Şimdi Ara

LG G3 almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 32 gb lg g3 almayı düşünüyorum kullananlar varsa sizce almalımıyım bide internettenmi almalıyım yoksa mağazalardanmı?

• Mağazadan daha iyi olur cihaz gayet iyi pişman etmez
  • yunuki kullanıcısına yanıt
    fakat mağazada 350 tl daha pahalı
  • LG garantili ürün almanı öneririm. Bir üye(INTERNETTEN G3 ALAN BİRİ) bana geçen pm attı ve telefonun imei kaydı yokmuş, onu halletmişler şimdide bir takım arızalar çıkmış(cızırtı vs.) güncellemeyle geçer diyip sallamışlar. İade etmeyi düşünüyor. G3 lerde (istersen benim ya da burdan herhangi birinin olumlu ya da olumsuz yorumlarını hiç takma) bir takım sıkıntılar var ben de alıcaktım ve internette araştırma yaptım (g3 kullanıcları kulubü gibi gibi) ve sayfalarca okudum, mikrofon catlaması, kendi kendine kapanma, sarj gitmiyomuş (ki bu bence en görecelisi, kullanıma göre değişir.), kasmalar yaşayanlar, ısınma sorunu yaşayanlar(ki bu en bilindiği) var. Araştırmanı iyi yap. Tamamen şansta olabilir ama bu saydığım sorunlar 1 kişinin değil her sayfada 2-3 postta görebilceğin sorunlar.

Tekrar diyorum yazdıklarımı dikkate almak zorunda değilsin, sadece gidip araştırma yapmanı öneriyorum.
  • ben şahsen lg ye fazla güvenmiyorum ama kullananlardan pek şikayet duymadım.ama ekranı 2k bence gereksiz yere fazladan şarj.ama internetten alışveriş yapmanı önermem elektronik cihazlarda git mağazaya insanla muhatap ol aklına takılanı sor sorun çıkarsa geri götür internetten pek içim sinmiyor iade garanti falan sıkıntı bide unutmadan 3gb versiyonunu al androide anca dayanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netist -- 11 Ekim 2014; 14:35:35 >
  • Guzel cihaz cevremde kullanan gayet memnunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

LG garantili ürün almanı öneririm. Bir üye(INTERNETTEN G3 ALAN BİRİ) bana geçen pm attı ve telefonun imei kaydı yokmuş, onu halletmişler şimdide bir takım arızalar çıkmış(cızırtı vs.) güncellemeyle geçer diyip sallamışlar. İade etmeyi düşünüyor. G3 lerde (istersen benim ya da burdan herhangi birinin olumlu ya da olumsuz yorumlarını hiç takma) bir takım sıkıntılar var ben de alıcaktım ve internette araştırma yaptım (g3 kullanıcları kulubü gibi gibi) ve sayfalarca okudum, mikrofon catlaması, kendi kendine kapanma, sarj gitmiyomuş (ki bu bence en görecelisi, kullanıma göre değişir.), kasmalar yaşayanlar, ısınma sorunu yaşayanlar(ki bu en bilindiği) var. Araştırmanı iyi yap. Tamamen şansta olabilir ama bu saydığım sorunlar 1 kişinin değil her sayfada 2-3 postta görebilceğin sorunlar.

Tekrar diyorum yazdıklarımı dikkate almak zorunda değilsin, sadece gidip araştırma yapmanı öneriyorum.
    quote:

LG garantili ürün almanı öneririm. Bir üye(INTERNETTEN G3 ALAN BİRİ) bana geçen pm attı ve telefonun imei kaydı yokmuş, onu halletmişler şimdide bir takım arızalar çıkmış(cızırtı vs.) güncellemeyle geçer diyip sallamışlar. İade etmeyi düşünüyor. G3 lerde (istersen benim ya da burdan herhangi birinin olumlu ya da olumsuz yorumlarını hiç takma) bir takım sıkıntılar var ben de alıcaktım ve internette araştırma yaptım (g3 kullanıcları kulubü gibi gibi) ve sayfalarca okudum, mikrofon catlaması, kendi kendine kapanma, sarj gitmiyomuş (ki bu bence en görecelisi, kullanıma göre değişir.), kasmalar yaşayanlar, ısınma sorunu yaşayanlar(ki bu en bilindiği) var. Araştırmanı iyi yap. Tamamen şansta olabilir ama bu saydığım sorunlar 1 kişinin değil her sayfada 2-3 postta görebilceğin sorunlar.

Aynen öyle. Ben de LG G3 kullanıyorum, ilk çıktığında aldım hatta. Şu ana kadar o saydıklarından hiçbirisi olmadı. Sadece bir problem oldu fotoğraflarla ilgili. Fotoğraf çekiyorsun, hata veriyor gibi oluyor. Yani fotoğraf gözükmüyor. Onda da cihaza mok atmak istemiyorum, virüs bulaşmış olabillir çünkü bir şekilde.

Onun dışında şarjı çok tatminkar. Ciddiyim. Ben sürekli elinde telefonla gezen, internette takılan, müzik bağımlısı biriyim. Hiç dışarı çıkmayıp sırf telefonla uğraştığım günlerde akşama doğru bitiyor şarj. Eğer ergen gibi nette gezmiyorsan, benim gibi karı kız muhabbetin çok yoksa 2 gün de götürüyor. Ciddiyim şarjına kimse mok atamaz. Attırmam.

İlk defa telefonumu savunuyorum. Onun dışında çok büyük abi telefon. Cebe sığmıyor.

Ne alırsan al. Yukarıdaki arkadaşın saydıkları şansına bağlı olarak değişecek. iPhone da alsan Samsung da alsan LG de Sony de alsan bir şeyler olabilir. Onu tüm o marka ve modele mal edemezsin. Benim telefonumda tek bir sorunum var. O da bu arkadaşın yazdıklarından hiçbirisi değil.

Hadi kolay gele.

• al iyi telefondur. ayrıca da bizdeuygun.com a bak bence. orda hem daha uygun hemde benim bildiğim en güvenilir sitelerden biridir.
  • LG G3 Güzel telefon tabii o catlma vs sorunu olmazsa şarj suresini bilmem ama gorunuş olarak özelikler olarak rahat iki sene goturur kullanıcıyı keşke LG biraz da kasaya ozen gostermiş olsaydı piyasada ki süper telefonlardandı..
  • 2-3 gün oluyor alalı. Şuana kadar gayet memnunum. Şarjı da cidden uzun süre gidiyor. Son çıkanlar arasında -amiral gemisi mi ne diyorlar ya- bir adım önde gibi gözüküyor her yerde. Benim için tek sorun telefon 5.5 inc biraz fazla bide benim eller küçük olunca tek elle pek bir şey yapılmıyor :D. Ha alıyım mı dersen kullananın artmaması için alma derim . Garanti konusunda ise ithalatçı firma garantili ürünlerde çok başı ağrıyan var. Ama tüketici hakları falan uğraşırım hakkımı alırım diyorsan daha ucuza alabilirsin. Yaklaşık 1350TL ye aldım umarım bir sorun olmaz temiz kullanmaya çalışacağım. LG garantili 1700 civarlarında sanırım en uygunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatırlaa -- 11 Ekim 2014; 23:32:55 >

• Guzel tlfn

• g3 alma .net

g2 almak daha mantıklı

+500 lirada cebinde kalır
  • Fazla oyun oynuyorsan ve telefonla çok haşır neÅŸir isen ALMA

• 24 kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazi kullaniyorsunuz hocam

• iPhone 5S kullanıyorum dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 12 Ekim 2014; 14:53:05 >
  • 24 kullanıcısına yanıt
    Guzel cjhaz kullaniomsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.