Şimdi Ara

Lg g3 alınır - (Tercihen y.dışı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lg g3 alınır - (Tercihen y.dışı)
    Arkadaşlar lg g3 alıcam tercihen yurtdışı ve uygun fiyatlı olması lazım kozmetik olarakta temiz olacak elinde birden fazla olan varsada ilgilenebilirim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• pm
  • Yurtdisi toplama olmayani zor bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende var g3 ls990 serisi kozmetik olarak cok temiz telefonda sadece mikrofon kisminda catlak var whatsapptan gonderebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet572 -- 18 Ağustos 2016; 14:51:29 >
  • Merhabalar hocam LG G3 32GB SEA versiyonu satıyorum. Kozmetik olarak 7/10 alacak bir cihaz.Alt ve üst kısımlarında cihazın kendinden kaynaklanan çatlakları var. 800TL düşünüyorum fiyat olarak.
  • Full kutu fatura aksesuar kılıf koruyucu cam garantili 32gb lg g3 900tl dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar uygun fiyatlı olması lazım 2 senelik cihaz için 800 lira isteyen arkadşlar boşuna yazmasınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.