Şimdi Ara

lg g2 yaşadığım ilginç sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: terketmem

aynı telefon abimde de var onda baktım hiç bir sıkıntı yok benim telde sıkıntı var .

Elektronik cihaz tamamen şans işidir. Hangi marka olursa olsun.
  • benim şansızlığımı ne yapacaz şimdi bu telefon elimdemi patladı defolu :( garantiye yollarsam bi çözüm olurmu bilmiyorum teknik servir telefon nosu nu nerden bulacam
  • benim dusuncem, kitkatta yazilimsal bir sorun var ve telefonu zorluyor. bircok programda kasma, ekranin islev disi kalmasi ya da hassasiyetinin azalmasi gibi sorunlar olusuyor. ekran kilidini aktif edip tekrar telefonu acinca sorun kismen gidiyor ancak belli bir kullanimdan sonra sorun yine devam ediyor. cozum ise basit, telefonu kapatip acmak. sirf bu yuzden custon rom olayina girmeyi dusunmeye basladim. onda da guvenlik kafama takiliyor. problemin bilinen bir cozumu varsa paylasirsaniz sevinirim. yoksa ios a geri donecegim heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin telefonun sorununu tam olaram bilmiyorum ama bendeki sorun kesinlikle ısınmadan kaynaklandığını sanmıyorum ;(
  • arkadaşım orada hata filan yok, ilk videoda tam 22-23. saniyedeyken parmakla yay gibi işaret yapınca "quickmemo" uygulamasının açılmasına sebep oluyorsunuz ve o yüzden ekran üzerinde çizgiler oluşuyor, çünkü quickmemo uygulaması başlarken varsayılan olarak çizgi çizme fonksiyonuyla açılıyor...

lg g2 yaşadığım ilginç sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katrancalı -- 17 Ağustos 2014; 18:59:19 >
  • ben onu bilerek actım yani ekranda basma sıkıntısı oluyor onu göstermek isityorum ;) yani oraya bilerek girdim
  • terketmem T kullanıcısına yanıt
    Servise göndermek gerek diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.