Şimdi Ara

LG G3 BEAT Recovey ve Cynogenmod 13 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knock code ve yüz algılama özellikleri çalışıyor mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedohan V kullanıcısına yanıt
    knock code cynogenmodlarda olmayan bir özellik sadece lg'nin stock romlarında var
  • orhandee O kullanıcısına yanıt
    Sizde önceki sürümlerde mobil veri sıkıntısı var mıydı? Çünkü bazılarında ilk sürümlerde de hata yoktu. Xda ya baktım. Biri mobil veri sıkıntım var baska kimsede yok mu demis kimse cevap vermemis. Belki operator kaynakli da olabilir.

• bende mobil veride sıkıntı yoktu ama wifde sıkıntı yaşıyordum oda düzelmiş durumda
  • orhandee O kullanıcısına yanıt
    Ben en iyisi kararli surume kadar bekliyim. Zaten wifi yok 2 gb mobil verim var o da anca yetiyo durduk yere 300 mb gitmesin.

• Ah be cyanogenmod hastasıyım mobil veri mahvetti bu işi be hala düzeltmemişler

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 9 Şubat 2016; 15:32:34 >
  • Mobil veriyi düzeltmenin yolunu buldum. Bu iletiye yeterli begeni gelirse anlatırım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G3 BEAT Recovey ve Cynogenmod 13

• iyi günler arkadaşlar konu ile alakası yok ama, g3 beat kullanıyorum müzik veya video oynatırken kendi kendine pause olup duruyor servise vermeyi düşünüyorum ama sizce servisten başka çözüm yolu varmıdır?
  • hocam tekrar yükledim ben sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız
  • Arkadaşlar iki sorum olacaktı sizlere
    1.si Cyanogenmod sitesinden recovery mi yoksa build mi indirmem gerek
    2.si ise romda pil ömrü nasıl 1 gün dayanıyor mu
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %85 -- 22 Mart 2016; 16:54:59 >
  • krki K kullanıcısına yanıt
    Rica etsem antutu sonucunuzu paylasır mısınız? stok romda 23 civarı bir şey alıyordu.
  • Bendede G3 Beat D723TR var. D724'ün cm 13'ünü kurdum şebeke ikonunun üzerinde ünlem var cyanogenmod güncellemeleri şebekeden çekiyor ama tarayıcı play store internete bağlanamıyor. Bu sorunla karşılan çözen varsa burda paylaşırsa çok sevinirim. Şimdi cm 12.1 i deneyeceğim inş aynı sorun olmaz çünkü g3 beatin stock romu berbat.

Sanırım sen çözmüşsün dostum bizimlede paylaşırsan sevinirim. Birşey kaybetmezsin bizimle paylaştığında.
  • Nasıl olduğundan emin olamadığımdan anlatmamıştım. Şimdi kendi yaptıklarımı anlatıyorum. Bir şey olursa sorumluluk kabul etmem.

Öncelikle dosya yöneticisine girin ve ayarlar>genel>erişim modu>root kullanım yapin.

Ardından kök dizin>etc ye girin. Dosyalar bittikten hemen sonra apns-conf.xml adlı bir dosya var. Bu dosyada tüm apn'ler bulunuyor.(bizimki hariç). Burada aşağı doğru inin. Türkiye ile alakası olmayan bir çok apn var. Bunlardan birini vodafone apn'lerine uyarlayacağız.

İnternetten vodafone apn'lerini bulun.- Vodafone'lu başka bir telefondan da bakabilirsiniz.(şifre vodafone) - Burda en önemli kısım geliyor. Oradakı apn'lerden birinin tırnak içindeki kısımları silerek kendimizinki gibi yapiyoruz.(Ben ss'te ortalardan bi yerden değiştirdim.Bununki gibi yapabilirsiniz.) Bunu yaptıktan sonra KAYDEDİP çıkıyoruz.

Sonra bu dosyanın iki kopyasını oluşturup ss'teki gibi isimlendiriyoruz.(apns-conf.xml.bak apns-config.xml.bak) Buradaki işimiz bitti. Hücresel ağlar>erişim noktasına giriyoruz. Burada varsayılana sıfırla diyoruz. Ardından yazdıklarımızla aynı şekilde bir apn oluşturup interneti açıyoruz. BİTTİ.
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G3 BEAT Recovey ve Cynogenmod 13 LG G3 BEAT Recovey ve Cynogenmod 13

Edit:EKLEME Google play store'a bağlanamayan varsa eski gapps'lerden birini indirsin.(şubat falan) yeni gapps'lerde sıkıntı olabilir. Denediğim iki telefonda da yeni gapps'lerde sıkıntı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 31 Mart 2016; 19:51:59 >

• Akşam deneyeceğim ancak anlamadığım bir nokta var. Iki kopyayı değiştirmeden yedeklememiz mantıklı değil mi? Sen önce dosyayı değiştirip sonra bak yaparak kopyalarını oluşturmuşsun

Birde stock romdan kopyalasak bu dosyayı oda çalışabilir. Akşam deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHeiBeN -- 1 Nisan 2016; 12:11:04 >
  • Birkaç aydır ben de kullanıyorum. RAM yönetimi çok iyi ve hissedilir hızlanma var. Batarya kullanımında bir fark olmadı. Arada bir o durdu bu durdu diyor. Bazen telefon yeniden başlıyor. Turkcell hattım var ve internet sorunu yaşamadım. Kimi zaman bağlantının sağlanmadığı oldu. Uçak modunu açıp kapayınca düzeliyor.
  • LG'nin kendi kamera uygulamasını kullanmak mümkün mü?
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Bende kameraya bastığımda maalesef galeri durdu diyor. Ben de başka kamera arıyorum. Bir yolunu bulursanız söyleyebilir misiniz?

• Turkcell de sorun yok ama vodafone hat takinca mobil veri gelmiyor. Var mi fikri olan?

• Biraz yukarda anlatmistim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.