Şimdi Ara

LG G3 KASMA SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
10.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Hevesini kırmak gibi olmasın ama 2gb ramli versiyonu alınca bir anlamı kalmıyor g2 almış gibi oluyorsun keşke z2ye filan da baksaydın

LG G3 KASMA SORUNU

2gb olan telefonum antutu testi.

G2 ile 37k puan alıyorum o zaman senin mantığına göre g2 g3'den daha iyi bir telefon...

sen çok yanlış gelmişsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hevesini kırmak gibi olmasın ama 2gb ramli versiyonu alınca bir anlamı kalmıyor g2 almış gibi oluyorsun keşke z2ye filan da baksaydın

LG G3 KASMA SORUNU

G2 ile 37k puan alıyorum o zaman senin mantığına göre g2 g3'den daha iyi bir telefon...

Aynı şeyi senin için söyleyecektim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

LG G3 KASMA SORUNU

Aynı şeyi senin için söyleyecektim bende.

tamam sorun değil benim için. teşekkür ederim.

• Htc one m8 veya xperia z2 arayüzünü kullananlara lg g3 yavaş gelecektir.Malesef gerçek bu arkadaşlar elime aldım kullandım.Bu söylediğim oyun performansı içinde geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Htc one m8 veya xperia z2 arayüzünü kullananlara lg g3 yavaş gelecektir.Malesef gerçek bu arkadaşlar elime aldım kullandım.Bu söylediğim oyun performansı içinde geçerli.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Htc one m8 veya xperia z2 arayüzünü kullananlara lg g3 yavaş gelecektir.Malesef gerçek bu arkadaşlar elime aldım kullandım.Bu söylediğim oyun performansı içinde geçerli.

+1

M8 ve z2 launcher konusunda cidden iyiler sanirim bu yillardir ayni launcheri kullandiklarindan kaynakli. Lg su an yepyeni bir arayuz kullaniyor. Guncellemelerle fixlenecektir bu teklemeler.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Benim cihazım yarı dolu ve lg g2 altında :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

quote:

Keşke almadan önce biraz araştırsaydınız

Maalesef Lg G3 stabil bir cihaz değil ve performans olarak diğer Amiral gemilerinin baya gerisinde

TEK KELİME İLE SACMALAMİSSİN

Hiçbir incelemede G3 ün bu değerlere çıktığını görmedim nasıl oluyor anlamış değilim gerçekten. Ki bu söylediğinize göre 2gb ram li olan modeli doğrumudur? Bu test sonuçları neye göre çıkıyor anlam vermek zor.

• quote:

Maalesef Lg G3 stabil bir cihaz değil ve performans olarak diğer Amiral gemilerinin baya gerisinde

Kesinlikle size katiliyorum. Tekno marketde inceledim g3 bir hantallık vardı. Belki o cihaz öyledir bilemiyorum ama g2 kullanicısı olarak benim cihazım daha stabil geldi bana. Ilerde düzelebilir ama suanlık durum böyle. Yeni bi cihaz biraz zaman vermek gerekli diye duşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdzgn

quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

quote:

TEK KELİME İLE SACMALAMİSSİN

Hiçbir incelemede G3 ün bu değerlere çıktığını görmedim nasıl oluyor anlamış değilim gerçekten. Ki bu söylediğinize göre 2gb ram li olan modeli doğrumudur? Bu test sonuçları neye göre çıkıyor anlam vermek zor.

arkadaşım bu programlar telefonun kalitesini falan ölçmez... her telefonun eksileri ve artıları var.. s4-5- note 2-3 - g2-3 - flex - gm 1-2 -elite - m8- z1-2 .. bu telefonların hepsine mükemmel.. bazılarının 2k ekrani artisi olurken bazılarının sağlam kasasi bazılarının kalemi bazılarının bataryası bazıların ses sistemi bazılarının kavisli ekrani .. bu böyle gider .. hiç birzaman dört dörtlük telefon bulamayiz bir yani her zaman eksik olacak ki ureticiler para kazansin... şimdi 5000 mah batarya .. 5.5 inç 4k ekranli .. 40 mp carl zeiss lens li 4k çeken 4 flasli kamera .. önde 30 mp carl zeiss lensli 4k çeken 4 flasli kamera..snapdrogon 850 16 çekirdekleri 8 gb ramli 3.50 ghz .. full alüminyum kasasi çıkartabilir bataryali 5tb a kadar yükselebilir hafıza.. kendi hafizasi 1 tb olan kalem özelliği olan ve full hd tv kartı olan uydu alıcılı bir telefon olsa ve bu telefonun fiyatı 1500 tl olsa sen bir daha ömür boyu telefon alirmisin ve bu telefondan kaç tane alırsın... veya diğer şirketler bu telefonun karşısındaki satışları ne kadar olur.. hadi telefonun markasını da soyleyim KRAL X550.

• Merhaba hocam lg g3 32gb versiyonunu bir buçuk aydır kullanıyorum.Telefonda kasma problemi asla yok ANCAK...

Kasma ile menü arasındaki geçiş takılmaları karıştırılıyor. Lg Telefondaki arayüzÜ g3 ile değiştirdiği için sıkıntılar olması doğal ancak hiç bir uygulamada kasma yaşanmıyor.

Oyunlarda 2k ekran aktif olmuyor 1080p açıldığı için gayet akıcı oynanıyor. Dediğim gibi kasma ile menü arasındaki geçiş yanlış izah ediliyor.
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    Sen ne yaptın ya ben okurken yoruldum :) söylediğin tabiki doğru her markanın farklı avantajları ve dezavantajları var ama ben avrupadaki gibi ucuza telefon almıyor 2000 kağıt veriyorum bunuda verirken araştırıp en az sıkıntı çıkarabilecek en uzun süre kullanabileceğim telefonu tercih etmem gerekiyor. Kendi adıma fazlası ile haklı olduğumu düşünüyorum titiz davrandığım için. İnanırmısın birkaç aydır gidip herhangi istediğim bir telefonu alabilecekken araştırmaktan henüz telefon alamadım. Para verilir alınır ama ülkemizde telefonlar gerektiğinden çok daha fazla pahalı ve biraz üzülmüyor değilim. Adamın asgari ücreti 1000 euro 500 euroya note 3 alıyor. Biz 400 tl ye akıllı telefon alamıyoruz :)
  • Bu arada dün aklımdaki tüm telefonları gittim 2 saat boyunca inceledim. G3 ede baktım Z2 yede baktım note 3 e de baktım S5 ede baktım. İçlerinde en akıcı en keyif veren telefon Note3 diyebilirim ki senelerdir Samsung u eleştirmeme rağmen bu yorumu yapabiliorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdzgn

Bu arada dün aklımdaki tüm telefonları gittim 2 saat boyunca inceledim. G3 ede baktım Z2 yede baktım note 3 e de baktım S5 ede baktım. İçlerinde en akıcı en keyif veren telefon Note3 diyebilirim ki senelerdir Samsung u eleştirmeme rağmen bu yorumu yapabiliorum.

evet haklısın..turkiyede bu işler pahalı... note 3 kullanımı zevkli çünkü kalem avantajı var ama kalemi ne kadar aktif kullanicaksin .. note 3 avrupada snapdrogonlu işlemcili iken bizde exynos var.. snapdrogon daha güçlü bir islemci... eğer telefona 2200 tl para verebileceksen kesinlikle bulundurduğu donanımla g3 32 gb rakiplerinin önünde.. bence birazdaha arastir .. g3 u inceleyebilecegin mağazalara git. tekrar bir gözden geçir derim.. ayrıca 32 gb g3 un delta garantilisi daha ucuz ..

• diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    Zaten note 3 n9005 alacağım alırsam. G^ü baya baktım ama seninde söylediğin gibi kalem olayı bana baya bir cazip geldi. Bide menü geçişleri falan note 3 burdaki modeli bile G3 ten daha akıcı geldi ki n9005 modeli daha iyi olacağından eminim. İşte ya lg g3 32gb yada note3 n9005 diğerlerine bakmıyorum bile artık.
  • g2 16 gb lık modelim iki kez suya maruz kaldığı için hoparlöründe sorun çıkmasından dolayı, 2 gün önce turkcell kontratlı lg g3 32 gb beyaz modelini aldım. Lg g2'yi de, g3 romlu olarak yaklaşık 2 aydır kullanıyordum. Söyleyebileceğim tabiki kısa vadede, kesinlikle g2 den g3 e geçmenizi gerektirecek bir durum yok ama yeni telefon alacaklar var ise iyi araştırmalarını ve g3 e biraz daha zaman vermelerini tavsiye edebilirim. Benim görebildiğim kadarıyla sadece ses çıkış gücü güzel, eğer illaki g2 den g3 e geçmek isteyen arkadaşlar var ise kesinlikle g3 romu kurup kullanmaları bu da kimine göre garanti dışı kimine göre değil sizin bileceğiniz bi şey zaten 1 senedir kullanıyordum ve 1 kez garantiye gönderdim o yüzden benim için rom olayı çok kafaya takılacak bi durum değildi. Menü geçişlerinde kesinlikle takılmalar var bunu belirtmek isterim ama ilerde yeni güncellemelerle düzelir mi onu bilemem. Eğer ki benim gibi senelerce iphone kullanmış biriyseniz ve androide geçiş yaptıysanız gördüğüm tüm androidli telefonlarda zamanla bu kasma takılma vs sorunlarını yaşayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkrenda

g2 16 gb lık modelim iki kez suya maruz kaldığı için hoparlöründe sorun çıkmasından dolayı, 2 gün önce turkcell kontratlı lg g3 32 gb beyaz modelini aldım. Lg g2'yi de, g3 romlu olarak yaklaşık 2 aydır kullanıyordum. Söyleyebileceğim tabiki kısa vadede, kesinlikle g2 den g3 e geçmenizi gerektirecek bir durum yok ama yeni telefon alacaklar var ise iyi araştırmalarını ve g3 e biraz daha zaman vermelerini tavsiye edebilirim. Benim görebildiğim kadarıyla sadece ses çıkış gücü güzel, eğer illaki g2 den g3 e geçmek isteyen arkadaşlar var ise kesinlikle g3 romu kurup kullanmaları bu da kimine göre garanti dışı kimine göre değil sizin bileceğiniz bi şey zaten 1 senedir kullanıyordum ve 1 kez garantiye gönderdim o yüzden benim için rom olayı çok kafaya takılacak bi durum değildi. Menü geçişlerinde kesinlikle takılmalar var bunu belirtmek isterim ama ilerde yeni güncellemelerle düzelir mi onu bilemem. Eğer ki benim gibi senelerce iphone kullanmış biriyseniz ve androide geçiş yaptıysanız gördüğüm tüm androidli telefonlarda zamanla bu kasma takılma vs sorunlarını yaşayacaksınız

Hocam g3 te son durum nedir menü geçiş kasması açısından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• LG G3'ün ekranı işlemcisi için büyük bir ekran LG G3'ün işlemcisi en az Snapdragon 805 olmalıydı..

LG G3'ün Korede yeni bir modeli çıktı ve o modelde snapdragon 805 işlemci var..

Ben HTC one m8 kullanıyorum.. arkadaşımda LG G3 var 32GB 3GB ram li,Dead Trigger 2 oyunu ekran yüzünden FPS düşüklüğünü bariz şekilde gördüm kendi telefonumda Grafikleri maksimum yapınca bazı yerlerde anlık FPS düşüklüğünü gördüm ama oyun genelde akıcı şekilde oynanabiliyordu.. LG G2 daha iyi değil ama LG G3 e göre daha stabil (Yeni bir güncelleme gelene kadar) LG G3 için iyi bir optmizasyon şart 3GB RAM ve 4 cekirdekli işlemci barındıran bir cihaz kasmamali..

• g3 te son güncellemelerle kasma ısınma vb. hiçbir şey kalmadı benim telefon 3gb ramli modeli herhangi bir takılma vb görmedim 2 hafta önce aldım telefonu.
  • Lg g3 z2 htc m8 arasında kalmıştım htc ile z2 nin bataryası çıkmadığı için güvenemedim zaten z2nin şeklini beğenmedim acyp kötü g3ü düşünüyordum baya bi araştırdım en sonunda g3 aldım iyi ki de almışım şimdiye kadar kasma sorunu yaşamadım oyunlarda,menü geçişlerinde , intte gezerken fln bana göre süper bi cihaz :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.