Şimdi Ara

LG G3 Ögrenmek istediklerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefonu 11 temmuzda aldım yani nerdeyse çıkar çıkmaz aldım. bugüne kadar hiç kapanmadı. ısınma sorunu var diyenlere aldırma yüksek grafikli oyun açtıgında sadece kamera kısmında ısınma oluyo geri kalanında ısınma yok ki o oyunu açıp ısınmayacak telefon görmedim ben. kamerasını ben beğendim. ha sony kamerası kadar iyi değil bana kalırsa ama biri 20mp diğeri 13 mp bunuda göz önüne almak gerekir. telefon çok şık duruyo. gelelim arayüz konusuna . menü geçişlerinde anlık takılmalar oluyo.özellikle menüyü ilk açtıgında . rahatısz edici değil ama bunu farkediyosunuz. bikaç güncellemeyle çözüleceğine inanıyorum bunun. başka sorun varsa yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

telefonu 11 temmuzda aldım yani nerdeyse çıkar çıkmaz aldım. bugüne kadar hiç kapanmadı. ısınma sorunu var diyenlere aldırma yüksek grafikli oyun açtıgında sadece kamera kısmında ısınma oluyo geri kalanında ısınma yok ki o oyunu açıp ısınmayacak telefon görmedim ben. kamerasını ben beğendim. ha sony kamerası kadar iyi değil bana kalırsa ama biri 20mp diğeri 13 mp bunuda göz önüne almak gerekir. telefon çok şık duruyo. gelelim arayüz konusuna . menü geçişlerinde anlık takılmalar oluyo.özellikle menüyü ilk açtıgında . rahatısz edici değil ama bunu farkediyosunuz. bikaç güncellemeyle çözüleceğine inanıyorum bunun. başka sorun varsa yardımcı olurum.

hocam şimdi ben xperia z2 ile lg g3 arasında kaldım.

sony nin suya dayanıklılıgı ve kamerası beni cezbediyor. kamera performanslarını karşılaştırdım gerçekten birçok fotografta görünür şekilde fark ediyor.öte yandan ramden ve işlemcidende lg nin yanında kaybetmiyor.drop testlerinde de sony daha başarılı. ama ben telefonu yıllarca kullanmayı düşünüyorum pilin max dolum süresi bitince servisle ugraşmak istemiyorum servislere de güvenmiyorum zaten.ayrıca hoparlör sesinin kısıklıgından yakınanlar var. vede telefon max 16gb hafıza alıyor.

lg g3 e gelecek olursam bu kendiliginden kapanmalar banada denk gelir mi
    diye endişeleniyorum. ama görünüşü açısından sonye göre beni daha çok tatmin ediyor. bir telefona 2bin lira veriyorsam göze de hitap etmesini isterim açıkcası. 32gb hafıza seçenegi diger bir artısı benim için. işlemci ve
    ram açısından sony den kaybetmiyor. hoparlör sesi de çok iyiymiş diye duydum. şimdi napsam bilemiyorum : )

• quote:

Orijinalden alıntı: BilboBagginss

quote:

telefonu 11 temmuzda aldım yani nerdeyse çıkar çıkmaz aldım. bugüne kadar hiç kapanmadı. ısınma sorunu var diyenlere aldırma yüksek grafikli oyun açtıgında sadece kamera kısmında ısınma oluyo geri kalanında ısınma yok ki o oyunu açıp ısınmayacak telefon görmedim ben. kamerasını ben beğendim. ha sony kamerası kadar iyi değil bana kalırsa ama biri 20mp diğeri 13 mp bunuda göz önüne almak gerekir. telefon çok şık duruyo. gelelim arayüz konusuna . menü geçişlerinde anlık takılmalar oluyo.özellikle menüyü ilk açtıgında . rahatısz edici değil ama bunu farkediyosunuz. bikaç güncellemeyle çözüleceğine inanıyorum bunun. başka sorun varsa yardımcı olurum.

sony nin suya dayanıklılıgı ve kamerası beni cezbediyor. kamera performanslarını karşılaştırdım gerçekten birçok fotografta görünür şekilde fark ediyor.öte yandan ramden ve işlemcidende lg nin yanında kaybetmiyor.drop testlerinde de sony daha başarılı. ama ben telefonu yıllarca kullanmayı düşünüyorum pilin max dolum süresi bitince servisle ugraşmak istemiyorum servislere de güvenmiyorum zaten.ayrıca hoparlör sesinin kısıklıgından yakınanlar var. vede telefon max 16gb hafıza alıyor.

diye endişeleniyorum. ama görünüşü açısından sonye göre beni daha çok tatmin ediyor. bir telefona 2bin lira veriyorsam göze de hitap etmesini isterim açıkcası. 32gb hafıza seçenegi diger bir artısı benim için. işlemci ve
    ram açısından sony den kaybetmiyor. hoparlör sesi de çok iyiymiş diye duydum. şimdi napsam bilemiyorum : )

dostum öncelikle özür dilerim mesajına cevap yazamadıgım için. ben hala lg almanı öneriyorum. son gelen güncellemeden önce 34846 puan veriyodu antutu testi. son güncellemeden sonra az önce test etttim sonucunu resim olarak atıyım.

LG G3 Ögrenmek istediklerim

16gb olan modeli benim telefonum. 2gb ram olan. aldıgım günkü gibi kullanıyorum hiçbir ek program vs yok. ama sonuç ortada tabi bu testlere bakıp telefon alınmaz ama en azından yol gösterir diye düşünüyorum. fiyat, dış görünüş, performans,ses ve ekran kalitesi göz önüne alırsak bence sony'den 1 adım önde ama sony'yi çok detaylı inceleme fırsatım olmadı.

kapanma sorununa gelirsek lg g3 anakonusunda onla ilgili bikaç çözüm önerisi felan vardı oraya bakabilirsin. ama o sorun çözülemeyecek birşey değil. bir kaç güncelleme ile düzelir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilboBagginss

quote:

lg g3 de kasma sorunu kapanma sorunu kamera sorunu batarya sorunu ısınma sorunu verilen güncelleme ile düzeltilmiş durumdadır.. suan telefonda hiç bir sıkıntı yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonu eline almadan forumlardaki yorumlardan gaza gelip sallayanları dinleme, gerçekten kullanıcı olduğuna inandıklarını dinle
  • Hem de öğrenciyken o kadar para vermenin bir manası yok bence xiaomi bekleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 805 li versiyonu çıkmış bekle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

telefonu eline almadan forumlardaki yorumlardan gaza gelip sallayanları dinleme, gerçekten kullanıcı olduğuna inandıklarını dinle

degerli yorumunuz ıcın tesekkurler hocam
  • bir yandan haklısınız aslında hocam. g2 bile iş görür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.