Şimdi Ara

LG G2 Video İzlerken Parlaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar g2 32 gb telefona sahibim. internetten bir video açtığımda ekran parlaklığı otomatik manuel farketmeksizin en kısığa iniyor parlaklığım. 4.4.2 kullanıyorum. videoyu pop up yaparak izlemeye başladım artık var mı bu sorunu yaşayan ? yada nasıl çözüleceğini bilen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

merhaba arkadaşlar g2 32 gb telefona sahibim. internetten bir video açtığımda ekran parlaklığı otomatik manuel farketmeksizin en kısığa iniyor parlaklığım. 4.4.2 kullanıyorum. videoyu pop up yaparak izlemeye başladım artık var mı bu sorunu yaşayan ? yada nasıl çözüleceğini bilen ?

Video izlerken videonun sol yanindan elinle kaydirarak yukari dogru itersen parmagini parlaklik artar indirirsen azalir. Ben boyle hallediyorum ekran cok kisik oldugunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erpls

quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

merhaba arkadaşlar g2 32 gb telefona sahibim. internetten bir video açtığımda ekran parlaklığı otomatik manuel farketmeksizin en kısığa iniyor parlaklığım. 4.4.2 kullanıyorum. videoyu pop up yaparak izlemeye başladım artık var mı bu sorunu yaşayan ? yada nasıl çözüleceğini bilen ?

Video izlerken videonun sol yanindan elinle kaydirarak yukari dogru itersen parmagini parlaklik artar indirirsen azalir. Ben boyle hallediyorum ekran cok kisik oldugunda

İki yıldır lg g2 kullanıyorum, bu video izlerken parlaklık sorununu bilmiyordum teşekkür ederim tecrüben için çok işe yaradı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.