısına yanıt
    10B var mı.? Bende ki 10B çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 21 Şubat 2014; 21:14:30 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.