Şimdi Ara

LG G2 YAVAŞ ŞARJ OLUYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
26.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar g2'nin şarj cihazları çok çabuk bozuluyor.Mümkün oldukça şarjdan sonra prizde bırakmayın ve şarj cihazınızın da garanti kapsamında olduğunu unutmayın.
    Herhangi bir arıza durumunda götürüp servisten gönül rahatlığıyla değiştirebilirsiniz.Ayrıca bu tür problemlerin çoğu şarj cihazından kaynaklanıyor.Arkadaşlta zaten şarj cihazını değiştirdikten sonra probleme çözüm bulmuş.
  • g2 telefonumu yaklaşık 5 aydır orjinal şarj adaptör ve kablosuyla sorunsuz kullandım ve yaklaşık 1,5-2 saatte tam şarj yapıyordu. ancak şarj kablousunun ucu kırıldı. ilk olarak orjinal samsung kabloyla telefonu şarj ettim ama inanılmaz yavaş şarj olmaya başladı. baktım olacak gibi değil, lg servisinden orjinal lg kablosu aldım. ama o kabloda ilk kırılan kablomun aynısı değildi. şuan şarj ediyorum ve yine şarj yavaş oluyor. yüzde 85 pil doluyken, tam dolu olması için gereken süre 35 dakika yazıyor. ne yapmam lazım, çözüm önerisi olan var mı?
  • 1 sene oldu alalı . İlk zamanlar 2 saatte şarz olan LG G2 telefonum son zamanlarda 4-5 saatte şarz olmaya başladı. Gittikce zaman uzuyor. Bu da zaman kaybını artırıyor. Pildenmi kaynaklanıyor Şarz cihazından mı. Kablo değişimi ile çözüm olmadı.
  • Farklı kablo ve adaptörle düzelmiyorsa telefonun sarj girişinde sıkıntı olabilir. Benim telefonum da yavaş sarj oluyordu ve bilgisayara bağladığımda hata veriyordu, serviste soket değişimi yapıldı sorunlar düzeldi.
  • G2'im yavaş şarj sorunu yaşıyordu. Garantiye gönderdim soket girişine lehim yapip gönderdiler kac aydir sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2 telefonumu şarj aleti olmadığı için 2.1A şarj aleti ile şarj ediyorum. bir sorun olur mu acaba?
  • Merhaba Benim g2 daha önce yavaş şarj ediyordu sıfırladım geçti dün gene başladı
    3 şarj aleti ile taktım hepside orjinal sarj ama hiçbirinde sorun düzelmedi 12 saatte sadece %14 ten %53 e çıktı ve ram sıcaklığı 63 e çıktı !YARDIM!
  • Test edildi onaylandi.Sorun sarj adaptoru yada telefonda degil sorun usb kabloda.

benim telefonda sarj suresi uzamisti orjinal galaxy s4 kablosunu taktim telefon 1 saat 20 dakikada %10 dan %100 e ulasti.

• Orjinal kablosu kısa olduğu için çinden 2 adet 2 metrelik g2 uyumlu kablo aldım. İkiside farklı, biri yuvarlak, diğeri ince şerit şeklinde.
    İnce olanı kullanırdım sürekli. ancak kablonun telefona giren metal kısmını tutan plastik yerden gevşedi ve oynuyordu. Ben de nasıl olsa elimde var diye kalın olan kabloyu taktım yavaş şarj dedi. Biraz kullandım ama kullanılacak gibi değil.
    Öncekine yani ilk kullandığım ince kabloya ufak bi tamirat yaparak tekrar kullanmaya başladım. Ama bi müddet sonra yaklaşık 1 ay, yavaş şarj demeye başladı. Hiç çekilmiyo tabi. Daha önce yavaş şarj eden kalın kabloyu tekrar taktım. Gayette hızlı şarj ediyor. Nasıl iş ben de anlamadım.
  • Bu sorun bende de olmaya başladı.1 saatte.6 seviye arttı kablonun uç kısımlarının plastiği çalıştığından bantlamıştım ve kablodan şüpheleniyordum konuyu okuduktan sonra şüphelerim iyice arttı yarın farklı kablo ile dener neticeyi yazarım

• Arkadaşlar ben de yeni g3 aldim.. Benim de sarjin gec dolma problemim vardi. Ve telefon yavas sarj dolduruyor diye bildirim veriyordu.. Ayarlar-pil kisminda dolarken "usb" yaziyordu.. Sarj aletinin kafasindan kabloyu cikarip dibine kadar taktim ve ayarlar pil kisminda " ac" yazdi ve dolmasi icin 1 bucuk saat var yazdi.. O usb takilirken kademeli olabilir.. Deneyin derim..
  • Merhaba. Sarj kablosunda ucunda kiriklar olabiliyor.

• Ben ikinci el lg g3 aldim tlfcu beyaz samsung kablosu verdi olmadi sonra usbsiz kucuk adaptorlu birlesik uzun kablolu sarj aleti verdi oda olmadi gittim geri baska biri vardi oda beyaz samsung kablo ve iphone adaptor verdi. Bi saate doldurur dedi sonuc yine ayni 8 saate anca doluyor. Napmam lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Ben ikinci el lg g3 aldim tlfcu beyaz samsung kablosu verdi olmadi sonra usbsiz kucuk adaptorlu birlesik uzun kablolu sarj aleti verdi oda olmadi gittim geri baska biri vardi oda beyaz samsung kablo ve iphone adaptor verdi. Bi saate doldurur dedi sonuc yine ayni 8 saate anca doluyor. Napmam lazim

Yavaş şarja çözüm şöyle. Böyle bir durumla kstsilastiginizda o önce sorunu sarj aleti ve kabloda arayacaksınız.

1- Telefona ampere isimli program kurulur.
    2- Varsa orjinal sarj aleyi ve orjinal sarj kablosu ile sarj edilirken ampere programında kaç amperle kaydettiğine bakılır.
    3- Sonra orjinal sarj aletine elinizdeki yan sanayi micro usb sarj kablosu takılır.
    4- Eğer değer orjinal kablonun değerinden çok düşükse o kablo kenara bir daha kullanılmamak üzere kaldırılır. Eğer değer orjinal kabloya yakinsa o kablo iyidir.
    5 Daha sonra varsa bu kablo yan sanayi sarj aletine takılır . Eğer yan sanayi sarj aleti orjinal sarj aletine yakın değer veriyorsa sorun yok. Ancak değer düşükse ampere yüklü telefonunuzla ve iyi olan sarj kablonuzla telefoncu ya gidip tek tek sarj aletlerini prizde deniyorsunuz ve ampereden kontrolünü yaparak en iyi değeri veren sarj aletini alıyorsunuz.

Bunlar ise yaramazsa sorunu telde arayabilirsiniz

• EypSngl kullanıcısına yanıt
    Cok uzun zaman olmus yinede birsey soyleme geregi duydum benim de g2 kabloyu deyistir niyedir bilmiyorum ama iki kez deyistirdim orjinal kablosunu dogubankta bulabilirsin yazilimdanda olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.