Şimdi Ara

LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
70.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg ise bulaşma elinde patlar net. Daha önce lg p503 deneyimi yaşadım daha satılırken söz verilen güncellemeyi bile vermekten aciz, yazılımlarını turkcell e felan hazırlatan bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon akıyor resmen çok çok iyi. 32gb lık versiyonu çoğu kişiye yeter sanıyorum. Pili değiştirilebilir olsaymış çok iyi olurmuş.
  • s4'ten sonraki yeni gözdem bu telefon oldu.. hayırlı olsun.. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

şu sanal tuşları neden kullanıyorlar anlamış değilim artısı varmı bunların neden ekrandan çalıyorsun oyun açıkken nasıl kötü görünüyor koy alta ne gerek var ekranını kapatıyorsun

Bildirim ekranı için yukarıdan aşağı bi kaydırma hareketi yetiyor. Aynı şeyi menü düğmeleri için de yapsalar keşke. Otomatik olarak gizleme seçeneği sunsalar kullanıcıya...

• nexus 4 e 4.3 geldi bile
  • Beyler şu adam ne kadar çok benziyor, sevgili editörümüz Erdi'ye.
    LG G2: Yeni nesil süper telefon tüm detaylarıyla video incelememizde

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151612360503876&set=vb.170901143077174&type=2&theater

• bende zero içiyorum bu arada lg bu teleo ile gercektnde baya iddialı gibi gözüküyor
  • Almanya merkezli Notebooksbilliger satış noktasında ön siparişler başlamış.16 gb 599 euro 32 gb 629 euro

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2013/08/09/lg-g2nin-on-siparis-fiyati-belli-oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

ısınma konusunda da bahsederseniz bence dört dörtlük inceleme olur
  • Cidden şu saçma sapan, ordan burdan uçup sürekli sağa sola çarparak ilerlediğimiz yarış oyunlarında ne buluyor insanlar merak ediyorum.
  • Androidin yazılımı konusunda eleştirilere katılıyorum.İos gördüğüm,incelediğim ve en çok beğendiğim işletim sistemi.şu an telefon almak için bekliyorum fakat ios'u çok beğenmeme rahmen apple ekran konusunda diğer firmalar gibi düşünmediği için hala bir apple cihazım yok.ekran boyutunu büyütene kadar I phone inanılmaz teknolojiler barındıran bir cihaz olsa dahi apple'dan telefon almayı düşünmüyorum.belki o zamana dek android kullanmak zorunda kalabilirim ya da google androidi mucize bir şekilde değiştirirse I phone almayı bile düşünmem.

• İncelemeye bile laf atan adamlar... Şu an bu telefon hakkın da dünyada ki en detaylı inceleme. Ne tuhaf insanlarsınız yaa ! Adam koşuşturmuş ordan oraya bilgi alacam diye dünyanın ucuna gitmiş. Ve çabasına da değmiş... Hala gereksizlik peşindesiniz...

• cihazın kulaklık ve hoparlör performansından da bahseder misiniz biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Gakko_

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

şu sanal tuşları neden kullanıyorlar anlamış değilim artısı varmı bunların neden ekrandan çalıyorsun oyun açıkken nasıl kötü görünüyor koy alta ne gerek var ekranını kapatıyorsun

Bildirim ekranı için yukarıdan aşağı bi kaydırma hareketi yetiyor. Aynı şeyi menü düğmeleri için de yapsalar keşke. Otomatik olarak gizleme seçeneği sunsalar kullanıcıya...

Dediğiniz gibi bu tuşları gizlemenin bir yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: digimon52

Cevire bilecek olan varmi

Elif Bilgin 1´ci mi olmus.

donanim haber uyuma cevirin ya merak ettim :(

http://blogs.scientificamerican.com/at-scientific-american/2013/06/27/science-in-action-winner-for-2013-elif-bilgin/?WT.mc_id=SA_sharetool_Twitter

öylese gurur duyuyorum

Merhaba,

Elif Bilgin, Google Bilim Fuarı'nin bir parçası olan "Science in Action" ödülünü kazandı.

Ancak asıl yarışma hala devam ediyor, ve Elif'in de dahil olduğu finalistler için halk oylaması sürüyor. (Bu vesileyle oy kullanmayan herkesi, oy vermeye davet ediyorum.)

https://www.googlesciencefair.com/en/2013/

Teşekkür ederim.

İyi geceler.

aslında lg g2 nin mini 4.3"lik modelini yapsa aynı ince çerçeve tasarım kamera kalitesi ve müzik kalitesi ile oldukça iyi satar gibime geliyor acaba lg nin mini çıkarma gibi bir modeli varmıdır?

• Batarya sikinti olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • detaylı inceleme için teşekkürler.

fotoğraf ve camera çekim kalitesimi merak ediyordum ve incelemede bunlara yer verilir diye düşünmüştüm. ancak kameraya ait sadece arayüz ve teknik özelliklere değinildi. cihaza eliniz değmişken örnek birkaç foto ve video çekip s4 ile karşılaştırsaydınız ne güzel olurdu.

bir de hoparlör ses çıkış yüksekliği ve kalitesini de merak ediyorum tabi. bu da htc one ile karşılaştırabilecek bir özellik.

sanırım bunları cihaz çıktıktan sonraki deytalı incelemede göreceğiz.
  • -Arka kapaktaki ses açma tuşuna basarken o kameranın camı leke olur
    -Kapasitif tuşların olmaması benim için büyük eksi
    -Alttaki hoparlörlerin yeri hiç iyi değil
    -Örnek fotolardan baktığım kadarıyla kamerası öyle ahım şahım değil.Fotoları büyüttüğünüzde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Bunun dışında işlemcisi, grafik birimi ve harika ekranıyla cidden iyi bir telefona benziyor.Kasası, oyuncak plastik hissi veren s4 gibi değildir umarım.Performansı göz doldurucu.inceleme de ön inceleme gibi değil, bildiğin inceleme olmuş.Erdi beye ve donanımhabere teşekkür ederim...
  • Gayretli calismalarnizdan oturu tesekkur ederiz...Erdi bey ozellikle sizi ve Mesut beyi tebrik ediyorum...ALLAH bilginizi artirsin harika performansiniz var...cihazda dikkatimi ceken nokta alt sanal tuslar oldu...o sanal tuslar şeffaf olsaydi harika olurdu...birde 32 gbyt hafiza az...Optimus G kullaniyorum su an 2 gbyt bos yerim var ve yeni oyunlar icin resimleri pcye aktarmam gerekecek...

Cihazin ekran kismini cok begendim...birde cift vurusla ekran acilmasini...tam istedigim ozelliklerdi...ah şu sanal tuşu cikaran muhendisi bulmak icabina bakmak lazim :))

Neden 32 gbyt depolama veriyolar anlamiyorum...koy 64 gbyt koy 128 gbyt :p parasi neyse soyle verelim

Ama super bi telefon olmusya geldiginde hemen alicam insaallah ;)

Yine Donanimhaber 1 numara dunyada ilk uzun ve aciklayici telefon testi yaptiniz harikasiniz ;)

Kamera karsisina ciktiginiz ilkgunleri dusunuyorumda simdi ustalastiginiz alenen gorunuyor ;)

Hadi ALLAH islerinizi rast getirsin
    ALLAH utandirmasin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdispowerr -- 11 Ağustos 2013; 8:06:53 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.