Şimdi Ara

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
15.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu kadar stres yaratıyorsa hiç bulaşma o zaman.elindekiyle idare et.risk almayan başarılı olamaz.elindeki bulgurdanda olabilirsin.herseyde risk var illaki bir yerden başlamak zorunda kalır insan.karar senin bana göre korkulacak birsey yok 10 larca yazılım yüklüyorum.tabiki önce bilinçlenmeli sonra bu işlere girişmeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merakli159

Hocam simdi yazilim yuklemek dusundugum kadar korkulacak biseymi yani telefona kalici hasar falan olusursa diye korkuyorum ve bu gibi durumlar genelde neden olur 4.4.2 romu hic akici degil arayuz kastiriyor 5.0 a gore ama sarj ve isinma konusunda 5.0 dan iyi fazla isinmiyor @nuisance1979

Kardeş eğer düzgün yapmazsan korkulacak bişey neden çünkü elindeki cihaz 5-10 liralık birşey değil ve garanti felan da işlemiyor pek bu durumalara adamlar direk anakart yandı deyip 400-500 kağıdı kitliyorlar tabiri caizse.O yüzden o riski göze almalısın ama onun dışında dikkatli yaparsan yapacağını çocuk oyuncağından ibaret her şey.Daha sonra rom yüklemekten sıkılacaksın çünkü her seferinde yeni bi rom yeni bi arayüz karşılayacak seni bence bu gayet güzel.

• nuisance1979 kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam sagolasin bilgi icin suan saten yurtta kaliyorun yazin eve gidince biraz arastirma yapayim bu konularda o zaman denerim peki suan bu cihaz icin batarya performans konusunda en iyi original rom hangisi birde ayaralardan yükseltmenin yolu yokmu 5.0 romuna @nuisance1979[/mentioned

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merakli159 -- 29 Nisan 2016; 14:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merakli159

Neyse hocam sagolasin bilgi icin suan saten yurtta kaliyorun yazin eve gidince biraz arastirma yapayim bu konularda o zaman denerim peki suan bu cihaz icin batarya performans konusunda en iyi original rom hangisi birde ayaralardan yükseltmenin yolu yokmu 5.0 romuna @nuisance1979[/mentioned

su an resmi 5.0 var oda yakında 6.0 olarak güncellenecek.
  • NNsuper slim denedim üzerinde nova launcher var.dosya yönetici yok marketten indirmek lazım.klavye xperia klavye hoşuma gitmedi değiştim.dinamit modla gördüğüm kullandığım en hızlı romdu.ama stok alışkanlık hava durumu widgeti yükleyemedim..novaya alışamadım.ama stock ux arayüzü yükledim daha iyi oldu.gereksiz applerden arındırılmış rom isteyen için ideal.arama kaydedici var ama kaydettiğini dinleyemiyorsun yada başka programla dinleniyor galiba fazla kurcalamadım.ses kaydedici yüklemek lazım belkide.ama çok proğram sevmeyen kurcalamayı sevmeyenler için hoş bir rom.menüler içinde gezinmek hızlı oldugundan elinden düşmüyor telefon.ondan ona gir çık kurcalayası geliyor dinamit moddan sonra.cok fazla sade işime gelmedi deneyin ama yinede belki seveniniz olur.romun sesi son ses açılmış sesi rahatsız ediyordu artık vizilti yapacak düzeyde.biraz kısık kullanmanız lazım

• Teşekkür ederim yorumlar için,Limitless romu denedin mi peki? ben az önce kurdum çoğu program G5 ten port
    edilmiş,bildirimler oval.Baya kullanan var herhalde xda da populer konusu.
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    birtek onun yeni sürümünü denemedim ama kullanıcı olarak yorum ve görüşlerini yazabilirsin.artı eksi vs vs :-)
  • arkadaşalr 5.0 için dinamit mod ve solid 1.51 kernel kullanıyorum varmı başka önerdiğiniz birşey :) ısınma veya şarja yararı olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

arkadaşalr 5.0 için dinamit mod ve solid 1.51 kernel kullanıyorum varmı başka önerdiğiniz birşey :) ısınma veya şarja yararı olan.

Hocam solid batarya performansında fark ettiriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercuricall

quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

arkadaşalr 5.0 için dinamit mod ve solid 1.51 kernel kullanıyorum varmı başka önerdiğiniz birşey :) ısınma veya şarja yararı olan.

Hocam solid batarya performansında fark ettiriyor mu ?

hayır fakat ayarlarını yaparsanız ısınma konusunda iyi oluyor

• Arkadaşlar Yunanistan 30f romunu yükledim. Root etmek istiyorum. Nasıl root ederim yardımcı olurmusunuz?
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    root prosedürü su an 6.0 romlar6n hepsinde aynı.

http://m.youtube.com/watch?v=SKGNX5PJlQw

burda var izleyebilirsin

• sence batarya performansı ve hız kavramları doğru orantılımı?

ama frekansı düşürürsen elbette batarya performansı elde edersin.

burda paylaştıgım ayarlar ile yinede 3 saatın altında degil.gerçi ben stok romda aynı süreyi alıyorum hemen hemen aynı ayarlar ile ama bu kernel kadar akıcı değil.tabiki yapılan işlem farkı var.

sebeke netinden kullanırsan göremezsin mesala.oyun oynarsan aynı sonuç.ısı modu çok etkili.sebeke netini kullanırken özellikle ısı ve performans düşüşünü engelliyor.

herkez ihtiyacı olan frekans ayarını bulabilirse daha başarılı batarya tasarrufu sağlar.zaten 1 seneden fazla kullanınca batarya performansı düşüyor.yedek alıp yanınızda taşıyın sorun etmezsiniz benim gibi:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: nuisance1979

sence batarya performansı ve hız kavramları doğru orantılımı?

ama frekansı düşürürsen elbette batarya performansı elde edersin.

burda paylaştıgım ayarlar ile yinede 3 saatın altında degil.gerçi ben stok romda aynı süreyi alıyorum hemen hemen aynı ayarlar ile ama bu kernel kadar akıcı değil.tabiki yapılan işlem farkı var.

sebeke netinden kullanırsan göremezsin mesala.oyun oynarsan aynı sonuç.ısı modu çok etkili.sebeke netini kullanırken özellikle ısı ve performans düşüşünü engelliyor.

herkez ihtiyacı olan frekans ayarını bulabilirse daha başarılı batarya tasarrufu sağlar.zaten 1 seneden fazla kullanınca batarya performansı düşüyor.yedek alıp yanınızda taşıyın sorun etmezsiniz benim gibi:-)

Hocam stock romda 4 saat ekran süresi alırken bu romda 2.5 saat alıyorum o yüzden sordum ne yapabilirim diye.

• NNrom dan mı bahsediyorsun? stok romdaki stok kernel cok takılma yapar.iyice kernelin boğazını sıkarsan 5 saatte alırsın süre olarak.dokunma tepkime süresi daha agır.kararını vermen lazım performanslı 3 saatmi yoksa kısılmış kırpılmış 4 saatmi? tercih senin.stok roma solid yükle dene.solidi kurunca full hızda bırakma.1500-300,1700-300 yetiyor.buda 3 saat demek en azından bendeki 2 yıllık bataryayla durum bu.

• Rails Royale ROM V2.0 v30G

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!  LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!

İndirme linki:

Rails Royale ROM V2.0

romu kurup denedim gayet hızlı ve güncel rom NNROM'dan geri kalır yönü yok.sesi gayet yüksek animasyonlar 0,25x de menüsü tren resmi var hatta açılışta cuf çuf diye açılıyor.tren fantazisi var bu takımın özel menüde fulmic gibi özelliştirme menüsü var dil şeceneği göremedim belki kurcalayarak deneme yanılma yöntemini kullanılarak bulunabilir.belki biri faydalanır.Hani çok aktif başlık ya bu yüzden yine bizim katkımız olsun istedik !!!

• NN romun full olanini indirdim telefon ucuyo:))) daha solid kernel atmadim bile :)) valla 1.5 yillik g2 macerasindan sonra g3 ilac gibi geldi en sonunda telefonu tam kapasite kullanabiliyoruz.
    Sevgili dostum paylasimlar icin tesekkurler devamini bekliyoruz.
    Not : royal romuda indirdim NN romda 2-3 &hafta takiliyim onu da deniycem ;)

• DnyL kullanıcısına yanıt
    bak buna sevindim.emek verdiğimiz bize memnuniyet olarak dönüyorsa ne mutlu bize.paylaşmanın hazzı yaşanır burda işte .Zaten ALLAH rızası için yapıyoruz.Sizde ALLAH rızası için yorum yapın sizden beklenen sadece bu.Belki boşa konusuyoruz belki yalan yanlış bilgiler veriyoruz bunun sağlaması başka nasıl olabilr ki ?
  • Fulmics 4.2 kullanıyorum ilk çıktığı andan itibaren.Biraz ısınması haricinde memnundum.Romu temizinden kurup bu konudaki solid kernel(1.5.1) ve ayarlamalarını yaptım.Ekran parlaklığı ortalama 35-40 arası kullanırım.Dinamit modu ve ısınma modunu(CTTMod-test-2) da recoverden flashladım.Hızlanma evet büyük katkısı oldu ancak ısınma eskisine göre daha fazla maalesef.En azından bende öyle.bu yazıyı yazarken ulaştığı sıcaklık değeri

LG G3 (D855) CUSTOM ROM,MOD,BİLGİ PAYLAŞIMLARI !!!

Bende bluetooth sürekli açık.Akıllı saat ile eşleşmiş durumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 6 Mayıs 2016; 16:25:29 >

• petro24 kullanıcısına yanıt
    biryerde yanlış yapmadın umarım.ilk önce solid kerneli flaslayacaktın daha sonra ısı modunu.sonra wipe seceneklerinden cache yada önbellek diye gecer.onu sildikten sonra yeniden başlatman lazımdı.ısı modunu root explorer ile system etc ye atıp solid yüklemişşen silmiştir.bence tekrar dene bu kez diğer ısı modunu deneyebilirsin.stok kernel kullananlar root explorer ile yapabilirler tek prosedür.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.