Şimdi Ara

★★★ LG G3 BEAT ANA KONU ★★★ ( Lollipop Geldi ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.413
Cevap
27
Favori
139.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: meisida

quote:

Bunda yok maalesef.Var da belki ben bulamıyorum.Geri tuşuna basılı tutunca geri gidiyor.

Olsun hocam zaten g3 le çok fiyat farkı var bunuda koymayı versinler :D n11 den indirim bekliyorum hocam umarım denk getirebilirim sizin gibi.Tekrardan hayırlı olsun size.

Teşekkürler.Şu an 100 tl indirim var ama 1000 e tamamlamaniz lazım.Eğer tamamlayamam derseniz ayın 4 unden sonra geçen ay alışveriş yapanlara 500 üzeri 77 tllik çekler verilecek.Ben kullanmazsam (şimdilik kullanacak gorunmuyorum) size veririm siz kullanırsınız.

valla hocam çok makbule geçer ,kullanmazsanız haberleşiriz Teşekkür ederim .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunda yok maalesef.Var da belki ben bulamıyorum.Geri tuşuna basılı tutunca geri gidiyor.

Olsun hocam zaten g3 le çok fiyat farkı var bunuda koymayı versinler :D n11 den indirim bekliyorum hocam umarım denk getirebilirim sizin gibi.Tekrardan hayırlı olsun size.

Teşekkürler.Şu an 100 tl indirim var ama 1000 e tamamlamaniz lazım.Eğer tamamlayamam derseniz ayın 4 unden sonra geçen ay alışveriş yapanlara 500 üzeri 77 tllik çekler verilecek.Ben kullanmazsam (şimdilik kullanacak gorunmuyorum) size veririm siz kullanırsınız.

valla hocam çok makbule geçer ,kullanmazsanız haberleşiriz Teşekkür ederim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arayan kişilerin resimleri tam ekran çıkmıyor. hatta hiç çıkmıyor ve ayarlardanda bulamadım. Sizin cihazlarda nasıl?
  • tods kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz p.tesi gelecek sanırım androidlerde program ile tam ekran yapılıyor.birde birşey sıracağım arayan ismini soyluyor mu telefon çalarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone_wolf89

Benim cihaz p.tesi gelecek sanırım androidlerde program ile tam ekran yapılıyor.birde birşey sıracağım arayan ismini soyluyor mu telefon çalarken

Programla falan uğraşmam kendi içinde yoksa.

Evet sanırım arayan ismini söylüyor. Böyle bir menü hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tods

Arayan kişilerin resimleri tam ekran çıkmıyor. hatta hiç çıkmıyor ve ayarlardanda bulamadım. Sizin cihazlarda nasıl?

Tam ekran çıkmıyor.Ama yuvarlak bir sekilde yarım olarak yuklediklerimin hepsi çıkıyor.Eğer numaralar simde ise olmaz.Numaraları telefona tasimaniz lazım.Herhangi bir kisiyi, rehberde düzenle bölümünden, resim bölümüne tıklayıp ayarlayabilirsiniz.Ya da galeride bir resim seçip ayarlardan yap secin.Orada kişi resmi diyeceksiniz.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Benim numaralarımın Hepsi google da. hangi elefonu kullanırsam hemen ordan eşitleyip kullanıyorum. daha evvel g2 de kullandım bu şekilde ve onda çıkıyordu fotoğraflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tods

Benim numaralarımın Hepsi google da. hangi elefonu kullanırsam hemen ordan eşitleyip kullanıyorum. daha evvel g2 de kullandım bu şekilde ve onda çıkıyordu fotoğraflar.

Valla googleı bilmiyorum ama simdeyken yapamıyorsunuz.

• şimdi farketim ki bazı resimleri gösteriyor bazılarını ise göstermiyor. Çok enteresan geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tods -- 1 Kasım 2014; 22:48:54 >
  • quote:

Söylüyor.Ama Türkçe yok.
    O yüzden yok say.Söylerken harf harf söylüyor zaten.

• Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 3 aydır zenfone 5 kullanıyorum. Açıkçası şarj çok çabuk bittiğinden telefon içime sinmedi. Zenfone nin üstüne 300 TL koyup bu telefonu almaya değer mi??

nasıl yani harf harf?
  • Ürünü bir haftadır kullanıyorum ve kamerayı düşünen varsa başka modellere baksın;fotografları çin malı telefonlar gibi çekiyor yıllar önce çıkmış sony mini bile bundan iyi çekiyor,diğer konularda ise gayet iyi.
  • quote:

nasıl yani harf harf?

İsimleri harf harf söylüyor.Erhan diyeceğine E-r-h bu şekilde.Onlari da ıngilizce söylüyor.Kullanışlı birşey değil.Yok say bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 2 Kasım 2014; 6:35:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4040

Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 3 aydır zenfone 5 kullanıyorum. Açıkçası şarj çok çabuk bittiğinden telefon içime sinmedi. Zenfone nin üstüne 300 TL koyup bu telefonu almaya değer mi??

Zenfone kağıt üstünde daha iyi bir telefon.Ama iş kağıt üstünde iyi olmakla bitmiyor.Sorunsuz olmasi en önemlisi.Discovery en güzel örnek bence.Bu telefon çok şükür kronik sorunu olmayan bir telefon.(şu an için söylüyorum)O yüzden yaşadığınız sorunları düşünüp öyle karar verin.Her telefonda ufak tefek sorunlar olabilir.Binlerce uygulama çalıştırıyor,yüzlerce özelliği olan kul yapımı birşey nihayetinde.Önemli olan bu sorunlar sizi rahatsız ediyor mu?
    Batarya konusunda bu telefondan şüpheniz olmasın.Nasıl kullanırsanız kullanın 7 saate yakın ekran goruntusu alırsınız.Dikkatli kullanımda daha fazlasida olur.Bence bir mağazaya gidip bu telefonu inceleyin.
    Sormak istediklerinizi sonra sorun.Aklınıza neler takiliyorsa burada yardımcı olalım.Hiç görmediğiniz bir telefon almayın hiçbir zaman.

Arkadaşıma da aldık Beat. Onun telefonunu inceleyeceğim kafama yatarsa Beat alırım. Moto g 2 de beklenebilir.

• quote:

Arkadaşıma da aldık Beat. Onun telefonunu inceleyeceğim kafama yatarsa Beat alırım. Moto g 2 de beklenebilir.

Elinizde telefon var zaten,acele etmeyin.Alacaksanizda biraz kampanya falan takip edin.Yoksa şu anki fiyat çok bu telefona.Ben n11 indirimi ile 760 tlye aldım.Yanında birde kilif verecek lg.60-70 kilif olsa 700 tlye gelmiş oluyor.Buna yakın bir fiyata getirilirse, hiç kacirilmadan alınacak bir telefon olur.

• quote:

quote:

Elinizde telefon var zaten,acele etmeyin.Alacaksanizda biraz kampanya falan takip edin.Yoksa şu anki fiyat çok bu telefona.Ben n11 indirimi ile 760 tlye aldım.Yanında birde kilif verecek lg.60-70 kilif olsa 700 tlye gelmiş oluyor.Buna yakın bir fiyata getirilirse, hiç kacirilmadan alınacak bir telefon olur.

Elimde zenfone varda garantiye verince zaten 15 günde anca sonuç alınır türkiyede. Acele ettiğim yok ama o fiyatına düşmez bin tl den.

• quote:

quote:

quote:

Elimde zenfone varda garantiye verince zaten 15 günde anca sonuç alınır türkiyede. Acele ettiğim yok ama o fiyatına düşmez bin tl den.

N11 de 880 tl şu an.1000 tlye 100 tl indirim var.Alacaginiz 120 tllik bir ihtiyaç varsa tamamlanıp 780 e gelir.Avantajix falan benim aldığım fiyata gelir.Yada 3-4 gün sonra 77 lik çekler dağıtılacak 500 uzeri forumdan bulunabilir.

Edit 869 a düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 2 Kasım 2014; 9:34:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Paralel ithalat heralde n11 deki. Onun garanti farkları nedir bana açıkalyabilirmiiniz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.