Şimdi Ara

Lg G3 klavye yazma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni gelen güncelleme sonrasy telefonda yazi yazmak işkence haline geldi telefon yavaşlyyor ve yazdıklarym arasında anlamsız boşluklar oluyuyor, bide yazıyı düzeltmek için uğraşıyorum .benzer sorun yaşayan ve çözüm hakkında fikri olan varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jojoned -- 7 Ocak 2015; 21:13:59 >

• Belli oluyor gardaşım.Yazdığından bişey anlamadık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    hehe:) saolasyn uyaryn için düzelttim elimden geldi?ince:)
  • bende de aynı sorun var sebebini ve çözüm yolunu bilen paylaşırsa çok memnun kalırız bu sorunu yaşayanlar olarak.:)
  • Aynı sorunu bende yaşadım. Sorunu şu şekilde çözdüm. Play store a girip farklı bir klavye yükleyin. Swiftkey kullanıyorum tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jojoned

Merhaba arkada?lar,

yeni gelen güncelleme sonrasy telefonda yazi yazmak işkence haline geldi telefon yavaşlyyor ve yazdıklarym arasında anlamsız boşluklar oluyuyor, bide yazıyı düzeltmek için uğraşıyorum .benzer sorun yaşayan ve çözüm hakkında fikri olan varmıdır?

kardeş bir g3 kullanıcısını yakalamışken birkaç şey sormak istiyorum.2-3 gün içinde bir telefon almayı düşünüyorum.aklımda g3 var.sen memnunmusn.32 modelini alacağım.kasma çok oluyor diyorlar ne kadar doğru ?oyun oynayınca çok ısınıyormu ?birde sarjı %100 çıkardıktan sonra ne kadar götürüyor.yardımcı olursan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehset620 -- 6 Şubat 2015; 20:42:06 >
  • slmlar , şuan için gayet memnunun. herhangi bir kitlenme sorunu fln yaşamıyorum hatta bugün gelen update sonrası telefonun ısınma sorunu giderilmiş gibi görüyorum.
    tek dez avantajı kamerası ile seri resim çekilememesi odaklaması fln çok uzun sürüo çekeceğin sahneyi kaçırıyorsun geri kalan özellikleri için benden tam not alır.
  • Bakın bende de böyle bir sorun var yazdığımı 2 kere kopyalayiyor sorunu anlamadım aksine bazen düzeliyor bazen saçmalıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.