Şimdi Ara

LG G3 MIUI 7 (6.5.30) (TÜRKÇE) (v10n - Stock KK Based) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı problem bende de var özelliği kapatıp yeniden başlatın. Sonra açarak yeniden başlatın. Bir süre götürüyor ama sonra yine aynı şeyi yapmaya başlıyor malesef.
  • Miui eski sürümlerinde bu sorun olmazdı. Acaba kimse fark etmedimi ya bu sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gungorce kullanıcısına yanıt
    Aynen yoktu sonradan geldi. Benim bildiğim kadarıyla uzun süredir port veya telefona özel güncelleme çıkmıyor. Çıkan güncellemeler sadece MIUI sürümünü yükseltiyor. Kullandığı base rom aynı.
    Bakalım 16sından sonra miui 8 gelirse değişebilir durumlar.
  • Keşke base rom farklı olarak gelse. Yine kitkat ile gelecek ise yine düzgün olmayacak. Benim miui forumlarında okuduğuma göre port yaparken kullandıkları araç sanırım sadece kitkatta çalışıyormuş. Sanırım yine kitkat miui çıkaracaklar.MM de kalsın bari lolipop verin oda yok.
    Bu port işleminde kullanılan araç daha kolay portluyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorce -- 7 Haziran 2016; 22:14:36 >
    Bu haliyle bile sırf bazı özelliklerini çok fazla kullandığımdan geçemiyorum diğer romlara. Bakalım base rom değişirse harika olur. Pek ümitli değilim ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekduyan

Bu haliyle bile sırf bazı özelliklerini çok fazla kullandığımdan geçemiyorum diğer romlara. Bakalım base rom değişirse harika olur. Pek ümitli değilim ama olsun

Ben az da olsa ümitliyim gibi ama. Ama gerçekten miui 8 marshmallow ile çıksa ortaya çok güzel bir sürüm çıkar. O zaman cyanogeni bırakır direk miui a geçerim.
  • GApps yüklemeden bir süre kullandım daha sonra Google hizmetleri durduruldu hatası verdi sürekli bende gapps yükledim bu seferde market kayboluyor İnternet'ten play apk indiriyorum beyaz ekranda bekletiyor sadece, yardımcı olabilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rozolsky35 -- 6 Ağustos 2016; 11:55:11 >
  • KKmodem linki kırık
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Düzeltildi
  • KAMERA SORUNU VARMI MİU 8 KAMERA ÇALIŞMIYOR DURDURULDU HATASI VERİYOR
  • G3 için miui 8 geldi. Gerçi biraz daha geliştirilmesi lazım. Ama yinede telefona ayrı güzellik katıyor.

• Evet miui 8 geldi ancak deneme şansım olmadı vize haftasındayım. Yükleyip konuyu güncellemeye çalışacağım en kısa zamanda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.