Şimdi Ara

LG G3 mü ? Yoksa Sony Xperia Z2 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ElShaarawy92092

çoğu kişi Z2 dedi benim aklımda da o vardı fakat 2 telefonda aynı fiyatta Z2'nin 16 Gb'lığını alacağıma aynı fiyata 32 Gb'lık LG G3 almak daha mantıklı değil mi ?

Aynı fiyata alüminyum kasalı, suya-toza dayanıklı, stereo hoparlörlü cihazı almak mantıklı değil mi?

İkisinin de kendine göre avantajı var. G3'ün en önemli artısı çıkarılabilir bataryaya sahip olması. Arka kamera olarak da daha iyi.
  • Z2 almalisin. G3 kasa catlamasi ve isinma problemi var. Varsa kafana takilan sor cevaplayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2'nin çok fazla donanımsal problemi varmış mesela suya girdiği an su kaçıyormuş herşey kapalı olmasına rağmen (benim arkadaş yaşadı) bide film izleyip oyun oynamaya sanki G3 daha mantıklı gibi geliyo çünkü hem çerçeve büyük değil ve fazla alan kaplamıyo ve ekranı rahatça kullanabilirim hem daha fazla depolama alanı sizce G3 seçmek mantıklı değil mi bana şahsen öyle geldi
  • burgamer kullanıcısına yanıt
    he kardeşim he adamlar fulhdyi anca keşfett,ler ne 2ksı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercalskan

he kardeşim he adamlar fulhdyi anca keşfett,ler ne 2ksı

Ben iPad Air 2 yi belirtmek istemiştim.Bence iPhone 6 full hd iPhone 6+ 2K olmalıydı.Sonuçta altyapı var.Zaten Apple şuanda iPhone 6 ve 6+ cihazlarında 1.5 Ghz 3 çekirdek işlemci kullanıyor.Bence Apple 2.5 Ghz 4 çekirdek işlemci 3 Gb ram koysa piyasa çalkalanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 10 Haziran 2015; 1:03:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Z2 almalisin. G3 kasa catlamasi ve isinma problemi var. Varsa kafana takilan sor cevaplayim.

+1

• Kardeş ikiside çok iyi telefonlar yani seni yarı yolda bırakmayacak telefonlar ama söylediğin özelliklere göre z2 alsan iyi olur
  • Z2 varken g3 almak hata olur

• Performans,şarj ve kalite bakımından z2 diyorum.
    Ayrıca G3 teki 2k ekran çok gereksiz şarj ve performans tarafından üzer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.